• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pess yani:... :))

BIZIMKISIbirASKhikayesi

YASAMA SEBEBIMSIN ASKIM
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
223
0
96
36
İsviçre
Kaynana olmak sanattır...

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.

Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızıl saçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

heheh:D ay yengee bence ramziyle senin zevkin ayni ama tabi sen bunayinca nasil biri olcen bilemedim icin:) görücez.. :)) aceb benim kaynanam olan kisi benim hakkimda ne düsünücek.. :D:Saruboceq:

sen ne diyon kiz ben bosuna genc yasta yapmadi o cocugu daha gencken bunamadan evlendirip kaynanalik yapayim diye ne sandin sennaniknanikhihoyyyt

sen ne diyon kiz ben bosuna genc yasta yapmadi o cocugu daha gencken bunamadan evlendirip kaynanalik yapayim diye ne sandin sennaniknanikhihoyyyt

hhahahha ay yengoss hic gülücegim yokdu :D hahaha ay demekki o sessizligin icinde bi hülya daha var yani gelininemi cekdiricen:D hehehe seniiii:teytey::sm_cool:

Back
X