Pespese dusuk yapip sebebi bulunmayan arkadaslar var mi?

nurseay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
153
1
arkadaslar ben yedi yillik evliyim ve bes tane dusugum oldu ama bir turlu sebebi bulunamiyor gittigim butun dr lar hersey normal diyor esimde ve bende artik dayanamiyorum her seferinde bu defa tamam insallah diyorum ama sonuc yine ayni oluyor aranizda benim gibi olan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.

Canım benim bi arkadaşımda hamile kalıyodu ama bebek karnında zehirleniyodu ve düşük yapıyodu her seferinde doktor değiştirdi ve şimdiki doktoru hamile kalırsan hergün iğne vuracaksın dedi.şuanda 7 aylık hamile ve hamileliğin ilk gününden dogumuna kadar her gün iğne vuruyo her tarafı delik deşik oldu.İki ay sonra doğum yapacak işte...Doktoru da riskli gebelik konusun da uzman.bende önümüzdeki ay ona gidecem çok iyi bi doktor...Neden tedavi için türkiyeye gelmiyosun...

canım geçmiş olsun. benimde iki tane düşüğüm oldu tüm tahliller yapıldı, düşeğe sebep olabilecek herşey araştırıldı ama hiç bir sonuç alınamadı. dr um seninki tesadüfi düşükler diyor bakalım inşallah bir daha olmaz.

geçmiş olsun,ben de 4 yıllık evliyim 2 düşüğüm var.sonuncusunu 4 gün önce yaptım ,kalp atışı durduğundan kürtajla aldılar 9+3 tü.ilki 6,5 haftalıktı kanamam başladı kendiliğinden düşmüştü.tahlillerimde ve anatomik yapımda düşüğe neden olabilecek herhangi bir sebep yokmuş.doktor genetik testler istedi,şimdi onları yaptırcaz eşimle beraber ve eşim sperm tahlili de yaptıracak.spermin bozuk olması da düşük sebebi olabilir mi onu bilmiyorum.

canım evet benim de öle oldu spermelerin ve yumurtanın kalıtesızliği düşük sebebi olabiliyormuş malesef ama inş bi sonrakı iyi olur

Canım benim bi arkadaşımda hamile kalıyodu ama bebek karnında zehirleniyodu ve düşük yapıyodu her seferinde doktor değiştirdi ve şimdiki doktoru hamile kalırsan hergün iğne vuracaksın dedi.şuanda 7 aylık hamile ve hamileliğin ilk gününden dogumuna kadar her gün iğne vuruyo her tarafı delik deşik oldu.İki ay sonra doğum yapacak işte...Doktoru da riskli gebelik konusun da uzman.bende önümüzdeki ay ona gidecem çok iyi bi doktor...Neden tedavi için türkiyeye gelmiyosun...

Tesekkur ederim canim.Ne icin igne olmus arkadasin yani tani ne konmus bilgilendirirsen sevinirim.Bide ben zaten dort dusugumde Turkiye'de yasiyodum ist da yani ordada tum testlerim yapildi genetik testi de yapildi ama sebep yok iste.Allah'tan tabiki insallah Rabbim varsada sebebini gosterir.Sevgiler.Arkadasininda Allah tamamina erdirsin insallah.

canım geçmiş olsun. benimde iki tane düşüğüm oldu tüm tahliller yapıldı, düşeğe sebep olabilecek herşey araştırıldı ama hiç bir sonuç alınamadı. dr um seninki tesadüfi düşükler diyor bakalım inşallah bir daha olmaz.

Cok tesekkurler canim;Sanada gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah.Ama tesdufi dusuk nasil oluyormus ben inanmiyorum cunku benide hep oyle diyerek oyaladilar ve umutlandirdilar.Insallah bir daha yasatmaz Rabbim.

geçmiş olsun,ben de 4 yıllık evliyim 2 düşüğüm var.sonuncusunu 4 gün önce yaptım ,kalp atışı durduğundan kürtajla aldılar 9+3 tü.ilki 6,5 haftalıktı kanamam başladı kendiliğinden düşmüştü.tahlillerimde ve anatomik yapımda düşüğe neden olabilecek herhangi bir sebep yokmuş.doktor genetik testler istedi,şimdi onları yaptırcaz eşimle beraber ve eşim sperm tahlili de yaptıracak.spermin bozuk olması da düşük sebebi olabilir mi onu bilmiyorum.

Tesekkurler canim gecmis olsun sana Insallah en kisa zamanda toparlanirsin bende son dusugumu birbucuk ay once yaptim.Aslinda dusuk degil sebebi iyi tahlil etmek lazim mesela benimkiler senin de dedigin gibi kalp atislari durdugundan vucuk disari atiyor.Ve isin ilginc tarafi bes taneside hamileligin besinci haftasinda kalbi ya atmaya baslamamis yada durmus iste bulunmayan sebep bu neden?Genetikten kastin kromozom analizi heralde evet yaptirisaniz iyi olur biz yaptirmistik.Allah'a sukur bisey cikmadi insallah sizinkinde de bisey cikmaz.Evet spermin bozuk olmasida dusugun sebebi olurmus aslinda dusugun degilde bebek eger spermler bozuksa anomalili oluyormus ve buda dusuyormus.Onuda yaptirdik onda da Allah'a sukur bisey cikmadi insallah sizinkide oyle olur canim.Ne olacak halimiz bakalim hayirlisi insallah.Ama pesine dusun.

canım evet benim de öle oldu spermelerin ve yumurtanın kalıtesızliği düşük sebebi olabiliyormuş malesef ama inş bi sonrakı iyi olur

Canim sen kac dusuk yaptin?Evet dedigin gibi onlar dusuge sebep olabiliyormus.Bizim yaptirmadigimiz birtek yumurta kalitesi kaldi o da nasil oluyor bilmiyorum ve cok pahali oldugu soyleniyor ama sanmiyorum ondanda bisey cikacagini cunku artik yoruldum yedi yildir ugrasmaktan.Allah yardimcimiz olsun insallah.

arkadaslar gelismelerden haberdar ederseniz cok sevinirim cunku belki birimizin kacirdigi ama bir digerimizin buldugu biseyler vardir.Allah en kisa zamanda sag salim saglikli bebislere kavusmayi nasip etsin insallah.

Tesekkurler canim gecmis olsun sana Insallah en kisa zamanda toparlanirsin bende son dusugumu birbucuk ay once yaptim.Aslinda dusuk degil sebebi iyi tahlil etmek lazim mesela benimkiler senin de dedigin gibi kalp atislari durdugundan vucuk disari atiyor.Ve isin ilginc tarafi bes taneside hamileligin besinci haftasinda kalbi ya atmaya baslamamis yada durmus iste bulunmayan sebep bu neden?Genetikten kastin kromozom analizi heralde evet yaptirisaniz iyi olur biz yaptirmistik.Allah'a sukur bisey cikmadi insallah sizinkinde de bisey cikmaz.Evet spermin bozuk olmasida dusugun sebebi olurmus aslinda dusugun degilde bebek eger spermler bozuksa anomalili oluyormus ve buda dusuyormus.Onuda yaptirdik onda da Allah'a sukur bisey cikmadi insallah sizinkide oyle olur canim.Ne olacak halimiz bakalim hayirlisi insallah.Ama pesine dusun.

selam canlar.bende aynı kaderi paylaşanlardanım.2 düşüğüm var 1 yılda 2 düşük.ikiside 4. ayda bıraktılar beni.birsürü inceleme yapıldı sebep bulunamadı.ikincide rahim dikii bile atıldı ama yinede düştü.şimdi bir süre hamile kalma dedi dr.zaten benimde hiç cesaretim yok.allah yardımcımız olsun.bu arada benim bebeklerim sağlıklıydı otopsi yaptırdık..

selam canlar.bende aynı kaderi paylaşanlardanım.2 düşüğüm var 1 yılda 2 düşük.ikiside 4. ayda bıraktılar beni.birsürü inceleme yapıldı sebep bulunamadı.ikincide rahim dikii bile atıldı ama yinede düştü.şimdi bir süre hamile kalma dedi dr.zaten benimde hiç cesaretim yok.allah yardımcımız olsun.bu arada benim bebeklerim sağlıklıydı otopsi yaptırdık..

Canim ya gecmis olsun Allah hepimize sabirlar versin insallah.Gercekten zor bir durum ama yapabilecegimizde bisey yok.Benim bir arkadas vardi onun uc bebegi de alti aylikken hani dusuk degilde artik dogum yaptirilarak dustu diyeyim.En son bir dr sebebi buldu Allah'in izniyle.Rahim yolu kisa oldugundan bebek oluyormus saglikli olmasina ragmen Dorduncuye hamile kaldi ameliyatla yolu uzattilar sonra doguma dogru tekrar ameliyat oldu actilar ve simdi iki cocugu var belki senin icin bir fikir olur diye paylastim canim hayirlisi olsun

Tesekkur ederim canim.Ne icin igne olmus arkadasin yani tani ne konmus bilgilendirirsen sevinirim.Bide ben zaten dort dusugumde Turkiye'de yasiyodum ist da yani ordada tum testlerim yapildi genetik testi de yapildi ama sebep yok iste.Allah'tan tabiki insallah Rabbim varsada sebebini gosterir.Sevgiler.Arkadasininda Allah tamamina erdirsin insallah.

Canım sadece bildiğim hergün iğne vurduğu hiç sormadım neden vuruyosun diye...Görsen her yeri delik deşik kolları bacakları göbeği bu yerlerine vuruyo.Arkadaşıma sorarım neden iğneleri vuruyo diye o zamanda burdan sana söylerim canım....Geçmiş olsun...:emir_bebek:

Canım sadece bildiğim hergün iğne vurduğu hiç sormadım neden vuruyosun diye...Görsen her yeri delik deşik kolları bacakları göbeği bu yerlerine vuruyo.Arkadaşıma sorarım neden iğneleri vuruyo diye o zamanda burdan sana söylerim canım....Geçmiş olsun...:emir_bebek:

canım kan pırtılaşması yüzünden igne oluyodur bebege kan gitmeyince düşük oluyo bu yüzdende hamilelik boyunca igne vuruluyolar benim böyle bi problemim varmı yokmu bilmiyorum bende 4 nisanda 1 düşük yaptım araştırma yapılmadı ilk düşüklerde yapılmıyomuş 3 ay olcak artık ama ben yeni denemeler yapmaya korkuyorum yine düşük yaparım diye cesaret edemiyorum tekrar denemeye ben şu anda önlem olsun diye çocuk aspirini içiyorum ve folıc plas bu acıyı yaşamış bütün arkadaşlarıma geçmişolsun ALLAH YARDIMCIMIZ olsun RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

canım ALLAHIM acil şifalar versin sana ve hepimize
beimde 3 tane düşüğün oldu
ilki 16 haftalık
ikincisi ikizdi 16 ve 20 haftalık kaybettim
ama nedenini ne olduğunu öğrenelim diye çok
dr dolaştık ensonunda prof dr serklaj
yani rahim ağzına dikiş atılnması gerektiğini söyledi
eğef tekrar hamile kalabilirsem şimdilik problem serklaj
ALLAH c.c yardım etsin acil şifalar versin hepimize

canım ALLAHIM acil şifalar versin sana ve hepimize
beimde 3 tane düşüğün oldu
ilki 16 haftalık
ikincisi ikizdi 16 ve 20 haftalık kaybettim
ama nedenini ne olduğunu öğrenelim diye çok
dr dolaştık ensonunda prof dr serklaj
yani rahim ağzına dikiş atılnması gerektiğini söyledi
eğef tekrar hamile kalabilirsem şimdilik problem serklaj
ALLAH c.c yardım etsin acil şifalar versin hepimize

canım sanada acil şifalar versin allah
benim 1. hamileliğim 4 aylık düşük oldu.2.de 12 haftada serklaj yapıldı ama ne yazıkki 16 haftanın sonunda bebeğimi kaybettim yine.umarım sende işe yarar.

hepinize tesekkurler cevaplarinizdan oturu.Kan pihtilasmasinda bakildi canim dr herseyi yaptik ama hersey normal diyor bende anlamiyorum valla.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mumudihaba insallah dr unun dedigi gibidir hayirlisi olsun Allah cumlemize bir daha yasatmasin.

benimde 3 tane bebegim öldü.ama doktorlar bişey bulamadılar.hem eşime hemde bana genetik araştırmalar yapıldı...en sonki bebegimde ölünce otopsi yapıldı....oda temiz çıktı.doktorumun dedigi. sebepsiz bebek ölümleri ... şuan tarihe geçmiş durumdayım... :a015:

hepinize tesekkurler cevaplarinizdan oturu.Kan pihtilasmasinda bakildi canim dr herseyi yaptik ama hersey normal diyor bende anlamiyorum valla.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mumudihaba insallah dr unun dedigi gibidir hayirlisi olsun Allah cumlemize bir daha yasatmasin.

canım bende zaten ondan korkuyorum serklaj yapıldı eğer yine problem olursa bebeklerimi kaybedersem ozaman ne olacak
yeni bir kayıp yeni bir yıkım yaşamak istemiyorum inşALLAHTA olmaz
yüce rabbim hepimize yardım etsin

canım özelin kapalı nerelisin diye soracaktım TÜRKİYEDE HANGİ İLDENSİN

X