• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perşembe günü nişanım var bu kadar kavga normal mi ?

Benimde resmi nikahimdan iki gun once kavga cikmisti .. alisveris vs hic takmadim o tarz biside degildi.. o zmn ayrilmak istedim evi terkettim.. ama olmadi .. keske arkama donup bakmadan kacsaydim diyorum simdi..

Benimde resmi nikahimdan iki gun once kavga cikmisti .. alisveris vs hic takmadim o tarz biside degildi.. o zmn ayrilmak istedim evi terkettim.. ama olmadi .. keske arkama donup bakmadan kacsaydim diyorum simdi..

gerçekten mi peki neden ? mutsuz musunuz

çok çok normal. bizde nişanımıza 1 hafta kala küstük nişandan bir gün önce konuşmaya başladık. insan stresten birbirini yiyor. hele sen düğün aşamasını gör o günlerde yaptığımız kavgaları anlatıp anlatıp gülüyoruz. hatta ben ne olur düğüne kadar gözüme gözükme bile demiştim düşün yani. biraz uzak olun birbirinize
tamam çok teşekkürler

insanlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. yanınızda çağırmışsınız hem nezaketen hem de kararsız kalırsanız yol göstersinler diye. faydalı olacakları yerde sorun çıkarıyorlar. bi işe yaramayan ama sorun çıkararak kendine yer, saygı edinmeye çalışan insanlara çok acıyorum

Bosanma asamasindayim cnm .. aslinda ben ayrilmakta israr ettim evi terkettim istemiyorum dedim ama nafile yine evlendim.. ben eski esimle ilgili biseyler yakaladim.. ama kivirdi tabikide..
2. evliliğiniz mi şiddet falan mı oldu aldatma mı

evet sus dedikçe susmadı hem de ben anneler de olsun istedim o da yanında başkalarının da gelmesini istiyorsan fikirlerine saygı duymalısın saygısızlık yaptın dedi madem kimse karışmasın istiyordun o zaman kimse gelmeyecekti dedi bir de kalın yüzük istiyordum en kalını gözüme ince gibi geldi ona da kızdı ne bileyim parmağımda ince gibi geldi yüzük zaten sade hiçbir şey yok kalın olsun istedim
Bu durumda haklıymış cidden. Yani madem istediğinizi alcaktınız. Ye çağırıyosunuz gelin diye..

Perşembe günü nişanımız var ama her gün kavga etmeye başladık bu normal mi ben anlamıyorum en ufak şeye kavga eder olduk nişanlıma seninle evlenmek istemiyorum dedim önce kendin bilirsin dese de bırakmıyor benimsin katlanacaksın bana kaldın diyor ben onu çok seviyorum zaten onunla evlenmek hayalim ama mantığımla hareket edince istemiyorum evlendikten sonra da bu kavgalar devam eder gibi geliyor korkuyorum her istediğimi alıyor tamam ama pazar günü kuyumcuda kavga ettik sesini yükseltti bana anneler yüzüğüme karıştılar ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan kardeşim peşimden geldi gitme bırak napıyorsa yapsın dedi sonra geldi peşimden gel dedi bir şey yokmuş gibi sıkı sıkı elimden tutup aşkım balım bana bak demeye başladı napıcam ben ya
cok normal nişan düğün öncesi kavgalar:))

Perşembe günü nişanımız var ama her gün kavga etmeye başladık bu normal mi ben anlamıyorum en ufak şeye kavga eder olduk nişanlıma seninle evlenmek istemiyorum dedim önce kendin bilirsin dese de bırakmıyor benimsin katlanacaksın bana kaldın diyor ben onu çok seviyorum zaten onunla evlenmek hayalim ama mantığımla hareket edince istemiyorum evlendikten sonra da bu kavgalar devam eder gibi geliyor korkuyorum her istediğimi alıyor tamam ama pazar günü kuyumcuda kavga ettik sesini yükseltti bana anneler yüzüğüme karıştılar ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan kardeşim peşimden geldi gitme bırak napıyorsa yapsın dedi sonra geldi peşimden gel dedi bir şey yokmuş gibi sıkı sıkı elimden tutup aşkım balım bana bak demeye başladı napıcam ben ya
ya gıtseydınız esınızle alsaydınız bır nısan yuzugu bu kadar tartısmazdınız. hem ınce olsa ne olur kalın olsa ne olur yuzuk mu baglıyor sankı ınsanları bırbırıne, kalın olunca parası artıyor belkı de durumları yoktu ondan ınce olsun dedıler , her ıkı tarafta anlayıslı olmalı. benım nısanımda kıyafetımızı ve yuzuklerımızı kendımız aldık, annesı bır kucuk altın kendısı kolye+bılezık bır set taktı esım.
sonra setı ıade ettı cunku ayarı dusuktu ve gunu kurtarmak ıcın alınmıstı, dugun zamanı yaklasınca daha kalıtesını aldık setın ama farklı bır model onuda ben begendım ama benım ıcın ılkıde guzeldı , hıc almasa bıle olurdu alma dedıydım nısanda ama alıp geldı...
su altın-para mevzularına cok takılmamak lazım, mumkunse kendınız halledın az olsun ucuz olsun ama kafanız rahat olsun...

ya gıtseydınız esınızle alsaydınız bır nısan yuzugu bu kadar tartısmazdınız. hem ınce olsa ne olur kalın olsa ne olur yuzuk mu baglıyor sankı ınsanları bırbırıne, kalın olunca parası artıyor belkı de durumları yoktu ondan ınce olsun dedıler , her ıkı tarafta anlayıslı olmalı. benım nısanımda kıyafetımızı ve yuzuklerımızı kendımız aldık, annesı bır kucuk altın kendısı kolye+bılezık bır set taktı esım.
sonra setı ıade ettı cunku ayarı dusuktu ve gunu kurtarmak ıcın alınmıstı, dugun zamanı yaklasınca daha kalıtesını aldık setın ama farklı bır model onuda ben begendım ama benım ıcın ılkıde guzeldı , hıc almasa bıle olurdu alma dedıydım nısanda ama alıp geldı...
su altın-para mevzularına cok takılmamak lazım, mumkunse kendınız halledın az olsun ucuz olsun ama kafanız rahat olsun...
paraları var hem en ucuz yerden aldık yüzükleri onun yüzüğünü de biz alıyoruz sonuçta 30 lira falan artacaktı belki tabi o parasında değildi ben orda annelere saygısızlık yapmışım ona kızmış nişanlımın annesi set beğen diyordu gitmiş kolye küpe almış ben setinde değilim set almayacaksan neden bana set beğen diyorsun ki

paraları var hem en ucuz yerden aldık yüzükleri onun yüzüğünü de biz alıyoruz sonuçta 30 lira falan artacaktı belki tabi o parasında değildi ben orda annelere saygısızlık yapmışım ona kızmış nişanlımın annesi set beğen diyordu gitmiş kolye küpe almış ben setinde değilim set almayacaksan neden bana set beğen diyorsun ki
Sizdeki problem aslında bu da değil bence, farkında mı değilsiniz ya da ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu adamla olmaz, sizi ne olursa olsun milletin içinde rezil eden, size bağıran, hakaret eden bir adam bu. Yarın öbür gün buraya daha çok konu açarsınız. Bana kaldın, katlanacaksın falan ne demek, bunun bir cevabı var mı sizde?

Size burada çok yanlış akıllar verilmiş. Bu adam sizi daha çook rezil eder, daha çok hakaret eder. Küfrü yiyin oturun, yüz veren insan her şeyi de hakediyor, kusura bakmasın kimse.

Son düzenleme:
Kavgalar normal olabilir ama yaşadığınız kavga normal değil, bunu bilin.
İnsan içinde sizi rencide ediyor, ailesine söz geçiremiyor istediğinizi yapmıyor ve bir de sizi ağlatıp gitmenize müsade ediyor, her ne kadar sonradan gelse bile.
Nikah masasından bile dönülebilir, hiçbir şey için geç değil...

Sizdeki problem aslında bu da değil bence, farkında mı değilsiniz ya da ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu adamla olmaz, sizi ne olursa olsun milletin içinde rezil eden, size bağıran, hakaret eden bir adam bu. Yarın öbür gün buraya daha çok konu açarsınız. Bana kaldın, katlanacaksın falan ne demek, bunun bir cevabı var mı sizde?

Size burada çok yanlış akıllar verilmiş. Bu adam sizi daha çook rezil eder, daha çok hakaret eder. Küfrü yiyin oturun, yüz veren insan her şeyi de hakediyor, kusura bakmasın kimse.

yok o cevabını aldı bir daha bana küfür edebileceğini sanmıyorum aslında o mükemmele yakın birisi ama stresten sanırım böyle oldu çünkü normalde böyle değil benim sesimi duymadan uyumayan görmeden duramayan birisi bana her gece şiirler okur şiir yazar çiçekler alır şarkı söyler sesi de çok güzeldir 6 enstrüman çalabiliyor görüntülü görüşüp keman gitar falan çalar ailesinin yanında eliyle besler beni utanıyorum desem bile yapar bunu sandalyemi çeker kapımı açar bana sürekli seni seviyorum der kim oldğunun önemi yoktur salıncak binmeye götürür bir yerde salıncak görse beni çağırır sallar öyle de çocuk gibi bana herkesin içinde özellikle ailesinin sürekli iltifat eder annemle babamı devamlı arar ben onun ailesini aramam arayamıyorum anne baba ağzından düşmez akrabalarımı ziyaret eder akrabalarım ona hasta çok seviyorlar böyle şeyler var sadece damarına basınca sinirlenince ne dediğini bilmiyor ki bu da kötü bir özellik ama sırf bu yüzden ondan ayrılamam onu hem çok seviyorum hem de bir kere üzdüyse 100 kere mutlu etmiş bir insan

Back
X