merhaba Allah yardımcıları olsun.çok geçmiş olsun.benim de kızım pvl li.arkadaşınızın bebeği ne kadarlık ne durumda neredeler şehir olarak?yardımım dokunursa sevinirim.arkadaşlar bebeğine periventriküler lökomalazi teşhisi konan bir arkadaşım var. umarım hala konuyu takip eden arkadaşlar vardır. özellikle maibeyaz rumuzlu arkadaşa ulaşmak istiyorum ama sanırım çok eski bir kullanıcı. özel mesaj yollamak için de arkadaş olarak eklemek gerekiyor diyor sistem. ama eklenmiyor. umarım yazımı görüp dönüş yapabilirsin burdan. ya da bebeği bu hastalığa sahip arkadaşlar bana yazabilirler mi acabateşekkürler...
geçmiş olsun çok izmirli arkadaş var bahar2 diye yardımcı olur muhakkak bayadır girmiyorlar bende bakıyorum arada...
ben bursadayım bız 3 yasındayız benım oğlumun erken doğuma bağlı beyın kan. sonucu hıdrosefalı var ve santı mevcut beyın kan hasarı sağ hemıparazı 22 aylık yurudu elide iyi durumda artık kendi yasadıklarına göre..
2bahar manevı olarak ıyı değilim ama cocuklar var biliyorsun zor geçen bi 3 yıldan sonra sabır kalmadı bende tahammul kalmadı hıcbırseye
Allah yardımcın olsun çok zor bir süreçti tabii.iki çocuk +fizik tedavi.ama büyüttün artık çok şükür sağlıkları da iyi.inşallah zamanla biraz rahatlarsın dinlenip nefes alabilirsin ...ben bursadayım bız 3 yasındayız benım oğlumun erken doğuma bağlı beyın kan. sonucu hıdrosefalı var ve santı mevcut beyın kan hasarı sağ hemıparazı 22 aylık yurudu elide iyi durumda artık kendi yasadıklarına göre..
2bahar manevı olarak ıyı değilim ama cocuklar var biliyorsun zor geçen bi 3 yıldan sonra sabır kalmadı bende tahammul kalmadı hıcbırseye
psikolojik destek almanız güzel.en güzeli de dua bize.kızınızın durumu nasıl cerebral palsi oluşmuş mu?spastisite mi hipotoni mi başka bir çeşiti mi var kızınızda?yol çok uzun çok zor ama yıllar içinde mutlaka ilerleyecektir Allahın izniyle.hangi kuruma gidiyorsunuz?biz egemdeyiz.benim kızım da 3.5 yaşında.Sizlerede Merhaba bnm kizim 14 aylik ama 6 aylik gibi anca bnm kizimda erken dogdu 2 ay kuvozde kaldi nek arti beyin kanaması geçirdi beyin mr i cekildi pvl 2 seviye dendi surekli dr takibindeyiz haftada 3 gunde fizik aliyoruz basindan beri cok seyler atlattik yasadik hepsi cok zordu bugüne şükür .ama önümüzdeki yol cok uzun nasil saglam kalicaz ben psikolojik destekte alıyorum ona rağmen cok zor
psikolojik destek almanız güzel.en güzeli de dua bize.kızınızın durumu nasıl cerebral palsi oluşmuş mu?spastisite mi hipotoni mi başka bir çeşiti mi var kızınızda?yol çok uzun çok zor ama yıllar içinde mutlaka ilerleyecektir Allahın izniyle.hangi kuruma gidiyorsunuz?biz egemdeyiz.benim kızım da 3.5 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?