Selam benim esim isci vergi dairesine basvuruluyor saglik raporuyla bazi formlar doldurulup isleme aliniyor ayakta durma sehpasi kullanmadim biz fzt ye gec basladik sebebi 1 yasinda oturuyordu pre dogumya bide normaldi doktorlara gore 15 aylik başladık fzt ye basiyordu hatta yuruyecek bile 1 aya kalmadan dedi Fizyoterapistimiz tam bu asamada ocak mayis ayi arasi 5 kere kusmadan hast yattik 1 er haft en sonunda beyinle ilgili old anlaşıldı mr temizdi mayis ayında sant revizyon olduk çocuk tum bu sikintilarda ilerleyemedi ameliyattan sonra yurudu hamdolsun terapi falan almiyoruz simsilik belki eli icin botoks onada suan icin gerek tok diyolar bizim raporumuz biticek 1 ay sonra yuzde kirka düşmüştü bilmiyorum tekrar cikarmi.bi suru hak var face sp turkiye diye açık gurupvar butun sorularinizi orda cvp verirler alin face sadece bilgi icin bence zamanim fazla yok telden de yazmak zor.Merhaba acaba siz bu muafiyet icin nereye basvurdunuz biz cocuk hastanesinden özel eğitim raporu cikardik ayda 8 ders yuzde 40 engelli raporu verdi.bu arada fizyoterapist ayakta durma sehpasi alcaz dedi 1500 tl mis fiyati siz aldijiz mi sgk karşılıyor mu glsi ne kdr gidiyor sunuz fizige ne zmn basladiniz haftada kac gun baska seyler de var konusma hidroterapi gibi
Öncelikle sevgece adli arkadaşım seni twbrik edrrim cok dikkatli bir annesin eğer dr alt ekstrimlerde sertlik yada katilik dediyse bence yeterli bnm kizimda hmn mr cekilmedi dr 1 yasina kdr bekledi tek problem genelde hep bu tedavide gec kaliniyor saglik ocaginda veya cocuk doktorunda fatk edilmiyor erkende dogduysa gec gelir geriden gelir bisey olmaz diyolar ama tek tedavimiz fizik fizik fizik bence bulunduğunuz ilde rapor cikattip haftada 2 gün fizik tedavi almaniz sonucta hic bi zarari yok faydasi var umarim hersey guzel olur
monterent arkadaşım cvp verdiğin icin sagol face de gircem bakalım firsat bulunca.ne güzel sixin cocugunuz yürüme ye baslamis cogu gitmis azi kalmis heralde .allah yardimciniz olsun
Canım Allah yar ve yardımcın olsun benim kızım yirmi aylık oldu ilk doğduğunda cp olabilir denmişti o zaman kk ve senin konunla tanıştım her sayfayı okudum ve sabrına ve inancına hayran kaldım. Çok şükür Rabbim emaneti emin ellerde inşallah yeni bebeğin otizmi aşmanıza yardımcı olur ablasının elinden tutup oyunlar oynar. Sağlıcakla kal canım ..Merhaba arkadaşlar... Ben konu sahibiyim... Yıllar sonra konu güncellemesi yapayım...
Benim kızım 6 yaşında yürüdü çok şükür... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.. Şimdi 6.5 yaşında...
Ama bizim CP den daha büyük sorunumuz çıktı 3 yaşından sonra... Otizm.. Hiç iletişim yok.. Kendi dünyasında bizimle ilgisi yok...çok takıntıları var... Şimdi otizm için uğraşıyoruz bakalım inşallah onda da ilerleriz...
Uzun zamandır yazan olmamış sizlerde son durum ne arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?