Çok antibyotik almak ta bağışıklık sistemini çökertiyor. Arıların yaptığı propolis diye bir şey var, o bağışıklığı güçlendirmek için çok iyi geliyormuş. Kullanacak olursan yazarım sana tam nasıl yapıldığını ve kullanıldığini. Ben sonbahardan kullanmayı düşünüyorum, grip mevsimine hazırlık olsun...selam kızlar benimkiler hasta oğlumun iğnesi var üşütmüş kızımda aynı zaten ameliyattan sonra eve gelince ikiside hasta oldu bi türlü düzelmediler antibiyotikler bitince tekrar öksürük ama bu sefer ciğerlere geçmiş durmuyolarki banyo yapıp dışarı birde esintili bizim mahalle uyku saatlerinden öncede yıkamak imkansız hemen uyku moduna geçiyorlar biraz daha erken yıkamakta çok zor eve girmiyolarlar hep son dakikaya kadar dışardayız hatta kızımı yıkadık oğlanı yıkayammadık çok ağladı banyoyuda sevmiyorlar zaten okadar çok kahır ettilerki eşimle babaannesi uyuttu erkenden yemek yemeden sinir oldum da napayım babaya yapıyoruz tüm nazı o evdeyken harap ediyolarlar kendilerini baba diye sonra eşimde acısını çıkartıyor tartışmaya açık bir gündeydik çok yardımcı sağolsunda benim dediklerimi çocuklarla ilgili pek umursamıyor ben bişeyi beceremeyen oluyorum neyse ...........çok moralim bozuluyo bu duruma...
kardeş olayı gerçekten çok fayalı nereye gittiysem ikizinin olmasının nimet old. söylediler hep çok şanşlısınız dediler .........
kısa yazıyorum vallahi oruç iyi gidiyor çok şükür susuzluk biraz zorluyor...
ayrıca benim face im yok kızlar eşim istemiyor bir o eksik olsun diyor...şimdilik bu kadar.......
Bahar salıncak çok faydalı olacak galiba, bende ekledim alınacaklar listesine bu son yazdıklarından sn. Başta biraz tereddütlerim vardı sallanmayı sevmediğinden dolayı.
Face konusunda da ben 4-5 yıldır kullanıyorum, öyle olup olmayacak yerlere girmezsen kimse senin hesabınla uğraşmıyor. Ama olur da bir şey olursa donduruyorsun hesabını bütün yazıların siliniyor...
Son düzenleme: