selamlar...oruç güzel gidiyor el muallim susuzluk birtek zorluyor beni ama dayanabiliyorum çok şükür.nimetlerin kıymetini iyi hatırlıyoruz böyle:)Allah kabul etsin hepimizinkini...dila bisiklet birincisi oldu o zaman ha maşallah ona
bizde mi alsak
bir danışayım bakalım ama işte sen denışmışsın yok olmaz demişler önce sonra faydalı olduğu ortaya çıkmış dila ve bacakları bunu ispatlamış.dediğin gibi azıcık deneyip görmek gerekiyor bazen.bizimde bugünlerde dikkatimi çekiyor da parmak ucu biraz azaldı gibi sanki bakalım çalışarak takipe devam inşallah.bir de diz üsti destesiz oturuş yani elleriyle dizlerine tutunarak oturuş başladı birkaç snyeden 4-5 dkya çıktık,sonra hoop öne düşüyoruz yine kaldırıyorum yine oturuyoruz...o videolardan birinde gördüyseniz yaşlı bir fizyoterapist var onun çalıştırmaları çok hoşuma gitti,bir de parmaklıklı sürünme masası var ona bayıldım çok fonksiyonlu ve etkili bir masa.bir marangozla kouşucam bize ondan yapabilir mi bakalım.öne sürünme geri sürünme hoop aşağıya inmetutnup ayakta durma onunla çok kolay.listemde fıstık topla plates eşeği kaldı.onları da alıcam
içe basma da azıcık azalmış galiba.son sürat çalışmaya devam...bir de inşallah okulun tatili bitiyor haftaya okula da başlıcaz nasipse bir saat de biz özelden eklicez hafatada iki gidicez inşallah artık, buna çok seviniyorum çocuğa şeker vermişler gibi...bayram gibi...biraz oraya alışsın sonra da şu 30 seansa başvurucam inşallah.bugüne kadar yapılamayanlara,onun yapamadıklarına çektiğim acı beni mahvetti artık yeter bunun hiç faydası yok zararı var önümüze bakıp ne varsa ellerimden gelen onları yapıcam,çok fena hırslanmış durumdayım arkadaşlar...Allahım güç kuvvet versin şifalar versin şifa ondan gerisi vesile,O ne takdir ederse o olur.
nonamecim hoca 6 aylık periyotlarla gelişimleri belirliyor ya genelde ocağa da tam 6 ay var zaten ocağa kadar demiş hani kasım arlık da olabilir bu haber çok güzel maşallah barikallah.zihinsel de maşallah...kelime sayınızı beğendi demek ki...çok şükür...oraya gitmek ne heyecan yaa ne diyecek diye titriyorum giderken son gidişimde sakinleştirici içmiştim :) 2.bebiş konusunda bence çok güzel düşünmüşsünüz hem sizin hem onun 2.bir bebeğe ihtiyacı var.eminim elmualliminde tecribeyle dediği gibi kardeş ona çok iyi olur hem de ömür boyu...şimdi oyun arkadaşı,eğitim kaynağı,ileride canyoldaşı...tabii sana zorlukları olur ama sevgileri sevinçleri kuvvet verir.zaten seneye bağımsız yürümeye başlamış olduğunu da düşünürsek inşallah,o zaman kendisini de baya kurtarmış bir çocuk olarak bakımı daha kolay olur bugünlere nazaran.aile de yardımcıysa sana hani fiziğe gitmesi konusunda evdeki fizik tedavileri konusunda o zaman hiç korkma bence.aynı şeyleri yaşar mıyım diye de korkma,Allah ne yazdıysa o olur sen planlı bir bebek istesen de istemesen de ...herkesin yazısı farklıdır ,Allahtan hayır isteyince hayır verir Allah için isteyince...benim de doğal yolla imkanım olsa kızım yürümeye başlayınca hemen isterdim.ama bizim tüp bebek meselemiz var işte.4.bir 10-15binlirayı da bizim verecek imkanımız kalmadı.ama Alah dilerse bir şekilde olur tabii.bu sefer ben daha sessiz ,sakin ,ağır bir şekilde istiyorum Allahtan.kızımın kardeşi olsun ben de doğumda hastaneden sevinçli çıkmak neymiş,o hastane kapısını tüllü süslü şeyleri asmak neymiş birisini küveze birisini mezara koymadan beraber eve gelmek neymiş tadayım Allahım diyorum.ama yine de hamdüsenalar olsun Allah tattırdı anne olmayı bana 5senelik bir mücadeleden sonra...