Bahar, kızın salıncağı sevdi mi? Parktakilerle arası nasıl? Ve son sorum da fizyoterapist mi tavsiye etti size bu salıncağı?
Ürün yorumlarında denge sorunu olanlara iyi geldiği yazıyor, inşallah faydasını görürsünüz. Bizimki dengesini bozan oyuncaklara çok kızıyor, plates eşeği, topu, parktaki salıncaklar hep sevmedikleri...
selam kızlar nasılsınız size çok güzel haberim var çok şükür oğlum 4-5 zombi adımı yapıyor kendisi bağımsız tay tay dengesi çok iyi inşallah sizde bugünleri görürsünüz......
kızım daha yapmıyor tay tay duruyor ama adım atmıyor anlamadım gerçekten 3 tane nörolog çocuk dokt.fizyoterapist gördü onlara göre hiçbir sıkıntısı yok hareketleri çok iyi refleksleri iyi ama çok korkuyor eşim düşürmüştü tam sıraladığı dönemde etkisi var mı acaba geriye düşmüş kafa üstü...mr için de daha gün vermediler eeg çektirmedim acaba havale geçirdimi diyorum ama illaki belli olurdu diyede düşünüyorum....
maşallah oğlumuza ...çok sevindim Allaha şükürler olsun,birisi daha kurtuldu bebişlerimizden...darası başımıza evet ,inşallah...o şimdi ne tatlı oluyordur öyle paytak paytak...eee şimdi çok şükür peşmden koşmalar da başlar annesi hazır ol daha çok koşturmacaya:)
kızının bence hiçbirşeyi yok,anlattığına göre korku bence de.e bir de kız ya narin oluyor tabii erkekler gibi cesur atılgan olmuyorlar genelde.nöbet olsa bence de bir işaret olurdu,dikkat çeken anormal bir hali olurdu o anda ,farkederdiniz.zaten ayakta duruyor ki sıralıyor da belli ki devamı gelecek.hele şimdi kardeşini gördükçe daha da heveslenecektir.
Hepinizin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar.Allah en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin.dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.amin.
Bakalım bizim kız bu sene de davulcuya eşlik edecek mi:)...
amın baharcım.......bende saglık afıyet guc kuvvet dılıyorum cocuklarla daha zor oluyor...nasıl gıdıyor guzel haberler var cok gırıp okuma fırsatım olmadı ..daha guzel olucak ıns hersey sabır ve calısmak gerekr.....denıze gıtmek bu sene zor gıbı bahceye havız alıcam bende dılayı yaglayıp masajlayıp suya sokarum gevser ıyıce....gunes alsın bacakları ve vucudu dıye ıyıce kısa sort gıydırıyı d vıtamını cok onemlı.....ben bıle uç ay once merak edıp yaptırdım aman ne goreyım en alt sevıyde d vıtamınım dr cok dusuk dedı guns al sıksık dedı kolmu acıp bahcede gezeyım barı bıde d vıtamın kırıp ekmege dok ye dedı ama daha ıyıyım gercekten kemık agrısı yapıyormus herseyı bu eksıklık yapıyorms kızlar haberınız olsun ımkan varsa tum bayanlat yaptırmalı .....ayakta durma sehpasuı kullanan varmı kızım dafoları gıymek ıstemıyo bu yaz cok sıcak cok ınatcoı oldu ...merdıven ınıp cıkması cok ıyı oldu parka mutlaka goturun merdıven ınsın cıksın cocuklar tırmanma cok onemlı kayma cok onemlı ve en onmelısı salıcakta sallanma ımıs cok faydası varmıs denge ıcın...sıksık salıncakta yavas yavas sallayın zaten bızde cok mutlu olmazmıydık sallanırken super bı mutluluk olurdu..her oyunu oynayın ..hamıur verın ellerıne el kasları calıssın ben bıktım hamur almaktan ..hayırlı ramazanlar tekrar...yakın olsak ıftarda bulusurduk ..sahı kımler nerede oturuyor yazın ya....kısa kısa yasınız nerde gıbı tanıtımlar yapalım...
mesela ben ..yasımı yazmasam ıyı olucak en yaslınız benım de....
meslegıme kızlarım sebebıyle ara verdım ıns yuvyaya alısırlarsa baslıcam...dılanın egıtımı sadece dusunduren benı...ıstanbul umranıyedeyım yenı tasındım bahcelı bı ev cok rahat ettım üç kızla bıde oğlum var unıversıteye gıdecek ıns bu yıl ..tabı tercıhlerı ıyı yaparsa.....herkese bol selam
momtorent masallah sanada ıkızlerede ...daha ıyı olucaklar pes etmek yok...bolbol egzersız .... once kendınıze bakın kı sız bebeklere lazımınız bunu unutmayın sakın canlarım sız hasta olursanız vay cocuklara ben hep öle dıyerek guc buluyorum rabbım kımsetye muhtac etmesın ..
selam kızlar.biz bugün gitmeyi düşündüğümüz okul tatldeyken başka bir okul daha vardı görmek istediğimiz oraya gittik.oradaki fizyoterapist sıcak kumun zararlı ,sıcak suyun zararlı olduğunu o an için kasları rahatlatmış gibi göründüğünü ama ardından kan dolaşımını hızlandırmış olduğu için kasların daha çok sertleştiğini söyledi.deniz çok faydalıymış bu havaları bol bol değerlendirin deniz suyu çok faydalı dedi.evdeki havuz suyu da sıcak olmamalıymış.bir kova suyu güneşte biraz beklet onu kullan dedi.ben orayı fizyoterapistin çocuğa karşı tutumunu hiç beğenmediğim için kabul edemeyeceğim ama bu bilginin doğruluğunu gideceğimizokulun fizyoterapistine de soracağım hatta başka türlü de araştırırım yine yazarım buraya.siz de bir bakın isterseniz .size de haber vereyim dedim şimdi tam deniz mevsimi ya giden olursa diye...yanlış bir şey yapmayalım inşallah.oradan başka bir psikoloğa gittik.bizim kızı çok beğendi maşallah.gelişim testi de yaptı rapor haftaya salı çıkacak bakalım hayırlısı.o da hasan hoca gibi fizik hareket eksikliğine bağlı zihinsel faaliyetlerde biraz eksiklik var dedi,bunlar çalşmalarla düzelirmiş inşallah,mesela çatal kaşık kullanamıyoruz düzgün,su bardağından tek başına su içemiyor,küpleri üstüste koyamıyor,çünkü ağır bir altı ay geçirdikten sonra 2 ay da erken gelmiş bir bebek olarak hayata geç adapte oldu ve de ayları ya yatarak ya da sallana sallana oturmaya çalışarak geçti.şişe kapağını döndürerk açamıyor,kabaca açıp kapatıyor...dil-bilişsel-algı gayet iyi maşallah.kızımın zamanında yaşadığı şimdi de azalarak devam eden korku kaygı durumlarının ayrıntılı tahlili için de hocası olan psikiyatra yönlendirdi bizi. ona da gidicez test sonucuyla nasipse bakalım o da neler diyecek...aslında nöroloji drumuz hasan hoca psikyatra gerek görmedi hiç görseydi kesin yönlendirirdi ama biz yerimizde duramıyoruz işte.
herkes iyidir umarım...gelişmeler vardır...iyi geceler herkese hayırlı sahurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?