teşekkürler noname.
size da çok geçmiş olsun.şükür ki kolay ameliyatlar bunlar,Allah en hayırlı içinize sinecek doktoru buldursun.benim bildiğim yok ama gittiğimiz çocuk doktorları bize gerekli konularda çok güzel isimler verdiler hep,eğer hala doktor arıyorsanız onlara sorabilirim önerecekleri isim var mı diye.sünnete de olacak demek miniğimiz erkek adam olacak ha yerim ben onu
kalkması süper yaa maşallah ,motor sorunlar çabuk geçecek o zaman inşallah...
Çok sağ ol, 2bahar.Doktor tavsiyesine ihtiyacımız var, sorabilirsen çok sevinirim.
Güzel gelişmeler kaydetmişsiniz, çok sevindim.Allah'ım her zaman böyle güzel haberler vermemizi nasip eder inşallah.Maşallah, güzel kızına.Kocaman öp, prensesini.Allaha emanet olun.
sağol moontorrent.elhamdülillah ama pek iyi değilim.bugün ablam ameliyat oldu tiroidleri alındı.
saatlerce doktorun yorumunu bekledim.sonuçatolojide belli olacak.10gün daha beklemek...
annemi 5sene önce kanserden kaybettim.onun çıkıpgittiği odada yattı ablam bugün...
şu an öyle ağır bir durumdayım ki...kelime yok...kızı şimdi uyuttum,perişan oldu hastanede benimle...yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
pazartesi de dafoları almaya gidicez nasipse.ben bu halde...
yıkılmadan yıkılmam lazım.iki eve ben bakıcam,yemek vs...ona güzel bakmam lazım ameliyat sonrası.bir de çocuklar ev halkı,ziyaretçiler...
hayatımın en zor zamanlarından birindeyim.
Arkadaşlar,
Oğlum hiç kilo almıyor 24 aylık olmak üzere ancak sadece 8,5 kilo.Çok az yiyor, birkaç lokma yiyince yemek istemiyor.Her gün farklı yemekler yapıyoruz ancak nafile.Zaten zar zor bilgisayarın başında yediriyoruz.Çok üzülüyorum, görüntü olarak 1 yaşında gibi görünüyor.Balık yağı kullanıyoruz, arı sütü polen kullanıyoruz.Bunların iştah açtığı söylenmişti ancak biz iştah konusunda bir yararını göremedik.
Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.
teşekkürler elmuallim.yeni eviniz hayırlı olsun,bahçeli sanırım ,çocuklar için çok güzel olur.Allah mutlu mesut yaşatsın içinde...yorulmuşsundur çok...dinlen artık biraz.
moontorrent çok sağol canım bizim hep halimizi hatırımızı soruyosun unuymuyorsun bizi...Allah razı olsun kardeşim... istanbul bu sefer çok zordu.pazartesi sabahları havaalanı çok kalabalık oluyormuş meğer ucu ucuna yetiştik uçağa.neyse gittik formede dafoları hazırladı tekniker birkaç saat onu beklicez diye nişantaşına yakın cevahir diye bir alışveriş merkezi varmış oraya gittik çocuğa falan bişeyler yedirdik ettik geri döndük formede dafolar takıldı ,çok güzel olmuş,hem estetik,cıvıl cıvıl renkli hem de çocuk ayağını kesinlikle yamultamıyo parmak ucu basamıyo ve kucağımda düz tutarken ayaklarını at ayağı gibi aşağıya doğru uzatamıyo ayak durması gerektiği gibi duruyo,çok sevindim azıcık da ağladım tabii...derken çocuk başladı acıyo diye ağlamaya .ayağın üstünden bir topan et sıkışıyor çıkartık düzeltme yapıldı parça kondu taktık sorun olursa konuşalım dedik gittik ,çocuk uyudu o arada yine cevahire gittik yakın diye tam dinlenicez bişeyleryiyip bi çay içicez derken çocuk uyanınca bir başladı ağlamaya acıyo diye ,neren acıyo diyorum ayakkabım acıyo diyo alel acele toparlandık geri döndük,tekrar aynı yerde düzeltme yapıldı yarım saat test ettik tamam acımıyo diyor defalarca sorduk yürüttük acımıyo.tamam bitti gidelim dinlenelim karnımızı doyuralım dedik gittik tam yicez gene başladı acıyo diye ağlamaya,yalan da söylemez biliyorum bir açtım baktım gene kızarmış o noktalar yara olacak,gene apartopar gittik saat de artık kısıtlı 50 dkmız kaldı yola çıkmak için koş babam koş metrolarda taksilerde,şeklimiz şemalimiz kaydı,bebek arabasıyla yürüyen merdivenlerden çıkarken küçük su şişemiz düştü eğilip alamadık araba ve eşyalar yüzünden,bir kadınla adam arkamızdan koşturdu geldi bağırıyorlar bize neden şişeyi almamışız yerden...yüreğim kabardı vallahi o sırada bizim koşmaktan suratımız domates gibi olmuş aç susuz tansiyonlar fırlamış adam kavga etmek istiyo bizle,benim eşim de adamın arkasından gel lan buraya diye bağırıyo vallahi devirirdi onu orada ama adam kaçtı arkasına bakmadan.bir de böyle sinir boucu şeyler oluyor mu arada...neyse 7de vardık oraya tekniker baktı etti tekrar kalıba koyup sil baştan yapayım 1 hafta sonra eve göndereyim dedi.güzelce ölçü aldı ayarladı etti.çok güzel olmuştu ama iki ayağında da aynı noktadan fazla baskı olduğu için sorun çıktı işte.inşallah geldiğinde sorunsuz olur.dönişümüz de ayrı dertli geçti çok zor oldu bu sefer, insanlar çok bencil ve kötü olmuşlar inanamıyorum.
geldim ertesi gün ablamı acile kaldırdık durumu çok kötü psikiyatriye yatması lazım.ağır ilaçlar verdiler uyutuyorlar şimdi.
siz nasılsınız.?
gel kahveyi beraber içelim :) şimdi yemekleri yaptım kızı uyuttum bak gene bu saatte uyudu gece yandık öğlen birbuçukta uyutmuştum 10dk sonra gürültüden uyanmıştı.başım dertte bu insanoğluyla...şimdi bi kahve çok iyi gider ama hergün ablam ve iki kızıyla içerdik bizim küçük hanım da süt içerdi bizimle,şimdi o iyileşene kadar tek başıma boğazımdan geçmiyor.ya sabır...sabrın sonu selamettir inşallah.pazartesi sonuçlar belli olacak nasipse.
oğluna maşallah.nereye tırmanıyor divanlara mı?eline de çok sevindim.düzelecek inşallah bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?