Çocuk Hastalıkları Periventriküler lökomalazi / Cerebral Palsi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
herkese cok selam...........havalar guzellesıyor cıkın gezdırın bebıslerı d vıtamını alsınlar ıns bozmaz artık hava..

bahar bana msn veya facebook adresini yada telini gönderebilirmisin seninle uzuun uzun konuşmak istiyorum çocuklarımızın gelişimi aynı gibi

herkese cok selam...........havalar guzellesıyor cıkın gezdırın bebıslerı d vıtamını alsınlar ıns bozmaz artık hava..

evet inşallah bozulmaz hasret kaldılar yazık açık havaya.azıcık çıkarıyorduk arada parka falan ama yeterli değildi tabii,bi de hasta oluveriyorlar hemen.bizimki hasta şimdi gene.
ya bizim kız dışarıda kendisi gibi küçücük çocukları bile istemiyor yanına,hiç onlarla ilgisi yok hep böyle mi olacak yoksa,hiç oynamayacak mı başka çocuklarla...parkta sadece kaydıraktan kaysın,sallansın,yürüsün,balon oynasın...başka bir çocuk yanına yaklaştımı olmaz anne olmaz anne diyor,aman diyor...kaşlarını çatıp çocuğa bakıyor ters ters...zamanla insanlara alışır mı ki:)

bahar benımkılerde hasta hemen kapıyolar burunlar akıyo hep ...ıns ıyıce ısınsın hava toparlarlar...parkta benımkılerde bırbırlerıyle oynuyo yada daha buyuk ablalarla....alısmaz kolay bekleme valla benımkıler hala baskasını ıstemıyo ..kendılerıyle beraberler bı yere tek bıle gıtsem yıne kımseyle kaynasmıyolar buyudukce alısıyolar yuva bıraz ıyı oldu acılmalarını sagladı napalım böle böle gıdecekler buyuk ıhtımal anaokulunda ıyıce kavrıcaklar ve cekınmelerı bıraz yavaslıcak sanırım saglık olsun ıns

Kurucu, Uzman Fizyoterapist

2 bahar ben senin gittiğin yerden bahsettim bizim fizyoterapiste bana istanbulda sadece bu yer ve kişi var dedi özel elbise dikmindende bahsettim...bu yeri söyledi duyu bütünlemeden bahsettim ve antalyada bi merkezden bahsetti bende youtube incelemiştim adını bilmiyorum nette yazıncada çıkıyo canlı köpeklerle çalışıyolar....belki yardımcı olur.....gönderdiğim yer oğlum içinde en iyi yermiş duyu bütüleme terpisi için....

buraya baktım da şimdi,burası isyanbuldaymış yaa,mavi defne diye bir okul,aymen balıkçı kurmuş güzel de biz buraya sürekli tedaviye yani, her hafta gidemeyiz ki,siz de istanbulda değilsiniz de mi?vallahi aklım şaştı artık.nasıl olsa artık 2-3 ayda bir istanbula gidicez o zaman gittikçe götürür gösteririm diye oradan böyle duyu bütünleme falan bilen başarılı bir fizyoterapist de mi bulsam?napsam?Allahım akıl fikir ver ya Rabbim...şu anda kötü oldum gene,oradaki videoları da syrettim,bir yerde fizyoterapistte çocukla yerlerde sürünerek bezbol oynuyordu sürünme çalışması herhalde hem daha ne metodlar varmış dedim hem de ağladım yaa çok duygulandım,yüreğim kabardı vallahi yine.şu anda çatlıcak gibi oldum, pasifloram da bitti.birazdan da ablamla hastaneye gidicez biyopsi olacak boğazından,patolojiye gidecek onun da stresi var,bir sakinleştirici bulayım oralardan,yere göğe sığamıyorum gene

2 bahar ablan için çok geçmiş olsun....,inşallah sonuçlar iyi çıkar ...

aymen balıkçı en iyisi dedi bizim fizzyoterapist kendisine güveniyorum ben bilinçli bir bayan biz bursadayız canım.....bizde duyu büt. çalışıyoruz sözde ama ne metodlar var dediğin gibi mataryel bile yok benim gittiğim yerde düzgün aslında ne kadar çok önemli dimi ama....
hakkımızda hayırlısı olsun ..insan çok bunalıyor..kimsede anlamıyor...ben istanbula gidicem nasip olursa bu yaz oğlum için beyin cerrahına mehmet özek acıbadem bakırköyde çocuk doktorumuz birda o görsün demişti...ben kendisini oğlumun ameliyatından sonra internetten buldum ....

çok teşekkür ederim montorrent,amin.

demek siz de gideceksiniz hayırlısı inşallah ,o da güzel şeyler söyler inşallah hayır olur.

vallhi bazen dediğin gibi bunalıyorum hatta aklıma kalbime bişey olacak gibi geliyor Allah korusun.

selam...nasılsınız bahar momentus ve tum arkadaslar ...baharcım sabır ıns hersey daha guzel olucak bızım bebeklerımız cok guclu cok azımlı ........dıla hala fızıkte arsıara electrık verılıyo elctrık bantları kasları dahada guclendırıyor cok farkedıyo...sızın fızıkcıler denıyormu saglık bakanlıgı egıtımlerde bunu mecbur tutmus artık...dıla alıstı artık electrık alırken aglamıyo ..guclensın kasları...merdıven daha ıyı cıkıyor yuurmesı daHA ıyı oldu ama yınede dızler bukulu ıns zamanla asıcaz....ıyı bakın kendınıze

2 bahar,
İnşallah , ablan için hayırlı haber alırsınız.Geçmiş olsun .
Morallarimizi bozmayalım lütfen.Şu sıralar bizim de ara ara moralimiz bozuluyor, üzülüyoruz ama Allah'ıma şükür sonra düzeliyor.

Hürriyet hocaya biz de gitmek istiyoruz ama şu sıralar oğlumun ameliyat durumu ortaya çıktı, bu yüzden gitmi işini ertelemek durumunda kalacağız.Oğlumun kasıklarında fıtık varmış, testisleri inmemiş.Hem bu operasyonlar yapılıp hem de sünnet yapılması gerekiyormuş.İzmir'de bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahı var mı arakadaşlar?Oğlumun Mayıs ayı içinde ameliyat olması gerekiyor.

Oğlum şu sıralar bağımsız olarak ayağa kalkma çabaları içinde, kalktı kalkacak gibi, inşallah yakında güzel haberlerini veririm.

Ayrıntılı olarak yazacağım ama şimdi zamanım kısıtlı.Hepiniz kendinize ve yavrularınıza çok iyi bakın.Allah yardımcımız olacak.

selam kızlar nasılsınız..biz iyiz çok şükür hafif burun tıkanıklığı öksürük uykuda ilerlemeden ilaca başlayacağım...gitiğimiz merkezde 23 nisan kutlaması vardı çok eğlendi oğlum ...korkar sanıyordum kalabalık ve yükksek ses müzükten aksine can attı...

el muallim önemli değil...nick i yanlış yazman şu elektrik vermenin pek yararı yokmuş bizim fizyoterapist öyle dedi sıcak masaj falan bence zaman kaybı diye söyledi sağlık bakanlığı özel merkezlere zorunlu kılmış doğru merkezlerde bunu yapmak zorunda ki bakanlıktan para alsın..

Son düzenleme:

teşekkürler noname.

size da çok geçmiş olsun.şükür ki kolay ameliyatlar bunlar,Allah en hayırlı içinize sinecek doktoru buldursun.benim bildiğim yok ama gittiğimiz çocuk doktorları bize gerekli konularda çok güzel isimler verdiler hep,eğer hala doktor arıyorsanız onlara sorabilirim önerecekleri isim var mı diye.sünnete de olacak demek miniğimiz erkek adam olacak ha yerim ben onu

kalkması süper yaa maşallah ,motor sorunlar çabuk geçecek o zaman inşallah...

herkese selam.bilgisayar bozuktu gelemedim bayadır.

herkes iyidir umarım.

dün bizim nöroloji kontrolü vardı.iyi geçti şükür.dr beğendi.spastisite artmamış.bu yaz sonu sehpaya tutunup sıralamsını bekliyorum seneye bu zamanlar da bağımsız birkaç adım ,2014 sonu da yani 1buçuk sene sonra yürümesini bekliyorum bu gidişle dedi dr.ELHAMDÜLİLLAH....umarım Allah yanıltmaz doğru çıkarır.

daha tutunup kalkamıyor korkuyorum dedim daha erken korkma yavaş yavaş hepsini yapacak dedi.inşallah...

baya sürünmeye başladık artık,yavaş yavaş sürünmeyi ilerletiyor...

zihinsel de beğendi,hiçbir sorun olmayacağını düşünüyorum dedi.zamirleri karıştırıyor bizim kız,dedesi benim odaya gidelim diyor o da tamam benim odaya gidelim diyor,senin odaya demesi gerekirken,bu durum üzüyordu beni ama normalmiş zamirleri karıştırmak bu yaşta.

bırakmıyor beni saçlarımı yoldu yazarım gene...

hayırlı haberler inşallah...

maşallah canım inşallah dediğin gibi rabbim

Son düzenleme:
2 bahar yazdığın konunun içinde benim yazdığım cevap bi türlü düzeltemedim vallahi umarm herkes iyidir yazısının üstünde anlamadım.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…