Merhaba güçlü ve sabırlı anneler!
Konuyu baştan sona okudum, bütün bebişlere acil şifalar diliyorum, herkese çook çok geçmiş olsun.
Konu sahibi maibeyaz uzun zamandır foruma girmemiş umarım kızının arkasından koşmaktan fırsatı olmuyordur...
Benim bebişim de prematüre doğdu ilk başlarda çok iyi hiç bir sıkıntısı yok dendi, ben hep fizik tedavi istedim prematürele önerildiğini okuduğum içim, fakat ne doktorumuz ne de eşim beni ciddiye almadı. Çocuk turp gibi dediler..
Bizi takip eden dr hastane değiştirdi bizde farklı dr kontrole gittik, ve ilk şok orada geldi, cp deyince kaynar sular döküldü üstüme sanki... Çocuk nöroloğuna gittik, tanı için ok erken olduğunu söyledi, fizik tedavi önerdi oğlum 15 aylık ve desteksiz oturamıyor, illa bir elinden destek alıyor. Burada sizin yazdıklarınız ne hareketler varsa yaptırmaya çalışıyorum, bu gün de rapor için koştuuruyoruz inşallah bir an önce hallolur da fizik tedaviye başlarız.
Gitmeyi düşündüğüm merkezden halkla ilişkiler sorumlusu yardımcı oldu rapor için ayda 8 saat onlarda ve 30 seans ta onların anlaşmalı olduğu kurumdan yararlanabileceğimizi söyledi. Bir de nöroloğun önerdiği fizyoterapist var onunla da perşembe günü görüşeceğiz, inşallah yakın zamanda müjdeli haberler paylaşabilirim..
Tekirdağlı bir arkadaş vardi, hangi merkeze gittiğinizi yazarsanız sevinirim...
merhaba hugh hoş geldin diyeceğim ama burası hoşgelinen bir yer de değil ama hoş gidilen bir yer olur inşallah hepimiz için.
bizi tanımışsın okumuşsun herşeyi,görmüşsündür bebişlerin küçük mucizelerini...hepsini yapacaklar inşallah ...15 aylık tek elle oturuyorsa çok güzel bence.sertlik falan hissediyor musun bacaklarında cpyi nasıl anladı çocuk dru?motor gecikmelerden mi sadece?nöroloji neden tanı için erken dedi ki bizim 9.ayda mrla tespit edildi.muayene bulguları cpyi gösterince mr istiyorlar hemen .hatta Allah korusun ama eğer mrda sorun kanama vs görülürse hemen eeg çekiyorlar epilepsi var mı diye.korkutmak istemem sakın yanlış anlaşlmasın da teşhisdeki gecikmeler erken önlem alınmasını engelleyebiliyor bazen.inşallah hiçbirşeyi yoktur ya da en azından en hafifidir hemen atlatırsınız.
maibeyazı ben çok merak ettim ama hiçbiryerden bulamadım.bu gidiş normal gelmedi bana bir anda yok oldu,ben başına bir şey gelmiş olmasından endişeleniyorum ama umarım yoktur öyle bir şey.
oğlun kaçıncı hafta kaç kilo doğdu bu arada?algıları nasıl?
inşallah hayırlı haberler olur...
Son düzenleme: