sağol canım gerçekten çok zor vallahi umre zaten iptal oldu bundan önce oğlum yattığında çocuklara bakma konusunda eşimle anlaşamamıştık ben zaten gitmeyecektim eşim annesinin bakmasını istiyordu bende benim annemin ama kayınv. eltininde oğluna baktığı için sadece kızıma bakma yanlısıydı oğluma annem bakacakmış ama ayrı yerlerde bende onları ayırmak istemediğim için anlaşamadık ki eşim bile gidemezki bu durumda bizim çocuklar problemli benden iyi kimse bakamazki aklımız hep onlarda olcaktı bu yüzden çocuklar gitmeye karar verdik sonradan kısmet olursa bu gidişle maddi açıdan zor olacak 2 ayda 5 milyar para verdik hast.oğlum için ....zaten tek eşim çalışıyo ya...neyse
haklısın olan bana oluyor ben artık sağlıklı düşünemiyorumki eşimi kendime çekeyim.....eşim benim namaz kılmadığım için bu durumda old. söylüyor ama inan bahane değil kafam rahat değil kendimi veremiyorum ......psikologtan desteği bende istiyorum aması var.....
haklısın olan bana oluyor ben artık sağlıklı düşünemiyorumki eşimi kendime çekeyim.....eşim benim namaz kılmadığım için bu durumda old. söylüyor ama inan bahane değil kafam rahat değil kendimi veremiyorum ......psikologtan desteği bende istiyorum aması var.....
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm bu durumlara.annenle istediğin zaman görüşmek hakkın,eşine derdini anlatabilmek ve anlaşılmak hakkın ama bazen herşey çok özel bir çaba gerektiriyor,yoruluyorsun fazlasıyla ama umarım eşini yanında bulabilmen için en iyi metodları bulabilirsin.galiba umre planınız vardı orada yoğun bir duygusal birlikteliğiniz olur ve dualar da daha makbul olur inşallah seni daha iyi anlayıp çözüm üretmeye başlar.sen de kendine çok dikkat et daha çok gençsin ve minicik ikizlerin var hayatının en güzel yılları belki ,seni bezdirip bu yılları kaybettirmelerine izin verme sakın.siz eşinle bir ömür berabersiniz,sevginizi yaşat,hisset,hissettir,Allahın kurallarında birleşelim de böylece herkesin hakları korunur ve kimse incinmez de. hepsi geçecek ama olan sana olacak,kurallar belirle yavaş yavaş...eşini yavaşça yanına al o bile anlamasın...gerekirse bir psikologdan destek al ama gençliğini heba etme,ettirme.
oğlun nasıl oldu bu arada ?bir yandan aklın kızındadır şimdi.