amin cümlemizin ....benimkiler desteksiz oturuyor ve sürünüyolar benim oğlumun kanaması 3.derece çok ağır yani bize öle dediler ama beyin cerrahı dokunun içinde demişti daha ağırmış yani beyin kanamasına bağlı hidrosefali gelişti başı büyümeye başladı şant ameliyatı oldu şuan beyninde alet var yani....hasar old. içinde sağ elinde baş parmağında kasılması var çok şükür o kanamaya göre iyi durumdayız emekleme yok bizde ikizsindede motor olarak kızımla aynı sayılır sağ el hariç basıyor adım atıyor ama oturduğu yerden ikiside kalkamıyorki kızımın beyinle alakalı bi sorunu yok ama ikizlerde normalmiş motor gelişiminin geriolması kızımda 2 kere rop ameliyatı oldu gözlerden 16 aylığız düzeltilmiş 14 aylık kalkmaya çalışıyolar oğlumda tek ellede olsa çok istekli kız bişey yapsın çok özeniyo oda yapmak istiyor... inşallah sizinde biran önce güzel gelişmeleriniz olur....çok zor günler geçiriyoruz evet oğlunu kaybetmişin ALLAH sabır versin...yanlış hatırlamıyosam doğum haftan iyiydi oğlununun sebebi ne ....
evet doğum 33 haftalık oldu sancım başladı,34 haftalık planlanmıştı zaten .oğlum böbrekleri olmadığı için vefat etti,gebelikte bir böbrekte kist var denmişti meğer hiç yokmuş kistik bir yapı varmış böbrek yerlerinde.başka problemleri de varmış hepsi büyük problemler...gitti...emzikliyim diye daha mezarına gidemedim bile...martta 2 yaş bitince sütten kesicem ...martta gidicem nasipse ama dönemezsem diye korkuyorum...Allah isyan ettirmesin,sabır versin...kızımdaysa herşey güzeldi 2200gr 47 cm ve çok sağlıklı doğdu karnımda da canavar gibiydi,nasıl oldu bilinemiyor işte,bilinse daha kötü belki,olan olmuş işte...onun için ayakta duruyorum o yaşama sebebim oğlum ölme sebebim sanki...iyi değilim ben ama...elimden geleni yapıyorum işte...sizin durumunuz daha iyi maşallah daha da artırsın Allahım...ameliyatları atlatmışsınız çok şükür çaresi varmış o sorunların.bize de dafo uygulamasından sonra belki botoks yapılacak.hayırlısı ...