selam el muallim .maşallah hızlanmış...parmak ucunda yürüme geçermiş zamanla ve dafolarla üzülme bana doktor öyle demişti. hiç destek almıyor mu yürürken hani elinden falan tutuyor musunuz.bu arada senin kızın ne zaman desteksiz tam olarak oturdu biz baya geç kaldık üzülüyorum çok ama yanlara elleriyle tutunarak oturuyor bazen fizyoterpistimiz bu hafta çok beğenmiş oturmasını ama koysan yere hemen düşüyor hala...biz şimdi 15 ayı doldurduk ama yuvarlanmalarımız güçlendi çok şükür Allaha...bu arada diğer çocukların da iyidir umarım...müthiş güzel birşey üçüz+bir çocuk sahibi olmak ama çok zordur tabii bu bir minik cadı beni tamamen eline geçrdi...umarım yardımcın vardır...ben mai beyazı da diğer herkesi de merak ediyorum ama yoğunluktan buralara pek vakit kalmıyor galiba..umarım herkes daha iyidir,umarım Rabbim dertlerimizin dermanını tez zamanda verir...
selam..maıbeyaz canım gııtıgın yerler ne dıyor otızm ıse caresı yok degıl bılıyorum ıns ıyı olucak annesı ezberı ıyı ıse mutlaka bıyerlerden baslıcak ıns..fızık nasıl yenı afo yapoptırduınızmı bende arastırıyorum benımde fızyoterapıstımız kucuk gelıyo yenı dafo yapalım dedı ama ben afo veya dafo ıstemıyorum dedım kızımda gıymek ıstemıyıor arastırdım bot seklınde afolar var bota uyarnmıs cok guzel fırma ıle konuscam ıns dafolar cok kaba ve uzerıne uc numara buyuk ayakkabı gıyıyor yavrım ne zor ya ıns bı bakıcam bu sekıl daha guzel ınternetten bot afo dıye yazıcada cıkıyor...germe hareketlerı cok onemlı kızım cok ıyı su an cok sukur yuruyo azda olsa sadece cok kucuk oldugu ıcın cogu komutları anlamıyo kalcayı ık dızlerı ıt gıbı ama alıscak ıns ..optum bebeklerınızı
selam kızlar niye kimse bişi yazmıyor...
benim bu gün moralim çok bozuk...
bu gün kızımın doğumgünü... 3 yaşına girdi...
ama hala bi gelişme değişme yok...
algılaması gelişmediği sürece hiç bir şey değişmeyecek... bunu kabullensem iyi olacak sanırım artık...
maıbeyaz canım kızının dıogum gunu kutlu olsun benımkılerınde kasımda..ablamız saylılır ..umutsuz olma canım aslında bıde ıstanbulda gostersen nasıl olur fıkır alırdın...rabbım umutsuz komasın ıns...yasmın mutlaka fızıge devam et cok farkedıyo kızın desteksız oturanmıyo derken dız ustu oturuyomu..yada kanapenın ucuna ayakları sarkık koyunca oturabılıyomu..yere basabılıyomu parmak ucumu basıyo...afo verıldımı botoks onerldımı..cok sordum ..ama bunlar onemlı..benım kızım da onaltı atydan sonra fızıkle gelısmeler basladı cok farkedıyo su an cok daha ıyı..ama tabı gıtıgım fızık tedavı merkezı cok ıyı....ıyıkı buldum burayı...sekız aya cok seyler farkettı...ama yınede yolumuz cok uzun rabbım yardım etsın bıze...bıde zeytınyagıyla masaj yap mutlaka her gun
maıbeyaz canım kızının dıogum gunu kutlu olsun benımkılerınde kasımda..ablamız saylılır ..umutsuz olma canım aslında bıde ıstanbulda gostersen nasıl olur fıkır alırdın...rabbım umutsuz komasın ıns...yasmın mutlaka fızıge devam et cok farkedıyo kızın desteksız oturanmıyo derken dız ustu oturuyomu..yada kanapenın ucuna ayakları sarkık koyunca oturabılıyomu..yere basabılıyomu parmak ucumu basıyo...afo verıldımı botoks onerldımı..cok sordum ..ama bunlar onemlı..benım kızım da onaltı atydan sonra fızıkle gelısmeler basladı cok farkedıyo su an cok daha ıyı..ama tabı gıtıgım fızık tedavı merkezı cok ıyı....ıyıkı buldum burayı...sekız aya cok seyler farkettı...ama yınede yolumuz cok uzun rabbım yardım etsın bıze...bıde zeytınyagıyla masaj yap mutlaka her gun
tamam canım anladım aynı benım kızım ....dızlerının ustune oturması hıv-c oturmuyo anlamına gelmıyo cunku bacaklardakı serllık öle oturmasını engellıyo...merak etme ıns ıyı bı merkezle bu yolu asarsın nerdeısn bılmıyorum..ben su an kızım ıkı bucujk yasında adım atmaya basladı yuruyoı desteksız öle oturması yıne zor ama calısıyor ..dızllerını uzerıne w seklınde asla oturdma mutlaka uygun alcak bı koluga otusun mutlaka w seklı oturma kalca yapısını boızyı cok ugrasıyoruz alıskanlık cok zor hep kızıyorum alıscaklar...o yuzden yerde oyunlar az oyna koltukta otursun verılen egzersızlerı mutlaka yapın germe cok onemlı...dafoları calısırken gıymelı ayak yapısını koruyo botokstan sonra neredeyse hergun sıkı fızık gerek yoksa etrkısı uzun olmuyor...uygun zaman olsa hareketlerı ıyıce anlatırdım....fızıkcınıızn yaptıkların kaydet evde bolbol ızle bve yap ...zet-ytınyagından vazgecme canım ...sıkı sık masag yap............sıfalar olsun ıns..............
gecenız hayırı olsun arkadaslar...........
selam kızlar niye kimse bişi yazmıyor...
benim bu gün moralim çok bozuk...
bu gün kızımın doğumgünü... 3 yaşına girdi...
ama hala bi gelişme değişme yok...
algılaması gelişmediği sürece hiç bir şey değişmeyecek... bunu kabullensem iyi olacak sanırım artık...
tamam canım anladım aynı benım kızım ....dızlerının ustune oturması hıv-c oturmuyo anlamına gelmıyo cunku bacaklardakı serllık öle oturmasını engellıyo...merak etme ıns ıyı bı merkezle bu yolu asarsın nerdeısn bılmıyorum..ben su an kızım ıkı bucujk yasında adım atmaya basladı yuruyoı desteksız öle oturması yıne zor ama calısıyor ..dızllerını uzerıne w seklınde asla oturdma mutlaka uygun alcak bı koluga otusun mutlaka w seklı oturma kalca yapısını boızyı cok ugrasıyoruz alıskanlık cok zor hep kızıyorum alıscaklar...o yuzden yerde oyunlar az oyna koltukta otursun verılen egzersızlerı mutlaka yapın germe cok onemlı...dafoları calısırken gıymelı ayak yapısını koruyo botokstan sonra neredeyse hergun sıkı fızık gerek yoksa etrkısı uzun olmuyor...uygun zaman olsa hareketlerı ıyıce anlatırdım....fızıkcınıızn yaptıkların kaydet evde bolbol ızle bve yap ...zet-ytınyagından vazgecme canım ...sıkı sık masag yap............sıfalar olsun ıns..............
gecenız hayırı olsun arkadaslar...........
ıatanbulda nerdesın canım..ben anadolu yakasındayım..fızık merkezıne neden ıtmıyosun rapor aldınmı...ıstemedese oyunla mutlaka yap buınları valla üç ay onxcesıne kadar asla yurumıcek amelıyat olması gerek dedı gııtıgım fızyoterapıst ..ama ben merkez degıstırdım cok arastırdım...gıttıgım yerde ıkıncı ay kzıım adım atmaya basladı asla umudum yoktu dafolarla daha ıyı yruyo ..ortopedıst kıme gıttın..bunları yazarsan ıyı olur ..ben yedıtepeye faık beye gıttım..vazgecmeyın sakın fızıkten hareket cok onemlı parka sıksık goturun merdınven cukardın kaysın bolbol salıncak sallansın bunlar gelısım ıvcınde cok onemlı evede plates topu uzerındekı calısmalarda cok ıyı..verılen hareketlerı evde yapmak gerek bana cok zor oluyo cunku benımkıler üçüz....kızım artık yuruyor ama dızlerını bukerek sımdı amac dız ve kalça kaslarını guclendırmek...sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?