- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
selam el muallim .maşallah hızlanmış...parmak ucunda yürüme geçermiş zamanla ve dafolarla üzülme bana doktor öyle demişti. hiç destek almıyor mu yürürken hani elinden falan tutuyor musunuz.bu arada senin kızın ne zaman desteksiz tam olarak oturdu biz baya geç kaldık üzülüyorum çok ama yanlara elleriyle tutunarak oturuyor bazen fizyoterpistimiz bu hafta çok beğenmiş oturmasını ama koysan yere hemen düşüyor hala...biz şimdi 15 ayı doldurduk ama yuvarlanmalarımız güçlendi çok şükür Allaha...bu arada diğer çocukların da iyidir umarım...müthiş güzel birşey üçüz+bir çocuk sahibi olmak ama çok zordur tabii bu bir minik cadı beni tamamen eline geçrdi...umarım yardımcın vardır...ben mai beyazı da diğer herkesi de merak ediyorum ama yoğunluktan buralara pek vakit kalmıyor galiba..umarım herkes daha iyidir,umarım Rabbim dertlerimizin dermanını tez zamanda verir...
merhaba canım yuvarlanması çok güzel. benim kızım çok geç yuvarlandı...
canım zamanla neyi ne zaman yaptıklarını unutuyor insan ama yanlış hatırlamıyorsam benim kızım 13 aylıkken falan oturmaya başladı, belki de 15 tir net hatırlayamıyorum... ama 18 aylıkken emeklemeye başladı onu not almıştım
bizde herhangi bir gelişme yok maalesef... olmuyor algısı ne yapsam ilerlemiyor... hafıza süper herşeyi ezberliyor... yasim suresinin 2 sayfasını ezberlemiş kendi kendine okuyor ama bizi hiç anlamıyor algı hiç yok... psikiyatriye götüreceğim bakalım otistik de var galiba...
rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah... bebeklerimizin güzel haberlerini bekliyorum..