Çocuk Hastalıkları Periventriküler lökomalazi / Cerebral Palsi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
teşekkürler ozgur.inşallah tamamlarız dediğin gibi daha rehberlik var...üstelik tam olarak -o güzel-imkanları da bilmiyorum yetmeyecek galiba...hayırlısı...

evet malesef yetmicek çünkü bildiğim kadarıyla devlet ayda 8 saat veriyormuş bebeklerimizede 8 saat ( ne muhteşem yani ) paramız varsa ek olarak biz götüricez olmayanda
allah kerim diycek

evet malesef yetmicek çünkü bildiğim kadarıyla devlet ayda 8 saat veriyormuş bebeklerimizede 8 saat ( ne muhteşem yani ) paramız varsa ek olarak biz götüricez olmayanda
allah kerim diycek

gerçi nekadar götürrürsen götür bizim yani annelerin evde yapması lazım devamı için

evet orada öğretip bizim yapmamızı isteyeceklermiş 7 gün 24 saat.seve seve yapıcaz tabii ki inşallah iyileşsinler de...geceleri bile uyumayız icabında.ama ev ne hale gelecek onu bilemiyorum işte:)şimdi bile işleri zor yetiştiriyorum zaten yanlız kalınca susmadan ağlıyor...çöp eve dönmesem bari:)bir debana çocuk hastanesinden mutlaka buraya dagetireceksin,hftada bir iki kez sonraları ayda bir dediler...ama ortamları hiç bebeğe uygun değil bence.sizin aranızdan var mı çocuk hastanesine de götürüp ftr den memnun kalan?bu arada biz de bir aydır uğraşıyorduk almak için raporu.çok zor oldu,önce en merhametli nöroloji drunu bulduk snra yine de ilk heyetten red aldık ağlayıp kendimi parçaladım hastanede herkes üzüntüden deliye döndü bütün hastalar bana bakıyordu 2.heyete o merhametli drla tekrar görüşerek girdik o verdi bize puan elhamdülillah dualarla yalvarmalarla aldık...Allah yardımcımız olsun,unuttursun Rabbim bunları hepimize...Yavrularımızın yüzünü güldürsün...Amin.

am yenı yıl guzel gecsın ıns..
..............ozgur naptın reflexsolojıye gıttınmı....gelısöeler nasıl yazın kızlar

bizimkinde %52 yazıyor ama seninki gibi ayrıntı yok anlamadım ben

merhabalar

yüzdelere kafanızı takmayın lütfen burda önemli olan %50 ve üzeri alabilmektir...%50 ve üzerinde devletin sağladığı imkanlardan fadalanabilmektesiniz...ayrıca devlet ayda 8 saat vermekte gördüğünüz gibi 8 saatle çacukalrımıza birşey verebilmemiz mümkün değil....önemli olan ailenin eğitimidir...

selamlar... nasıldı refloxoloji dersleriniz?el muallim kızımızın şimdiki durumu nasıl?baktaki sertlikler azalabiliyor mu tedavilerle?öyledir tabii ama ben daha başlayamadığımız için inanamıyorum sanki elindeki kasılma ve kontrol güçlüğü hiç azalmayacak hatta ilerleyip kaskatı kasılıp öylece sabit kalacak gibi geliyor çok korkuyorum .tedaviyle azalıp yok olduğunu yaşayanlardan duymam lazım.biz bu arada rehberliğin 13 ocağa verdiği randevuyu bekliyoruz...

bahar selam ..ıns bakalım ya daha cok erken bısey demek ıcın ama devam edıyorum benım kızın bacaklarındakı sertlık botokstan sonra cok ıyı oldu ve fızıkle dahada toparldı amma bacak kaslarının guclenmesı gerek dızlerını azcık bukuyo o bukmesı gecmesı gerek onun dıısnda sıkıntı yok ama oda ayakta desteksız durmasını engellıyo ...ıns dualarla olucak bebebıslerımız ıyı olucak ıns alırsın da raporu baslarsın bı an once..

inşallah...bu kadar olduysa demek ki tamamen bağımsız durmasına az kaldı inşallah...ben sizden gelişmeler duyunca umutlanıyorum.ama aslında çok kötüyüm.herşey yeni olduğu için herhalde...güçlü olmak istiyorum ama olamıyorum.çok korkuyorum.ya ağırlaşırsa ,iyileşemezse...6 sene hayalini kurdum,onsuz hiçbirşeyin önemi yoktu,yokluğunda varlığını hissedip hasretiyle yanıyordum...şimdi hastalığı yakıyor...oğlum apayrı...canım oğlum benim...başka diyarlarda...ben de buralarda gittikçe yok oluyorum sanki...

gunaydın benımkıler uyanmadan yazayım.............maıbeyaz nasılsın nerdesın canım ugra buraya kızın nasıl bı gelısme varmı....ecrın nasılsın oğlun nasıl oldu umarım daha ıyı gelısmelerı yaz...ozgur sen ne yaptın reflexsolojıye gıttınmı benım bu hafta ucuncu haftam haftada ıkı kez gıdıyorum bakalım daha erken bıseyler sölemek ıcın ...ıns ıyı olucak ...bahar kendını uzme bu kadar ben cok umutluyum bebegınden ıyı bı fızıkle ve bıreysel egıtımle asacak dr zaten zamanla toparlıcak demedımıı ıns canım sakın karanlıklara dalma rabbım bıze guc kuvvet versın ıns

Allah razı olsun el muallim...desteğe o kadar ihtiyacım var ki...kızım da ben de toparayacağız inşallah...inşallah çıkıcaz bu karanlıklardan...hepimizin evlatlarına Allah tam şifalar versin,bizlere de ferahlık,selamet versin...Amin.

gittim canım 2 hafta sonra arıcaklarmış pek kafama yatmadı ama karar vermedim daha bir arasınlarda bakarız fıstıkların nasıl

selam bahar ıns guclu olucaz kı bebeklerımızde guclu olsun canım bırbırımıze bol dua edelım ıns asacaz bu sıkıntıları maıbeyaz nerdesın....
ozgur ben ılk gıttıgımde konustum ve hemen o hafta baslıcam dedım tamam dedıler ve gun verdıkler bu ucuncu haftam haftada ıkı kez gıdıyırum sımdılık cok belırgın fark beklenemz ama yınede azda olsa daha ıyı bastıgını gozlemlıyorum ıns daha ıyı olucak....sen fızık tedavıyı naptın ...senın bebegın neler yapıyo tam anlatırmısın yada neler yapamıyo ....sertlık nasıl ..afo kullanıyomu....ben fızıgede devam edıyorum yuzme ogrenmesı ıcınde metın sabancıya gıdıyorum pahalı ama orası ..yuzme bu bebekler ıcın yanı serebral palsı ııcn cok faydalı tum kasları calıstıtaan bı spor ıns alısır bakalım rabbım yardımcımız olsun ıns...

merhaba arkadaşlar nasılsınız...
el muallim inşallah faydası olur canım daha iyi basıyo demişsin çok sevindim...
benim kızım aynı henüz bi değişiklik yok bakalım...
biz hala dafo yaptıramadık..
2 aydır hep mi bi akslik çıkar yarın için yine gitmeyi düşünüyoruz bakalım inşallah bu sefer olur..
bizim afolar iyice küçüldü parmakları taşıyo dışına...

canım sağolasın iyiz çok şükür biraz eşimle limoniyiz rapor yüzünde bitürlü ikna edemedim gidelim die nasıl olsa 19 nörolojide kontrolümüz var ozaman çıkartırız diyo benide taa oralara tek başıma çocukla göndermiyo anlican 19 kaldı işimiz..Muhammed Hamza maşallah çok iyi elinden tutup yakınımızdaki parka kadar götürüyorum çoğu zaman yolun ortasından yürümek istiyo o tarafa çekiyo beni:)ev içinde oynarken artık çok fazla emeklemeye yeltenmiyo genelde ayakta tek elle tutunup bişiler yapmaya çalışıyo bazen de koltuktan tv ünitesine gideceği zaman ellerini bırakıyo gidiyo ama çok şükür tedbirli çoğu zaman öle bilinçsiz bırakmıyo kendini düşeceğini anlayınca hemen elleriyle yere çöküyo başka türlü çok zor olurdu çok düşerdi yakın mesafelerde bırakıyo sadece ellerini bana gelmek istediğinde falan..böyle işte şimdilik bukadar inşallah tek başlarına yürüdükleri günleri Rabbim yakın zamanda gösterir..

ecrın masallah oğluna hadı bakalım ....rapor ıns alısırsın dahada hızlandırır bu oğlunu ama ıns gerek kalmaz .....
maıbeyaz afıolar hemen kuculuyo gercekten ve cok pahalı valla kendıme bes cıft ayakkabı alırdım yanı ..yaptır ıns bı an once ..nasıl yurumesı gelıstımı bıraz daha konusuyomu kontrolllere gıdıyosun dımı ıns daha ıyı olur hersey canım rabbım sabrını ecrını arttırsın ...gelısmelerı yaz ...bakalım bende devam edıyorum bu kıs nerdeyse hep dıla ıleyım yaza kadar azcık toparlasın ıns kı yazın da gezelım ....ben gezmeye gıdınce dılaya dafosunu gıydırmıyorum normal ayakbaı gıyıyo cok etkılenmesın dıye anlıyo ve sınırlenıyo cunku...ama evde sutreklı yatana kadar takıyo masajdan sonra senın kızın da serlık varmı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…