teşekkürler ozgur.inşallah tamamlarız dediğin gibi daha rehberlik var...üstelik tam olarak -o güzel-imkanları da bilmiyorum yetmeyecek galiba...hayırlısı...
evet malesef yetmicek çünkü bildiğim kadarıyla devlet ayda 8 saat veriyormuş bebeklerimizede 8 saat ( ne muhteşem yani ) paramız varsa ek olarak biz götüricez olmayanda
allah kerim diycek
merhabalar birşey sormak istiyorum raporlarınızın % deleri kaç acaba
merhaba ozgur.bizim psikiyatri %50 sinir sistemi(nöroloji)%20.ama sonuçta özür derecesine %60 yazmışlar
size kaç verdiler
bizimkinde %52 yazıyor ama seninki gibi ayrıntı yok anlamadım ben
am yenı yıl guzel gecsın ıns..
..............ozgur naptın reflexsolojıye gıttınmı....gelısöeler nasıl yazın kızlar
gunaydın benımkıler uyanmadan yazayım.............maıbeyaz nasılsın nerdesın canım ugra buraya kızın nasıl bı gelısme varmı....ecrın nasılsın oğlun nasıl oldu umarım daha ıyı gelısmelerı yaz...ozgur sen ne yaptın reflexsolojıye gıttınmı benım bu hafta ucuncu haftam haftada ıkı kez gıdıyorum bakalım daha erken bıseyler sölemek ıcın ...ıns ıyı olucak ...bahar kendını uzme bu kadar ben cok umutluyum bebegınden ıyı bı fızıkle ve bıreysel egıtımle asacak dr zaten zamanla toparlıcak demedımıı ıns canım sakın karanlıklara dalma rabbım bıze guc kuvvet versın ıns
gunaydın benımkıler uyanmadan yazayım.............maıbeyaz nasılsın nerdesın canım ugra buraya kızın nasıl bı gelısme varmı....ecrın nasılsın oğlun nasıl oldu umarım daha ıyı gelısmelerı yaz...ozgur sen ne yaptın reflexsolojıye gıttınmı benım bu hafta ucuncu haftam haftada ıkı kez gıdıyorum bakalım daha erken bıseyler sölemek ıcın ...ıns ıyı olucak ...bahar kendını uzme bu kadar ben cok umutluyum bebegınden ıyı bı fızıkle ve bıreysel egıtımle asacak dr zaten zamanla toparlıcak demedımıı ıns canım sakın karanlıklara dalma rabbım bıze guc kuvvet versın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?