Canım benim öncelikle geçmiş olsun...
ben de ilk teşhis konduğunda senin gibiydim... karamsar, umutsuz, mutsuz...
dünya yıkılmıştı sanki başıma... benim kızıma da pvl teşhisi kondu...
görmüyo dediler, duymuyo dediler, yürümeyecek dediler asla normal bi bebek olmayacak dediler...
geçmişte hepsini yazdım tek tek... okumuşsun zaten...
görmüyo dediler gördü, duymuyo dediler duydu, şu an emekliyo henüz yürümedi ama yürüyecek inşallah...
bak seninkinin durumu çok ağır değilmiş... Allahın izniyle iyileşecekler yaşıtlarını yakalayacaklar...
zamanla zaten bebeğinin çabasını gördükçe sen de güçleneceksin...
rabbim emekleriimizi boşa çıkarmasın inşallah...
çok uzun bir yol seni bekliyor... sabırlı ve inançlı olduktan sonra rabbim neler göstermiyor insana...
Canım benim öncelikle geçmiş olsun...
ben de ilk teşhis konduğunda senin gibiydim... karamsar, umutsuz, mutsuz...
dünya yıkılmıştı sanki başıma... benim kızıma da pvl teşhisi kondu...
görmüyo dediler, duymuyo dediler, yürümeyecek dediler asla normal bi bebek olmayacak dediler...
geçmişte hepsini yazdım tek tek... okumuşsun zaten...
görmüyo dediler gördü, duymuyo dediler duydu, şu an emekliyo henüz yürümedi ama yürüyecek inşallah...
bak seninkinin durumu çok ağır değilmiş... Allahın izniyle iyileşecekler yaşıtlarını yakalayacaklar...
zamanla zaten bebeğinin çabasını gördükçe sen de güçleneceksin...
rabbim emekleriimizi boşa çıkarmasın inşallah...
çok uzun bir yol seni bekliyor... sabırlı ve inançlı olduktan sonra rabbim neler göstermiyor insana...
Maibeyaz arkadaşım çok özür dilerim ben senin bilgilerinleEbrizm diye br arkadaşın bilgilerini karıştırmışım ikiz konusunda.hayatı alt üst ettiğim heryerde belli oluyor işte.seni biliyorum da ikizi olan da senmişsin gibi geldi bir an.
maıbeyaz canım cok sagol ..senın kızınada masallah bak denılenlerı nasıl yalan cıkardı basaracak ıns canım ..bakalım ben denıcem reflexsolojıyı ıns fızıkle beraber ıyı olur ıns bacaklarını dızlerınden bukuyor bakalım faydası olucakmı sıfa rabbımden canım umudunu kaybetme sakın o cok guclu ....
arasıra gır merak ettırme olurmu
bahar bu arada verdıgın ornek cok guzel ..ıns hayırla yetıstırelım ıns..senın ılk bebegın mı ..maı beyaz senın vardı dımı bı tane buyuk
bahar bu arada verdıgın ornek cok guzel ..ıns hayırla yetıstırelım ıns..senın ılk bebegın mı ..maı beyaz senın vardı dımı bı tane buyuk
selam bahar evet dogru hatırlıyosun tup bebek kısmındaydım üçüz kızlarım oldu...ıkısı saglıkla yuruyor derken bırı sıkıntı oldu ama cok sukur napalım bu bı ımtıhan ıns sıfasını verecek rabbım ıns ...sakın moralını bozma sozlerın cok guzerl ayrı sehırlerde olsakta gercekten dertlerımız aynı yureklerımız aynı canım sakın son dıyede bakma ıns hayırlı olsun ...annecıgıne rabbım rahmet eylesın bende 14 yasında kaybettım annemı cok ozluyorum annesı yanında olanları kıskanıyorum desem yerıdr ...gelısmelerı yaz mutlaka bırbırımıze yardımcı olalım sımdı senın kızın nelerı yapıyo nelerı yapamıyo kac aylık yazarsan sevınırım maı beyaz canım cok optum abısı kucukmus ya oda bebekmıs daha saglıkla buyusun ıns ..benım oğlum tam abı onaltı yasında ....herseye ragmen hayat devam edıyo umutlu olalım ...ecrın nerdesın ..
ecrın nerdesın ne yaptın bı merkez buldunmu ....ozgur cok yakın sayılırız o cıvarda narcıcegı fırını var oradan gecerız sıksık...ecrınde uzak sayılmaz maltepeye yolum duserse ugrıcam ıns ...
herkese selamlar..el-muallim canım ben izmitteydim bi haftadır annemde o yüzden giremedim rapor işini de inşallah haftaya halledicez bizim dr izinden dönünce bu arada ben çok ama çok mutluyum yaa..Rabbime şükürler olsun benim oğlum 1 hafta içinde inanılmaz gelişmeler gösterdi ilk önce desteksiz uzunca bi süre 30 saniye 1 dakika kadar ayakta durduğunu farkettik sonra karşısına geçip gel gel diyince bide baktık ki bizim kerata adım adım geliyo o anı hiç unutamam okadar mutlu oldum ki Rabbim elhamdulillah dedim ağladım sımsıkı sarılıp oğluma..şimdilerde ise yarım odayı turlayacak kadar yürüyo dengesini kaybetse de bazen biraz da afolar zorluyo ayağını tam bükemediği için onlarla tek elinden tutup rahatlıkla gezdirebiliyorum artık çok şükür Allahım bu günleri de gösterdi..afosuz da adım atmaya pek cesaret edemiyo ama ayakta desteksiz duruyo veee artık popomuz dışarıya çıkmıyo..ama tabi daha çok uzun yolumuz var tedavisi devam edicek çünkü kerata hala inat ediyo parmak ucunda yürüycem diye afosuz okadar dengeli duramıyo daha ama yine de çok çabuk cevap verdi tedaviye çünkü 2 ay anca oldu afoları kullanmaya başlayalı ve bende evde yaptığım egzersizlerin sayısını baya bi arttırdım oynaya oynaya şarkılar söyleye söyleye her fırsatta yapmaya çalışıyorum günde bazen 10-15 kereyi buluyo..Rabbim hepimizin bebeklerine şifalar versin tez zamanda inaşallah başta çok üzülmüştüm ama sonra Rabbime tevekkül ettim bu imtihandır dedim ve mülkü mülk sahibine teslim ettim o bizden çok çok daha merhametlidir dedim bir dert verdiyse illa vardır bir bildiği dedim ve biraz rahatladım ve şimdi bu gelişmeleri görünce( ki oğlum afolardan sonra hiç yürümek istemiyodu ne onlarla ne onlarsız şu bir hafta öncesine kadar )gerçekten dedim Allahım ben sana sığındım sana güvendim hamdolsun Rabbim dedim..inşallah hepimizin bebekleri biran önce iyileşir ve burdan o güzel haberleri paylaşırız..selam ve dua ile...
selamlar herkese...biz bugün çocuk hastanesinden 9buçuk aylık olmamıza rağmen raporumuzu aldık çok şükür.şimdi sıra rehberlikdeymiş...ne zor işlermiş...ne acıymış...kızımın raporunda bayley testine göre hafif zeka geriliği yazıyor....nöroloji doktoru 2-3 senede toparlayacağını düşünüyorum demişti ama gene de resmi bir-özürlü raporunda-bunları görmek çok sarsıcı,çok zor...özel eğitim öğretmeniyle görüştük bu ifadelerin prosedür olduunu,dikkat eksikliğinde bile bu f70 kodunun kullanıldığını söyledi ve zekanın testinin 3 yaştan önce beyin miyelizasyonu tamamlanmadığı için yapılamayacağını anlattı biraz rahatladım.çok ağlamıştım eve gelirken çok dua ettim Allah'a...sen benden daha merhametlisin dedim...sizlerden duyduğum ümit verici gelişmeler geldi aklıma,Allah'a dayandım,tek sığınılacağa sığındım elhamdülillah...ve biraz önce altını açarken -çıplaklığı çok seviyor-içimden ayklarının üstünde tutmak geldi...kollarının altından kavrayıp koltuğun üstünde ayaklarının üstüne bastırdım veeee...adım atmaya başladı maşallah...inanamadık.heyecanlandı ve bana kadar adım atarak geldi.daha önce bacakları bükülüvrip olduğu yerde yığılıyordu.biz de yamulmasın bacakları diye özellikle bir daha denememiştik.Maibeyazın dayazdıkları gelmişti aklıma Allaha dayanınca neler göstermiyor ki...su serpti sanki Allah yüreğime...Allah hepimizin yüzünü güldürsün,bebeklerimize tam şifalarını versin amin...
öncelikle çook geçmiş olsun diliyorum meleklerimizede ALLAHIM güç versin
şükür raporunuzu almışsınız biz 3 aydır halledemedik inşallah cuma çokıcak ocak 16 sınada rem den randevu aldık orasıda uğraştırmazsa devletimizin ( o güzel imkanlarından) yararlanıcaz allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?