el-muallim nerelerdesin çok merak ediyorum kızın nasıl ne gibi gelişmeler var?bizim tam bir ay oldu afo kullanmaya başlayalı ama çok ilerleme var diyebilirim..artık bileği rahat bükülüyo onları çıkardığımda da topuklarına basmaya başladı ama bikaç dkka falan sonra yine eski usul devam..acaba alışkanlık mı diyorum çünkü topuğuna basabiliyo artık popo da eskiye nazaran okadar çok çıkmıyo ama nedense basmak istemiyo..bide şey afolarla normal düz basarken popo hiç çıkmıyo dışarı ama onları çıkarıp topuğuna bastırdığımızda hafif te olsa çıkıyo bunun sebebini merak ediyorum sizde de oluyo mu ?sizde ne var ne yok bide bişi sorcaktım size fizyoterapistinist nekadar kullanacağını ve nezaman yürüyebileceği hakkında bilgi verdi mi?ben sormaya fırsat bulamadım daha bide evde hangi egzersizleri yapıyosunuz?biz geçen nörolojide kontroldeydik cerrahpaşada mr isteyeceğini söyledi profesör ama biraz daha büyüsün dedi ocakta yine çağırdı..bu arada oyuncaklarıyla oynamasına hareketlerine falan baktı çok iyi dedi neyle nasıl oynayacağını biliyo dedi kalem falan vermişti kağıda bişiler çizmeye çalıştı oğlum telefon verdi hemen tuşlarına basmaya başladı öyle işte..bide kızım walkırla yürüyo demişsin o nasıl bişi?ben de yürüme egzersizleri yaptırmak için şu yürüme arkadaşları var ya onlardan almayı düşünüyorum senin tavsiyen ne yönde?canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah Rabbim evlatlarımıza şifa versin..
Öncelikle geçmiş olsun.Cerebral palsy kök hücre tedavisiyle tamamen ortadan kaldırılabılıyormuş fakat bu teknik Çin de uygulanıyor.Özel Eğitim de çalışmış bırı olarak maalesef ülkemizde engelli bireylerimiz için devletin sağladığı imkanlar kısıtlı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?