Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

kızlar nerelerdesınız

Herkes Çok ÇıĞnemeden yutuyo ben gbı sanırım topıĞe gelemez oldular
ama hakkaten zor ya o kadar ÇıĞnemek ofıste gevıŞ getırır gıbıyımm

Herkes Çok ÇİĞnemeden yutuyo ben gbİ sanırım topİĞe gelemez oldular
ama hakkaten zor ya o kadar ÇİĞnemek ofİste gevİŞ getİrİr gİbİyİmm

kar tatili mi yaptık anlamadım . . kaydirigubbakcemile2

GÜnaydın kızlar Çok yoĞunum gıremıyorum mÜsaıt bır zamanda uĞrucam

aksamsdan berı ufak ufak kacamaklar yapıyorum

selam kızlar dünde ben kaçamaklar yaptım, regl nin vermiş olduğu tatlı yeme isteğini bastıramadım ama bugün iyiyim güzel bir kahvaltı yaptım yavaş ve ağır ağır çiğneyerek

Ben belirtmedim ama sizi takip ediyorum ve bende yapıyorum bu uygulamayı yediklerimede dikkat ediyorum umarım işe yarar :)

Ben yapamıyorum yaaa hep acele yıyom ozamanda ÇıĞneyemıyom

yemek yerken arkamızdan kovalayan yok di mi Yaman ama . . .
kaçamaklar zaten sorun deği adı üzerinde kaçamak . . .
mühim olan telafisi :1rolleyes:

Merhaba Kızlar...

Bir süredir yoktum ortalıkta.. Vallahi hiç yaramadı bana buralardan uzak kalmak.. Balon gibin şiştim.. Yarından itibaren yeni baştan başlicam.. Herşeye.. Az az sık sık ve yavaş yavaş yimeeee....:1ninca:

ben 2 günlük detoks diyeti yapıyorum 2 günümdeyim yarın sabah sonucu alıcam bakalım,
2 akşamdır 30 dk Tuğba Özay la fitnes ve 15 dk ( 1000 adım) stepper yapıyorum, spor yapmadan önce sıkılaştırıcı krem sürüyorum inşallah faydasını görürürüm.

gel cnm gel zaman toparlanma zamanıdır !
düğünün var pericim bunu kafandan sakın çıkarma her lokmada gelinliğin gelsin hatta aklına . . . :1ninca:

günaydın kızlar

günaydın canım . . .

canım detoks diyetini anlatır mısın bakalım nasıl bi şeymiş anlayalım . . . delikafadulden

Evet şekerim hiç sorma... sonra balayısı var.. bilmem nesi var.. Taş gibi olmalıyım taşşşş... :)))

Bu sabaha yavaş yavaş yenilen 1 kepekli tost ile başladım bakalım..

İnatla tartılmıyorum ama.. Mart başında tartılcam.. Kıyafetlerden anlıyorum kilo alıp verdiğimi..

Teşekkürler tatlım.. 7. Ağustosta canım düğünümüz... :asigim: :asigim: :kedi: :kedi:

önünde 6 ayın var her ay 2 kilo versen bile ideal kiloan ulaşırsın kaydirigubbakcemile5çıtır çıtır ne güzel gelin olursunkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

zamanında var ama pericim hep birlikte kaçamaklarımızla falanda birlikte vereceğiz kiloları merak etme . . .
bi de bak tartılmamak sana yaramadı . . . bence sen bizimle birlikte yarın tartıl haftada 1 tartıl pericim kontrolsüzlük çünkü o kadar uzun süre tartılmamak . . .

1700 mü :1shok: geri de almadıysan baya iyi cnmcm ya aklımda tutuyorum bu tarifi ama sanırım belli zamanlarda yapmak gerek yani ayın hallerine göre di mi ?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…