günaydın kızlar sabunum neden kilo yapamdık güzelim yaa
bende aynıyım bu kladar yemeğe hayret valla
demek ki en kalorili öğünü ilk öğün tüketmek akşam yemeğine dikkat etmek bol sıvı içmek ve çok çiğnemek gerçekten etkili . . .
yapmamız gereken sadece bu
çok dogru arkadasım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
47 olmuşum zemuszemus beni uzun zamandır görmeyipte gören kişiler zayıflamışsın sen ya diyolar ay çok mutlu oldum zemuszemus
e tabi yavaş yemenin dışında sporda yapıyorum :jeyyar:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
47 olmuşum zemuszemus beni uzun zamandır görmeyipte gören kişiler zayıflamışsın sen ya diyolar ay çok mutlu oldum zemuszemus
e tabi yavaş yemenin dışında sporda yapıyorum :jeyyar:
soft bi de ben bu zayıflama olayının çok abartıldığını düşünüyorum yani medya ve bu işin endüstrisi sağ olsun dünya kurtarılırdı yani ne zayıflatır sorusunun yanıtı düşünüldüğü kadar düşünülseydi . . .
işte bu canımcım . . .
senin boy kaçtı menekşem ?
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım boy fakiri olduğumdan kiloyu dert ediyorum zati :) 1.55 ama güzelim hani opuyorumnanaktan
soft bi de ben bu zayıflama olayının çok abartıldığını düşünüyorum yani medya ve bu işin endüstrisi sağ olsun dünya kurtarılırdı yani ne zayıflatır sorusunun yanıtı düşünüldüğü kadar düşünülseydi . . .
Orası dogru ama şuda bı gercekkı cagımızın hastalıgı var obezıte fastfood hayatımızda oldugu muddetçe ve şu abur cubur sevgısı naha neler çıkaracaklar bakalımboshayallersmile
Orası dogru ama şuda bı gercekkı cagımızın hastalıgı var obezıte fastfood hayatımızda oldugu muddetçe ve şu abur cubur sevgısı naha neler çıkaracaklar bakalımboshayallersmile
haklısın canım çok sağlıksız pek çok tüketilen . . .
banada yer varmı acaba buralarda ? :)
banada yer varmı acaba buralarda ? :)