Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

kızlar işin sırrı aynı miktarı daha uzun sürede yemek mi?
yoksa çok yavas yiyip, çok çiğnendiği için daha erken doyuluyor da tabagın yarısı kalıyor mu?

ben asla tabagımı bıtırmeden edemem...

hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

sabunum liste yokmu bu hafta

canım listeye kimse riayet etmiyor ki kimse kendi adının karşılığına kilosunu yazmıyor :çok üzgünüm: kilo takip çizelgelerimiz zaten var . . .

kızlar işin sırrı aynı miktarı daha uzun sürede yemek mi?
yoksa çok yavas yiyip, çok çiğnendiği için daha erken doyuluyor da tabagın yarısı kalıyor mu?

ben asla tabagımı bıtırmeden edemem...

prenses aynı miktarları uzun sürede zaten yiyemiyorsun ki . . .
yeme süren uzadıkça miktarlar azalıyor . . . bende tabağımı bitirmeden edemeyenlerdenim azar azar alacağız tabaklara en az 20 dk da yiyeceğiz . . .

Bu gün sabah 2 dilim ekmek 1 salatalık bi kaç kaşık çörek otlu tulum peyniri ve 1 dilimde kaymaklı fıstık ezmesi yedim

öğlen ton balığı ve 3 dilim ekmek

akşamda 100 gr kadar leblebi ve zencefilli süt içtim . . .

Bu gün sabah 2 dilim ekmek 1 salatalık bi kaç kaşık çörek otlu tulum peyniri ve 1 dilimde kaymaklı fıstık ezmesi yedim

öğlen ton balığı ve 3 dilim ekmek

akşamda 100 gr kadar leblebi ve zencefilli süt içtim . . .

afiyet olsun :) ben bugün biraz fazla kaçırdım :kedi: ama sabah kahvaltı yapamamıştım 3 te yedim boshayallersmile

selam bayanlar, ben ayni kaldim ya 69 kg., sabah tartildim ... bayanssulusmile

selam bayanlar, ben ayni kaldim ya 69 kg., sabah tartildim ... bayanssulusmile

bu hafta dikkat edersen vericeksin cnmcm . . .

63 kilo 300 gram çıktım bu sabah itibariyLe opuyorumnanaktan

kaç kilo verdiğin anlamına geliyor cnm bu . . .

bende bu cuma için 61 i hedefledim bakalım . . . vucudumda hiç bir şişlik kalmadı tamamen attım regl şişliğini ve 61.4 kilogramım . . .
tartıda 5 leri gördükten sonra asla bi daha 6 lı rakamlara sıçramayacağım !!!! yasakkelime

canım listeye kimse riayet etmiyor ki kimse kendi adının karşılığına kilosunu yazmıyor :çok üzgünüm: kilo takip çizelgelerimiz zaten var . . .

prenses aynı miktarları uzun sürede zaten yiyemiyorsun ki . . .
yeme süren uzadıkça miktarlar azalıyor . . . bende tabağımı bitirmeden edemeyenlerdenim azar azar alacağız tabaklara en az 20 dk da yiyeceğiz . . .

he he ben mi?
dün aksam 2 kg haşlanmış karnabaharı yedım. azıcık zeytınyagı ile tatlandırıp..
azar azar almşıtım tabağıma ve çok çiğnemiştim..
yok benim içimde fil var..
gerçi bir fil bile o kadar sebze yiyemez...

kaç kilo verdiğin anlamına geliyor cnm bu . . .

64 kiloydum canım 600 gramcık vermişim 2 gündür devam ediyorum bakalım hergün tartılmak istemiyorum cuma günü tekrardan tartılıcam aynı zamanda plates yapıyorum ben.bayanssulusmile katılıyorum bi 5li rakamları göriyim zaten asla 6lara çıkmıcam Allah'ın izniyle.Böle kilo alıp verdikçe kaslarda eriyomuş tekrardan kilo alınca o eriyen kasların yerinede yağ gelince iyice şişiyoruz o yüzden sağlıklı bi şekilde vermeliyiz.

bu hafta dikkat edersen vericeksin cnmcm . . .

Sabuncum, ben yediklerime öyle dikkat etmiyorum acikcasi, sadece cok cigneyerek yiyorum, egzersiz ve spor yapiyorum. Ona ragmen vermemisimde almamisimda, ilginc dogrusu :umursamaz: Tiroid bezlerime baktirmistim, bu hafta alirim kesin sonuclari, bakalim ne cikacak :1rolleyes:

he he ben mi?
dün aksam 2 kg haşlanmış karnabaharı yedım. azıcık zeytınyagı ile tatlandırıp..
azar azar almşıtım tabağıma ve çok çiğnemiştim..
yok benim içimde fil var..
gerçi bir fil bile o kadar sebze yiyemez...

karnıbahar haşlanınca isterse 10 kg olsun sünger gibi bi şi oluyo fium öle çok çiğnemeyede gelmez yani löp löp gider . . . afiyet olsun . . .

64 kiloydum canım 600 gramcık vermişim 2 gündür devam ediyorum bakalım hergün tartılmak istemiyorum cuma günü tekrardan tartılıcam aynı zamanda plates yapıyorum ben.bayanssulusmile katılıyorum bi 5li rakamları göriyim zaten asla 6lara çıkmıcam Allah'ın izniyle.Böle kilo alıp verdikçe kaslarda eriyomuş tekrardan kilo alınca o eriyen kasların yerinede yağ gelince iyice şişiyoruz o yüzden sağlıklı bi şekilde vermeliyiz.

cnm kasların yerine geçen yağ dokusu hakkında haklısın . . .
2 günde verilen 600 grama CIK ekleme bence . . .
ben 4 gün için 400 gram hedefledim bak :1ninca: gram gram veriliyor son kalan kilolar . . .

Sabuncum, ben yediklerime öyle dikkat etmiyorum acikcasi, sadece cok cigneyerek yiyorum, egzersiz ve spor yapiyorum. Ona ragmen vermemisimde almamisimda, ilginc dogrusu :umursamaz: Tiroid bezlerime baktirmistim, bu hafta alirim kesin sonuclari, bakalim ne cikacak :1rolleyes:

ödem olabilir vucudundaki cnmcm hemen hüküm verme veremedim diye . . .

kızlar ben annemdeyım guzelguzel yemekler yapıyo tatlılar nasıl dayanacam bılmıyom çin işkencesıne dondu en guzel dıyet insanın evınde yapılan mış

bende bu cuma için 61 i hedefledim bakalım . . . vucudumda hiç bir şişlik kalmadı tamamen attım regl şişliğini ve 61.4 kilogramım . . .
tartıda 5 leri gördükten sonra asla bi daha 6 lı rakamlara sıçramayacağım !!!! yasakkelime[/B][/CENTER][/QUOTE]

günaydınlar herkese, bende acayip şişkinlik var,regl oldum

bende bir görebilsem şu 5 li rakamları

kızlar ben annemdeyım guzelguzel yemekler yapıyo tatlılar nasıl dayanacam bılmıyom çin işkencesıne dondu en guzel dıyet insanın evınde yapılan mış

bizde 3 gün kayınvalidemlerde kalkdık neler çektim, eline sağlık güzel güzel yemekler yaptı mahvetti benidelikafadulden

daha mahvolma asamasına gelmedım ama zor tutuyorum kendımı gozumun onunde yemekler hep

ah kızlar ah bizim çok çiğneme işi nasıl olcak yaaa
bende öküz gibi yedim haftasonu tutamıyorum kendimi yaaaa
bende bu iştah varken sanırım veremicem
ama en ii yönü almıyorum şimdilik bunada şükür gene

tartıda 5 leri gördükten sonra asla bi daha 6 lı rakamlara sıçramayacağım !!!! yasakkelime

günaydınlar herkese, bende acayip şişkinlik var,regl oldum

bende bir görebilsem şu 5 li rakamları[/QUOTE]

inşAllah cnmcm . . .5 li rakamlarda olduktan sonra dert etmem hiç bi biçimde kilomu diye düşünüyorum ama kalan şu son kilolar o kadar çok zor yok oluyor ki . . . 6 kilo kaybetmeye bedel sanki . . . gerçi diyet yapmıyorum ama daha kiloluyken bu kadar dikkat ettiğim kadar dikkat etseydim eminim çoktan bol bol verirdim . . .

bizde 3 gün kayınvalidemlerde kalkdık neler çektim, eline sağlık güzel güzel yemekler yaptı mahvetti benidelikafadulden

ne güzel bi kayınvaliden var cnmcm kaydirigubbakcemile2 bence yaptığı yemeklerin keyfini çıkar . . .

ah kızlar ah bizim çok çiğneme işi nasıl olcak yaaa
bende öküz gibi yedim haftasonu tutamıyorum kendimi yaaaa
bende bu iştah varken sanırım veremicem
ama en ii yönü almıyorum şimdilik bunada şükür gene

haftasonu kaçıyor canım genellikle zaten dert etme ve sıcak suyun iştah kestiğini okudum dün bol bol sıcak su tüket derim ben dere otuda ayrıca iştah kesici . . .[/B][/CENTER]

X