- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
banada yer varmı acaba buralarda ? :)
hosgeldın canımkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada yer varmı acaba buralarda ? :)
hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile
sabunum liste yokmu bu hafta
kızlar işin sırrı aynı miktarı daha uzun sürede yemek mi?
yoksa çok yavas yiyip, çok çiğnendiği için daha erken doyuluyor da tabagın yarısı kalıyor mu?
ben asla tabagımı bıtırmeden edemem...
hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile
sabunum liste yokmu bu hafta
hosgeldın canımkaydirigubbakcemile5
Hoşeldin canımcım . . .
Bu gün sabah 2 dilim ekmek 1 salatalık bi kaç kaşık çörek otlu tulum peyniri ve 1 dilimde kaymaklı fıstık ezmesi yedim
öğlen ton balığı ve 3 dilim ekmek
akşamda 100 gr kadar leblebi ve zencefilli süt içtim . . .
selam bayanlar, ben ayni kaldim ya 69 kg., sabah tartildim ... bayanssulusmile
63 kilo 300 gram çıktım bu sabah itibariyLe opuyorumnanaktan
canım listeye kimse riayet etmiyor ki kimse kendi adının karşılığına kilosunu yazmıyor :çok üzgünüm: kilo takip çizelgelerimiz zaten var . . .
prenses aynı miktarları uzun sürede zaten yiyemiyorsun ki . . .
yeme süren uzadıkça miktarlar azalıyor . . . bende tabağımı bitirmeden edemeyenlerdenim azar azar alacağız tabaklara en az 20 dk da yiyeceğiz . . .
kaç kilo verdiğin anlamına geliyor cnm bu . . .
bu hafta dikkat edersen vericeksin cnmcm . . .
he he ben mi?
dün aksam 2 kg haşlanmış karnabaharı yedım. azıcık zeytınyagı ile tatlandırıp..
azar azar almşıtım tabağıma ve çok çiğnemiştim..
yok benim içimde fil var..
gerçi bir fil bile o kadar sebze yiyemez...
64 kiloydum canım 600 gramcık vermişim 2 gündür devam ediyorum bakalım hergün tartılmak istemiyorum cuma günü tekrardan tartılıcam aynı zamanda plates yapıyorum ben.bayanssulusmile katılıyorum bi 5li rakamları göriyim zaten asla 6lara çıkmıcam Allah'ın izniyle.Böle kilo alıp verdikçe kaslarda eriyomuş tekrardan kilo alınca o eriyen kasların yerinede yağ gelince iyice şişiyoruz o yüzden sağlıklı bi şekilde vermeliyiz.
Sabuncum, ben yediklerime öyle dikkat etmiyorum acikcasi, sadece cok cigneyerek yiyorum, egzersiz ve spor yapiyorum. Ona ragmen vermemisimde almamisimda, ilginc dogrusu :umursamaz: Tiroid bezlerime baktirmistim, bu hafta alirim kesin sonuclari, bakalim ne cikacak :1rolleyes:
kızlar ben annemdeyım guzelguzel yemekler yapıyo tatlılar nasıl dayanacam bılmıyom çin işkencesıne dondu en guzel dıyet insanın evınde yapılan mış
bende bu cuma için 61 i hedefledim bakalım . . . vucudumda hiç bir şişlik kalmadı tamamen attım regl şişliğini ve 61.4 kilogramım . . .
tartıda 5 leri gördükten sonra asla bi daha 6 lı rakamlara sıçramayacağım !!!! yasakkelime
bizde 3 gün kayınvalidemlerde kalkdık neler çektim, eline sağlık güzel güzel yemekler yaptı mahvetti benidelikafadulden
ah kızlar ah bizim çok çiğneme işi nasıl olcak yaaa
bende öküz gibi yedim haftasonu tutamıyorum kendimi yaaaa
bende bu iştah varken sanırım veremicem
ama en ii yönü almıyorum şimdilik bunada şükür gene