Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

sabunum 2 ay kadar oldu galiba yapalı öyle belli bir dönem yok yapmak için sadece ayda en fazla 1 kere yapabiliyorsun

Ayy sÜper bı yÖntem bende denıcem
Çokta kolaymıŞ yaa

Ayy sÜper bİ yÖntem bende denİcem
Çokta kolaymıŞ yaa

YAMANCIM SOĞUK ÇORBAYI BİLİR MİSİNİZ TADI AYNI ONA BENZİYOR TOK TUTUYOR, AMA 2.GÜN BIKKINLIK VERİYOR BİRAZ FEKAT 3.GÜN SABAH GÖRDÜĞÜM SONUÇ BENİ ÇOK MUTLU ETMİŞTİ.:lepi:

Ayy sÜper yaa hemde lahana suyundan daha lezzetlıdır kesınn

Ben de artık yediklerimi yazıyorum..

Sabah: 1 kepekli ekmek arası tost
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 tavuk şnitsel, biraz pilav, 1 bardak ayran, 1 tane ufak şerbetli acaip bi tatlı(ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım bi tane)
Ara: 1 kase çilekli pudding
Akşam: haşlanmış nohut, domates ve salatalık ile hazırlanmış salata..

Şimdilik bu kadar.. Gece de yüksek ihtimalle 1 elma filan yirim..

Öle işte..

Zabınım inat ettim marta kadar tartılmicam diye.. Hedefim de tartıldığım da 55 kilo çıkmak.. Bakalım..

günaydın kızlar ben tartılmayı unutmuşum sinir oldum ya ama sanırım gene 67 - 68 arası dün öyleydi çünki.zaten bu aralar öyle çok çiğneyemiyom hep acele yediğimden.ama dün bal ve çarçına başladım oda yağ yakmada yardımcıymış

kızlar sizden çok özür dileyerek tartılamadığımı belirmek istiyorum sabah uyuyakalmışım ve servise yetişicem diye o kadar acele ettimki tartılamadan çıktım, malesef yarın yazıcam kızlar

kızlar sizden çok özür dileyerek tartılamadığımı belirmek istiyorum sabah uyuyakalmışım ve servise yetişicem diye o kadar acele ettimki tartılamadan çıktım, malesef yarın yazıcam kızlar

TEK BEN DEĞİLİM SEVİNDİM UNUTMANA sempatiksalakcinni

selam arkadaslar, sabah tartildim ve halen ayniyim :1rolleyes: 68,8 kg. geldim ...

yine kimsecikler uğramamış bende 60.200 gr geldim sabah yani 500 gr gitmiş.

ben ewde degılım annemdeyım hala yarın ewe gecınce bıldırım yapacam burda yedımde yedım

YAMANCIM MAŞALLAH TOPİKTE İN CİN TOP OYNUYOR , KİMSELER YOK ORTADA -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile

Sanırım herkes unutmuŞŞŞ

kaydirigubbakcemile5

selam arkadaslar, sabah tartildim ve halen ayniyim :1rolleyes: 68,8 kg. geldim ...

canım bende aynıyım . . .
bu nedenle hiç giresim gelmedi topiğe . . .

yine kimsecikler uğramamış bende 60.200 gr geldim sabah yani 500 gr gitmiş.

alkisalkisalkis

ben ewde degılım annemdeyım hala yarın ewe gecınce bıldırım yapacam burda yedımde yedım

yemek mühim değil yavaş yemek bol çiğnemek ! delikafaduldendelikafadulden

Çocukken büyük dedemin böyle söylediğini hatırlıyorum.. Bize hep derdi ki ''Çocuklar siz siz olun, hayatınız boyunca yediğiniz her lokmayı uzun uzun çiğneyin'' Benim kortizonlardan aldığım kiloları rejim falan yapmadan vermemin bir nedeni stresse bir nedeni de bu çok çiğnememdir

kaydirigubbakcemile5

kimsesiz kalmış buralar bende küstüm oynamıyorum işte :umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…