HAFTA 1
aleydeskop --- 67
Sabun bilmiyorumkismile --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda ----69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman 67 :çok üzgünüm: [/QU
chiglet - 61,700
tşk ederim
HAFTA 1
kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda --- 69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman --- 67
chiglet --- 61,700
listemizin son hali bu canımcıklarım olumunekankayizsmile
Kızlar ben ÖĞlen azıcık ekmek
patates yemeĞİ
pİlav ve bİkaÇ kaŞık salata yedİm Çokmudur
evet çok çiğnemek gerçekten ama gerçekten işe yarıo. bn ara sıra unutuyorum ama toparlanırım die umut ediorum. 2gündür aç olmasam da yemeye başladım yaa :S çok moralim bozuluyo buna. nasıl atlatcam acaba
ahh cnm bi kaç gün yapıorm sonra yine kopuyo. dediğin gbi açlık tokluk nedir unutmuşuz. tekrar geri kazanmaya çalışıorm :)
selam kızlar şimdi spordan geldim biraz yorgunum kaydirigubbakcemile2
bugun sabah 8 de kursum başladığı için erken kalkıyorum
saat 10 da yarımdan az simit yedim çayla beraber ama yarım saatte yedim
saat 12de biraz daha simit yedim spordan önce
şimdide bir elma yedim ve su tabiki
akşamada bilmiyorum gene yiyeceğim ama yavaş yiyeceğim ben ekmeği çok yerdim ama artık 2 dilim le ben doyuyorum kendime inanamıyorum a.s.
aozcan cnm yemeği yerken tüm benliğinle ye,aklın da duyguların da aldığın tatta olsun.doyduğunu anlamak için mideni dinle biraz,eğer şişkinlik hissediosan bırak bence.ben öyle yapıorm,davul gibi germemeye çalışıorm kendimi..
kristaltane cnm çok olmaz tabi ki. ztn btün gün bşy yememişsin nerdeyse,sağlıktan önemli bişey yok unutma
ama şimdi birde yoğurt yersem çok olmaz mı
hakkını helal et sana da çok soru sordum canım a.s.
sabun bana hiç cevap vermiyosun ya
kızlar ya ben açlığımı az buçuk kestiriyorum ama doyduğumu pek anlayamıyorum. bide bazen yemekten sonra açayip tatlı istiyor canım.yiyorum ama çok oluyor bu. yemeği yavaş yavaş iyi çiğneyerek yemeğe özen gösteriyorum.ama pek doyduğumu anlamıyorum.daha fazla yemem gerekiyor. mesala dün akşam mercimek çorbası 1 tabak,10-15 tane belkide geçik sarma.bide azıcık menemen,yarım simit.ama anlayamıyorum doyduğumu ben ya.sanki midem boşmuş gibi.yavaşta yemeğe çalışıyorum.en az 20 kere çiğniyorum.yardım edin kızlar.
ama şimdi birde yoğurt yersem çok olmaz mı
bence çok olmaz bütün gün simit ve elma diyorsun birde spora gidiyorsun bünyen zayıf düşer, kalsiyum almalısın
bana gelince
sabah: 1 dilim ekmek, biraz beyaz peynir yedim ama yavaş yavaş çiğneyerek ne yediğimi anlayarak :kedi:
öğle: 1 kase yayla çorbası, biraz salata
arada: yeşil çay içtim
akşama ne yicem hiç fikrim yok
oooo walla süpersin cnm:içelim:
ben de bilmiorm ne yiceğimi. off walla fenalık geldi yemek yap ye.hep aynı şey