Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

HAFTA 1

kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda --- 69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman --- 67
chiglet --- 61,700

listemizin son hali bu canımcıklarım olumunekankayizsmile

hepimize hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Kızlar ben ÖĞlen azıcık ekmek
patates yemeĞı
pılav ve bıkaÇ kaŞık salata yedım Çokmudur

selam kızlar şimdi spordan geldim biraz yorgunum kaydirigubbakcemile2

bugun sabah 8 de kursum başladığı için erken kalkıyorum

saat 10 da yarımdan az simit yedim çayla beraber ama yarım saatte yedim

saat 12de biraz daha simit yedim spordan önce

şimdide bir elma yedim ve su tabiki

akşamada bilmiyorum gene yiyeceğim ama yavaş yiyeceğim ben ekmeği çok yerdim ama artık 2 dilim le ben doyuyorum kendime inanamıyorum a.s.

Son düzenleme:

ovır bence biz açlığın nasıl bir duygu olduğunu unutmuşuz yani kendi adıma yemek yedikten saatler sonra bile öle canımı acıtacak bir şey hissetmiyorum (Rabbim bizi gördüğümüzden geri koymasın. Amin.) herhalde 2 tam gün falan geçmesi lazım o duyguyu tam olarak yaşamamız için . . .
bu duyguyu unutmuş olduğumuz için sana açıkmadan yedin gibi geliyo bence . . .

ahh cnm bi kaç gün yapıorm sonra yine kopuyo. dediğin gbi açlık tokluk nedir unutmuşuz. tekrar geri kazanmaya çalışıorm :)

cnm kötü değil ama sanki birazcık tek tip beslenmişsin gbi geldi.biraz daha dikkat et protein fln tüketmeye,halsiz kalırsın yoksa

kızlar ya ben açlığımı az buçuk kestiriyorum ama doyduğumu pek anlayamıyorum. bide bazen yemekten sonra açayip tatlı istiyor canım.yiyorum ama çok oluyor bu. yemeği yavaş yavaş iyi çiğneyerek yemeğe özen gösteriyorum.ama pek doyduğumu anlamıyorum.daha fazla yemem gerekiyor. mesala dün akşam mercimek çorbası 1 tabak,10-15 tane belkide geçik sarma.bide azıcık menemen,yarım simit.ama anlayamıyorum doyduğumu ben ya.sanki midem boşmuş gibi.yavaşta yemeğe çalışıyorum.en az 20 kere çiğniyorum.yardım edin kızlar.

aozcan cnm yemeği yerken tüm benliğinle ye,aklın da duyguların da aldığın tatta olsun.doyduğunu anlamak için mideni dinle biraz,eğer şişkinlik hissediosan bırak bence.ben öyle yapıorm,davul gibi germemeye çalışıorm kendimi..

kristaltane cnm çok olmaz tabi ki. ztn btün gün bşy yememişsin nerdeyse,sağlıktan önemli bişey yok unutma

hakkını helal et sana da çok soru sordum canım a.s.

ama şimdi birde yoğurt yersem çok olmaz mı

bence çok olmaz bütün gün simit ve elma diyorsun birde spora gidiyorsun bünyen zayıf düşer, kalsiyum almalısın

bana gelince
sabah: 1 dilim ekmek, biraz beyaz peynir yedim ama yavaş yavaş çiğneyerek ne yediğimi anlayarak :kedi:
öğle: 1 kase yayla çorbası, biraz salata
arada: yeşil çay içtim
akşama ne yicem hiç fikrim yok

sabun bana hiç cevap vermiyosun ya

canım kusura bakma bana bi soru mu sordun görmedim ben cnmcm . . .
hemen cevap verebilirim . . .

bende de aynı aozcan bilmiyorumkismile doyma tesbiti bende daha sıkıntılı bi durum ve yemekten bi müddet sonraki tatlı isteği de aynı bilmiyorumkismile tatlı ya da kuru yemiş isteği . . .
zamanla daha az yemeğe ve daha fazla çiğnemeye alışacak yediğimiz miktarlar standartlaşacak merak etme . . .

ama şimdi birde yoğurt yersem çok olmaz mı

öncesinde ne yedin cnm ?

oooo walla süpersin cnm:içelim:
ben de bilmiorm ne yiceğimi. off walla fenalık geldi yemek yap ye.hep aynı şey

oooo walla süpersin cnm:içelim:
ben de bilmiorm ne yiceğimi. off walla fenalık geldi yemek yap ye.hep aynı şey

evet aynen, işten çık koştur koştur yemek yap ye, offf zaten sabah su böreği vardı akşam eve gelince yemiyim diye eşime koydum sen iş yerinde ye diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 büyük ihtimal karnıbahar pişiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…