Ben en son cuma tartilmistim...
Kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda ----69
cnm istersen sen de kilonu yazabilirsin listeye
benim 110 yaşında vefat etmiş bir dedem vardı
o hep lokmaları böyle çok çiğnerdi
ve biz de hep onu tavsiye ederdi
en az 28 defa çiğneyin derdi
110 yaşında öldüğünde ömründe il defa ölmeden 1 hafta önce sadece doktora gitmişti
tatlım yazarsam burdaki herkes beni oyar ya :)eyvahedigeldismile
benim boyum kısa o yüzden 2 kilo bile bende fark ediyo kaydirigubbakcemile3 söylemesem daha hayırlı olacak :lepi:
sen yoksa zayıf olup da ayy kilo aldım diyenlerden misin hıııı ??:1ninca:akannehir
zayıf değilde balık etliyim ya kızmayın ama eyvahedigeldismile:kedi:
yok tatlışş nie kızalım ki =) söyle söyle hadi kilonu,listeye yazalım seni de. kesin verirsin o kiloları bak bzimlehadi bekliorm
tamam valla yazıyorum bak :1shok:
50 kiloydum ama şuanda 48 olmuşum kaydirigubbakcemile2
ben şuan kilo bildirimi yapmak istemiyorum biraz kilo verince bunun faydasını görünce yazmayı düşünüyorum ama evet yoğurdu deneyeceğim canım sağol
öhöö öhöhöömm =) datlu sen kaç kilo olmak istiyosun peküüü ??
tatlışım benim normal kilom 45 ama benim maksatım klo vermek değil vücudumu sıkılaştırmak ve yavaş yemeye alışmaktı
çünkü ben 2 çiğneyip yuvarlayıp yutuyordum resmen e göbek desen almış yürümüştü..bel de öle özellikle düşük bel kotta beli şekilsiz yapıyor ..e boyda yok :a015:
burdaki arkdaşlar kızmasınlar bana dikkat edince kendiliğimden kilo verdim ama bana en büyük ödül yavaş yemeğe alışmak oldu e kiloları vermekte bonus kaydirigubbakcemile3
anladım tatlışımm.. inş sıkı sımsıkı olursun =) acıkmadan yeme bak en byük fayda bundan gelio bence.bölgesel olarak incelme oluyo =) kızmıyoruz cnm nie kızalım,snn de sorunun war sonuçta,,yaşasın yemek yemek :lepi: ama yawaş yemek hihoyyyt
canım canım olumunekankayizsmile
teşekkür ederim inş herkes istediği kiloya ulaşır güzelleşir kaydirigubbakcemile5
herkese kolay gelsin arada size destek olmaya gelicem kızlar malum vizeler yaklaşıyor
yavaş yemeği ve bol su içmeyi ihmal etmeyin :sm_cool::teytey:yerimseniben