Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Abbbooooooooooo zayıflayanlar bİle var
ben bu aralar tartılmıyayım en İyİsİ regl gÜnÜmdeyİm daha Çok Çıkabİlİr

evet cnm. haftaya pzts tartılırız bi daha. her pzts böyle olur eğer topik yalnz kalmazsa CADIARZU

bende dun tartıldım bugun unuttum 62,6 dıydım

bugun sabahtan beri yedıklerımı yazayım sabah kahvaltıda hersey yedım kısıtlama yapmadım ara ogunde 4 kayısı 1cay b yogurt ögle 1 kepçe çorba 1kepçe sebze yemegi 1sub yakın yogurt sımdı 1 avuç kadar kuruyemıs yemegı dusunuyorum

YoĞurt sabah mı yenmelı
bıde ne yararı var kıı

Ne varsa eskilerde var zaten . . .Çok güzel paylaşım olmuş ... opuyorumnanaktan

hanımlar bende 60-61 leri göreceğim sanıyorum şu regl sonunda öle düşünüyorum . . . bayanssulusmile
menekşeyide ekleyelim listeye önemli olan kaç kilo olduğu değil kaç kiloda mutlu sağlıklı olduğu . . .

sabuncum sen listenin son halini yazıvercen mi yaa bi zahmet_? ben şuan çıkcam işim war biraz.sonra yine devralablrm

Kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda ----69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48

bu kadar herhalde dimi yapanlar?? eksik warsa ekleyin arkdşlar adınızı kilonuzu

dikkat ettımde hepımız ortalama aynı kılolardayız.Arkadaslar ayrıca nelere dıkkat ettıgınızı yazarsanız iyi olur fıkır amaçlı

vallahi dogru arkadaslar ben evlenmeden önce tabiri caizse miy miy yerdim herkes ben yiyene kadar verem olurdu .canli cenaze gibi dolasir birde üstüne kilo alayim diye vitamin icicrirlerdi.simdimii evlendikten sonra yani camasir bulasik ütü birde üstüne cocuk simdide sapur supur yarabbi sükürrr aldigim kilolari hic sormayin kisaca kaporta dagildi istesemde toparlayamiyorummm ....

aleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda ----69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman 67 :çok üzgünüm:

sabuncum sen listenin son halini yazıvercen mi yaa bi zahmet_? ben şuan çıkcam işim war biraz.sonra yine devralablrm

canımcım bende ofisten çıkmıştım ama yamanda eklemiş kendisini ve tam olmuş listemiz . . .
hadi gazamız mübarek olsun . . .

verilen örneklerdende anlaşıldığı gibi artık yavaş yemenin ideal kiloya ulaştırdığı anlaşıldı sanırım mucize gibi çok etkili çok sağlıklı çok iyi hissettiren bi yöntem . . . zemuszemus

yamancım birbirimize destek olarak hallolacak bu kilolar inan . . .

arkadaşlar birazda nasıl neler yediğimizi sormuş aslında bencede bahsetmeliyiz örnek olur bize fikir olur . . .

mesela ben dün sabah akşamdan kalan sebzeli pilav ve 1 yumurta yedim öğlen fırsatım olmadı ama akşam üzeri 2 kuru kayısı arası verdim akşamda 1 küçük salata tabağı karışık soğuk meze 5-6 kaşık yağsız soslu makarna ve 2 dilim etiform ekmeği yedim . . . yaklaşık 25 dk da . .

yeşil çay ve zeytin yağrağı çayıda içiyorum bu arada . . .

HAFTA 1

aleydeskop --- 67
Sabun bilmiyorumkismile --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda ----69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman 67 :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bende ekmek az yemeĞe Özen gÖsterıyorum
mesela akŞam ekmeksız pılav bıraz yoĞurt patates yemeĞı komposto yedım
ama azar azar yedım hep en sonda yatmadan meyve yedım

ArkadaŞlar bende uzun sÜredır sız takıp halındeyım benıde alın aranıza bende yavaŞ yıyeyım sankı bır yere yetıŞecek gıbı sılıp sÜpÜrÜyorum ÖnÜmdekılerı

güzel gidiyoruz kızlar.kısıtlama yapmamak en iyisi,yoksa karnımız tok olsa bile yasakladığımız şey aklımızda kalıyo ve dayanamayıp onu da yiyoruz sonunda.en iisi sevdiğimiz yemeklerle karnımızı doyurmak,ben de az önce kalktım ama aç olmadığım için kahvaltı yapmadım dahA .su içtim sdc

ArkadaŞlar bende uzun sÜredİr sİz takİp halİndeyİm benİde alın aranıza bende yavaŞ yİyeyİm sankİ bİr yere yetİŞecek gİbİ sİlİp sÜpÜrÜyorum ÖnÜmdekİlerİ

cnm gel tabi ne demek.adını kilonu ekle listeye =)

kızlar yemeklerinizde ekmeği kısmayın,1 dilim de olsa yiyin.ben mesela ekmeksiz anlamam pek doyduğumu.

Bende doymam ekmek yemeden
Önemlı olan yavaŞ yavaŞ kısmak ve Çok ÇıĞnemek

evet çok çiğnemek gerçekten ama gerçekten işe yarıo. bn ara sıra unutuyorum ama toparlanırım die umut ediorum. 2gündür aç olmasam da yemeye başladım yaa :S çok moralim bozuluyo buna. nasıl atlatcam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…