Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

slm kizlar ben 9gündür lahana corbasi yiyorum 9kilo verdim sizde yapabilirsiniz ha gayretturkbayragi

ye menekşecim yeee afiet olsuunn :) merak etme dengelersin ertesi gün,hiç takma kafana tmm mı

Sabuncum cnm inş görürüz o dedğin kiloları.ben inanıyorum 70in üstünde olmıcam,tüm kalbimle inanıorm beynim de buna uyuyo =) hep olumlu dşüncem kilo verirken.. the secret dan bikaç bölüm okudum da pollyanna oldum çıktım yahuuu ama uzun zamandır ihtiyacım olan buymuş,motivasyon,inanç,olumlu bakmak ..

valla öyle ağır ağır yesende birşey olacağını sanmıyorum benim bir yengem var 1 tane biber dolmasını yarım saatte yer nerdeyse ama gelin görünki 6 aylık gebe gibi göbeği var :))

lokmaları iyi çiğnemek sindirim organlarımızın işini kolaylaştırdığı için organlarımızda yıpranma vb daha az oluyormuş.
yani sağlık için de bunu yapmalıyız illaki kilo sorunu için değil.

günaydın, gününüz çok güzel geçsin ınşallah KK nın en çok çiğneyen bayanları

Dün akşam: biraz yoğurtlu karnıbahar ymeği ( 4 kaşık kadar ) 1 lokma ekmek (midem bulanıyor gibi oldu bastırmak için) tam 20 dk yedim sonra kanepeye uzandığımda uyuya kalmışım saat 10 gibi uyandım kızım halley yiyordu anne sende ye diye banada yedirdi malesef :) ama ağır ağır yedim ve çok çiğnedim fakat vicdan azabından kurtulamadım.

normal cnm ya çok yememişsin
ama şu da var birden çok kesme yemeği
bünyen zayıf düşmesin sona

akşam ben çok az lahana ymeği çok az ekmek yedim
sona üzerine 1 kek yatmadan 1 saat öncede meyve
kızlar özellikle greyfurt yiyin yağları yakıyomuş

sabah 2 puaça ( ama küçüktü )
1 bardak çay ve üzerine bol ılık su içtim.
öğlen de yemek yicem
akşama daha az yicem inşallah
ha bide akşam üstü bi elma yiyiyorum eve gitmeden
iyi oluyo tutuyo bari açlığımı biraz kesiyo

Akşam bende az yedim hatta bu sabah aç olduğum için biraz daha erken uyandım ve sabah baya bi abarttım :çok üzgünüm:
Akşamdan 2 hamburger köftesinden 1 i kalmıştı sabah ondan hamburger yaptım zeytinle yedim 2 dilimde fıstık ezmesi eti form ekmeği ile . . . fıstık ezmesi çok susatıyor 2 koca küpte su içtim tabi uffff fena şiştim ! Akşama kadar bitki çayı depolamayı düşünüyorum . . . Akşamıda çok çok hafif geçiştirmeyeceğim bundan sonra yoksa sabah çok yükleniyorum ister istemez . . .:sinifsinif:

Ben hareketsız oturduĞumdan pc baŞında daha aĞır zayıflıyorum maleseff
ama haftaya bellı olcak
haa bıde sabah aÇ karnına 4-5 kaŞık yoĞurt yedım ıÇıne de keten tohumu attım

Ben hareketsİz oturduĞumdan pc baŞında daha aĞır zayıflıyorum maleseff
ama haftaya bellİ olcak
haa bİde sabah aÇ karnına 4-5 kaŞık yoĞurt yedİm İÇİne de keten tohumu attım

cnmcm öğlen aran yok mu biraz çık yürü ben öle yapıyorum 2-3 günde 1 mutlaka çıkarım . . .

Zabınımmm... Seni kırcaama kafamı kırarım daha iyi.. Geldim işteeee.....zemuszemus zemuszemus

65 kilo olarak kayda alabülüsünüz benü.. bir sonra ki kilo bildirimim 5 mart ta olacak.. Ve (umarım) 55 kilo olarak olacak..

Efenime söliimmm.. Ben yavaş yemek yemeğe dikkat ediyorum.. Dün spora başladım.. Bide düşünce gücünü kullanmaya çalışıyorum (malum o yüzden tartılmıyorum.. hihikaydirigubbakcemile3)

Bu sabah evden çıkmadan 1 tane yılbaşı kurabiyesi yedim.. Şirkete geldikten sonra 1 kepekli tost yanında 1 bardak porkatal suyu içtim.. Üstüne de çilekli yeşil çay içtim..

Öle işte kıslarrr... Hepberaber sıska hatunlar olmak dileklerimlennnnn....kaydirigubbakcemile5

Allam 65 kilo ne zaman oldun sen ki ?
Yılbaşı kurabiyesi nası bi şi ?
5 Martta tartılıcaksan listeye girme perim haftalık tartılıciik biz . . .
Uğra perim ama . . .

Allam 65 kilo ne zaman oldun sen ki ?
Yılbaşı kurabiyesi nası bi şi ?
5 Martta tartılıcaksan listeye girme perim haftalık tartılıciik biz . . .
Uğra perim ama . . .

valla şekerim hiç sorma.. Kaptırdım gittim aldım kiloları aynen.. Ama bu sefer bir daha almamak üzere veriyorum kilolarımı.. Bir daha teeeeee :CüvCüv: hamile olana dek 55 in üstüne çıkmicam.. Azimliyim karalıyım.. kaydirigubbakcemile3

Öğlen yimeenden geldim şimdik.. Bir tabak köri soslu tıvıklan pilaf yidim.. yanında yoğurt.. Yavaş yavaş aheste aheste yidim.. O kadar doydum ki.. Son bir kaç lokmayı sırf ziyan olmasın diye yidim.. zemuszemus

şaştım kaldım falla 65 e :1ninca: delikafadulden ama çabuk alınan kilolar çabuk gidio biliosun bu öğütme olayıda yardımcı baya baya . . .

prenses napıyo ?
ii oldu mu hastaydı baya ?

bencede işe yarar ama ben yapamıyorun masada sıkılıyorum yiyeyim hemen kalkayım istiyorum... bir yandanda ortalığı topluyorum 10 dak yeme işi bitiyor :))

cnm anladığım kadarıyla sen elma diyeti yapıyosun çünkü bu yediklerin çokkkkkkkkkkkkkk az . . . delikafadulden

ben seni kısıtlayan herhangi bir programı tavsiye etmiyorum . . .

yok canım elma diyeti yapmıyorum ki istesemde yapamam açlığa gelmiyorum yania.s.

bende gene kursta olduğum için 1 simit yedim ve bir kupa çay ile
öğlen aşure yedim
şimdi saat 3 yoğurt yedim akşamda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…