Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

oooo walla süpersin cnm:içelim:
ben de bilmiorm ne yiceğimi. off walla fenalık geldi yemek yap ye.hep aynı şey

Canım belki sana fikir verir ben akşam inş. şu hazır hamburger köfteleri var ya onlardan ızgara yapacağım 2 tane köfte 1 dilim kepekli ekmekle dünden kalma mezelerde var .. .. ..

Sebzeli pilavda yapabilirsin geçen ben havuçlu yaptım enfes oldu . . .

ben evde olmama rağmen ne yicem bilmiorm =) hep aynı şeyler bıktım walla.hepsinin de tadını bliorm. en güzeli kahvaltı gbi yemek. bayılıorm peynir zeytin domates salata fln =)

Canım belki sana fikir verir ben akşam inş. şu hazır hamburger köfteleri var ya onlardan ızgara yapacağım 2 tane köfte 1 dilim kepekli ekmekle dünden kalma mezelerde var .. .. ..

Sebzeli pilavda yapabilirsin geçen ben havuçlu yaptım enfes oldu . . .

cnm ızgarayı nasıl yapıosun? tavada yağsız mı yoksa başka türlü mü?

ben evde olmama rağmen ne yicem bilmiorm =) hep aynı şeyler bıktım walla.hepsinin de tadını bliorm. en güzeli kahvaltı gbi yemek. bayılıorm peynir zeytin domates salata fln =)

dikkat et güzelim kahvaltı yaptığım gün daha çok ekmek yeme hissi oluyor bende:çok üzgünüm:

tmm tatlım saol.çkıorm şmdi,grşrz yine =)

yok sabuncum soru sormadım a.s.

bir dilim ekmekle bir kibrit kutusu kadar peynir yedim yoğurt kalmamamış :kedi:

yok sabuncum soru sormadım a.s.

bir dilim ekmekle bir kibrit kutusu kadar peynir yedim yoğurt kalmamamış :kedi:

cnm anladığım kadarıyla sen elma diyeti yapıyosun çünkü bu yediklerin çokkkkkkkkkkkkkk az . . . delikafadulden

ben seni kısıtlayan herhangi bir programı tavsiye etmiyorum . . .

listeyi hatırlayalım ;

HAFTA 1

kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda --- 69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman --- 67
chiglet --- 61,700

cnm haftaya pzts öğrencez bunu =) o güne kadar kimse bşy söylemesin,herkes elinden geleni yapsın.o gün öğrenmek daha güzel olcaktır =)

akşam yemeğinde patates yemeği,1 dilim çavdar ekmeği ve 1 bardak ayran olcak inş kızlar. 7ye kadar yicem onu da

ayy hiç içim almıo greyfurtu. yemem de ztn,görmesem aklıma gelmez,,ama sen yiyebiliosan ne ala =)

kızlar bugun yemek duzenım alt ust oldu halıyle aksam bı yedım bı yedım neyse su üç gunde degısmeyen tek sey sabahları ac karnına ıkı bardak içtgım ılık su bı arkadastan aldım bu tavsıyeyı dıyetısyen soylemıs

Kızlar bu arada greyfurt yİyİn yaĞ yakmada etkİlİ

cnm kesinlikle şifa şifa . . .

ilaç kullanan kişiler kesinlikle beraber tüketmemeli ama . . .

ayy hiç içim almıo greyfurtu. yemem de ztn,görmesem aklıma gelmez,,ama sen yiyebiliosan ne ala =)

cnmcm yediklerine bakarak haftaya sen 69 ları bende 61 leri göreceğim sanırım . . . opuyorumnanaktan

X