bildirim saatinde sınırlama getirmedik cnm. gece 12ye kadar vakit war =) ama o kadar geçe bırakmamaya çalışın olur mu?
kristaltane cnm yiyebilirsin ama aşırıya kaçmadan tmm mı?aslında aralarda yemek ii değil,kan şekeri yükseliomuş daha çok acıkıyomuşuz. ama seçim senin yine de
ya kizlar birsey soracagim ? Onu yeme bunu yeme diyorsunuz, suna dikkat et buna dikkat et diyorsunuz... e ben ne anladim bu isten ? Neticede siz PERHIZ yapmis olmuyormusunuz ?
Biz onu yeme bunu yeme demedik ki hiç bi yerde . . .:1closedeyes:
Bi liste falanda vermedik . . .:1closedeyes:
Sadece kaloriden fazla yiyeceklere dikkat edilmesi gerektiği bilincinde devam ettik . . .
Kaçamaklarımız da oldu olabilirde . . .
hanımlar p.tsi için beni affedin çünkü regl periyodundayım ve en az 2 kg su toplarım yine adım yer alsın en son kilom olan 62.3 ile listede ama tartılmayı hiç düşünmüyorum ... eyvahedigeldismile
eskiden yavaş yeme gibi güzel bir alışkanlığım vardı
eşim sağ olsun
ona ve ailesine yetişicem diye hızlandıkça hızlandım
Asil o kitabi alip okumak gerekiyor. Cok merak ediyorum dogrusu. Dünden beridir dikkat ediyorum cok cigneyerek yemeyi, bakalim ilerleyen günlerde neler olacak. bilmiyorumkismile
sabuncum yrn 62,300 olarak mı olsun adın listede??
Aslında bahsettiğin bu durum düşündürücü yani kalabalık bi sofrada bunu uygulamak oldukça güç . . .
Pes etmemek gerek lakin . . .
Onlar bize ayak uydursun boshayallersmile boshayallersmile
İlk bi kaç günde hemen bağırsaklarınızdaki farkı hissediyorsunuz . . . Kilo kaybıda bence biraz daha zamanla sağlanıyor yani bu biçim yeme alışganlığı haline getirip getirmediğinize bakıyor biraz . . . yerimseniben
Bendeyse tam tersi kalabalik bir sofrada oldukca yavas yiyorum yemegimi ...ama yalniz yerken daha bir hizli yiyorum bunun farkindayim...fakat dünden bu yana daha bir dikkatli yiyorum :1rolleyes: film acip izlerken yemek daha yavas yememi sagliyor, saate bakiyorum 30 dakikayi geciyor yemek yemem.
ay cnm sorma ben de şiş hissediorm. periyodik dönem yaklaşıo bnm de.hatta geç bile kaldı 1 hafta :S tmm yrn dediğin gibi geçerim listeye cnm.
ahh ahh keşke ben de 20dkya çıkarabilsem şu süreyi. unutuyorum hep. ama hızlı çiğnemeye başlayınca çenem yoruluyo resmen,sonra yavaşlıorm..
ben yine 72 oldum gbi gelio sabuncumsabah görcez artık durumu.nyse öpüorm ii gecelr hepinze