Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Kızlar bugün kilo bildirimi yapacak sanırım herkes. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilom 67

tabi cnm gel . . .
ovır ın sınavı vardı bu gün öğleden sonra gelir o yapıcak sanırım listeyi o yokken ben başliim . . .

alıntı yaparak isteyen herkes adını ekleyebilir . . .

Kaleydeskop 67
Zbu 62.3

selam kızlar.peki acıkınca ne gibi şeyler yiyorsunuz.ne bileyim karnınız acıkınca gece yarısı yemek yiyormusunuz.

kızlar isteyen alıntı yaparak eklesin adını..bu haftayı başlangıç olarak kabul edelim,çünkü yarıdan başlayanlar da olmuştu.

Kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72

ovır hoş geldin . . . nasıldı sınavın ?
dün gece yazdıklarımı okudun mu ?

hb cnm. ehh işte pek ii deildi umarım çok dşük gelmez.

evet okudum cnm yazdıklarını. çok ii olmuş paylaşman.önceden okumuştum ama buraya eklediğin için tekrar hatırlamış oldum :)saol

kızlar isteyen alıntı yaparak eklesin adını..bu haftayı başlangıç olarak kabul edelim,çünkü yarıdan başlayanlar da olmuştu.

Kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72

Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
YAMAN --- 68

AMA BENİM SÜREKLİ 2 KİLO OYNUYO 66 - 68 ARASI GİDİP GELİYO

yamancım bu sabah ne çıktıysa onu yaz olur mu cnm?

Kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
YAMAN --- 68

ovır acıkınca yemenin ne kadar önemli olduğunu anladım bende . . .

dün full temizlik yaptım evde . . . missssler gibi oldu kokusu hala burnumda . . . opuyorumnanaktan

ovır acıkınca yemenin ne kadar önemli olduğunu anladım bende . . .

dün full temizlik yaptım evde . . . missssler gibi oldu kokusu hala burnumda . . . opuyorumnanaktan

evet acıkmadan yememk gerekio,bn de bunu bilir bunu savunurum =)

ohh mis gbi yan gel yat walla :p

kahvaltımı 9 gbi yapmştm,şmdi de öğle yemeğimi yedim..yavaaş yavaaş aheste aheste :)
allahım ne güzel bi duygu acıkınca tatlı tatlı yemek =)

slm tatlışlar nasıl gidiyor kilo verme çabaları?ve tabi yavaş yemek yeme :)
sormayın kızlar artık istesemde hızlı yiyemiyorum :)zemuszemus çünkü yemeye başladığımda çenem yoruluyo :roflol: bende mecburen dinlene dinlene yiyorum yavaştan kaydirigubbakcemile5
ve birde bugün sanırım herkes tartılıyordu dedim ben de gideyim tartılayım aaa o da ne :1shok: 2 kilo vermişim :teytey:
aynı zaamanda bol su ve karın egzersizi yapıyorum çünkü belim ve göbeğim vardı diyroum bende bir incelme var baktım onayladım hakkaten varmış zemuszemuszemuszemus
hepinize kolay gelsin kızlarrrrrr

Ben en son cuma tartilmistim...

Kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda ----69

slm tatlışlar nasıl gidiyor kilo verme çabaları?ve tabi yavaş yemek yeme :)
sormayın kızlar artık istesemde hızlı yiyemiyorum :)zemuszemus çünkü yemeye başladığımda çenem yoruluyo :roflol: bende mecburen dinlene dinlene yiyorum yavaştan kaydirigubbakcemile5
ve birde bugün sanırım herkes tartılıyordu dedim ben de gideyim tartılayım aaa o da ne :1shok: 2 kilo vermişim :teytey:
aynı zaamanda bol su ve karın egzersizi yapıyorum çünkü belim ve göbeğim vardı diyroum bende bir incelme var baktım onayladım hakkaten varmış zemuszemuszemuszemus
hepinize kolay gelsin kızlarrrrrr

cnm istersen sen de kilonu yazabilirsin listeye :KK70:

X