Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

işte ne güzel bi örnek :) ama o baygınlık hislerini engellemek için mutlaka akşam yemeği yenmeli ama erken saatlerde. 6 en ideali bence.tabi daha erken de olabilir eğer güne erken başlıosanız :)

ovır pazartesi beraber değiştirelim mi çizelgemizi ?

evt cnm bende de öyle oluyo. dışardaysam fln hele hiç acıkmıorm yemiyorum da :) eve gelince de yemediğim oluyo bazen. ozmn çok ii hissediorum =)

ovır pazartesi beraber değiştirelim mi çizelgemizi ?

tabi cnm memnuniyetle :) ama öğlen deiştirelim olur mu? 1 gibi. çünkü 11de sınavım war,eve gelene kadar o kadar olur

bunu uygulayan herkes pzts kilo bildirimi yapsın bence sabuncum dimi :) liste yaparız bi tane olur mu

bunu uygulayan herkes pzts kilo bildirimi yapsın bence sabuncum dimi :) liste yaparız bi tane olur mu

cnm harika fikir !
düzen tertip her zaman motivasyonu arttırır birbirimizdende haberimiz olur . . .
süper ! kaydirigubbakcemile2

acaba kaç kişi yapıo ki :) Yaman var bi sık sık gelen.başka kim war bilmiorm :):)

acaba kaç kişi yapıo ki :) Yaman var bi sık sık gelen.başka kim war bilmiorm :):)

menekşe var benim 60-69 topiğinden arkadaşım fılay var bi de listeyi okuyan ilgisi olan herkes gelir . . .

çokta olmayalım zaten iidir 5-10 kişi olsak yeter birbirimizi o zaman ii takip edebiliriz . . .

ii akşamlar diliyorum cnmcm ben ofisten çıkmak üzereyim belki akşam evden girerim . . .

kaçamaksız bi akşam olsun hepimiz için . . .

şu da motivasyon fotosu olsun . . .

ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmm . . . opuyorumnanaktan

Az önce pasta yedim ama çok çiğnemeyi unuttum yaaaaaaaa

bu akşamlık affet kendini cnm.başka bişey yeme o pastadan sonra

Arkadaslar,sayfalari bir bir okudum, bende katilicam insaAllah sizlere. Emzirdigim icin diyet yapamiyorum, ama bu yöntem kafama cok yatti. 25 kilo vermem gerekiyor. Bu yönteme yarin basliyorum. O Motivasyon resmine de bayildim dogrusu. :) Bir birimizi motive ederek kurtulalim artik bu kilolardan.

benide alin araniza ben de bu yontemi biliyordum hatta ne tesadufturki bu aksam kendi kendime burayi hic gormeden uygulamistim bunu:)
benim zaten fazla degil 6 kilo kadar fazlam var

Az önce pasta yedim ama çok çiğnemeyi unuttum yaaaaaaaa

canımcım pastayı zaten ne kadar çiğneyebilirsin ki . . .
üzülmeye değmez bence bu biçimde çok çiğneyemediğimiz fakat kilo yapan besinlerin ardından bol su içelim . . . bi nebze telafi eder bence . . .

canım hoş geldin p.tesi kilo bildirimi yapacağız bu metod emziren anneler için birebir kesinlikle hem az yediren hemde her şeyden yediren müthiş bi yöntem . . .
bağırsak problemide ortadan kalkacak . . .

benide alin araniza ben de bu yontemi biliyordum hatta ne tesadufturki bu aksam kendi kendime burayi hic gormeden uygulamistim bunu:)
benim zaten fazla degil 6 kilo kadar fazlam var

aramızdasın canım hoş geldin p.tesi senide kilo bildirimi yapmaya davet edelim . . .
benimde fazlalığım hemen hemen senin kadar . . . olumunekankayizsmile

GÜnaydın kızlar ofısteyım Şuan
az Önce kahvaltı ettım ama az hızlı yedım
Şımdı elma havuÇ nar suyu ıÇıyorum
ama yrn da yavaŞ yemeye Özen gÖstercem

GÜnaydın kızlar ofİsteyİm Şuan
az Önce kahvaltı ettİm ama az hızlı yedİm
Şİmdİ elma havuÇ nar suyu İÇİyorum
ama yrn da yavaŞ yemeye Özen gÖstercem

slm cnm . . .
sabah bende çok oyalanamıyorum malum evden çıkmamız lazım 10 dk sürüyor bi tost 1 yumurta . . .
ama akşam yemeğini 20 dk ya çıkardım . . .

Merhaba arkadaslar,

10 araliktan bu yanadir elma diyeti yapiyorum. Ilk 8 gün 4 kilo verdim, sonrasinda 1 kilo ... kilo vermem durdu resmen ... sasirdim ne yapacagimi.Nedenini de anlayamadim gitti...Arkadaslar diyor duraksama oluyor basladiktan sonra, sonra devam ediyor...ama 2 haftayi gecti bende tik yok...kacamak yapmadigim halde yine verememisim...metabolizmamin yavas calistigini söyleyenler oluyor ...persembe doktorumda randevum var, konusmaliyim, tahlil gerekiyorsa yaptirmaliyim artik...sayfayi epey bir okudum bugün, simdilik böyle baslamayi düsünüyorum. Cok cigneyerek yemek ... tabii dikkat ederek ...

merhaba canım . . .

ilk 8 gün tam olarak nasıl beslendin ?
elma diyetini biraz takip ettim kahvaltıdan sonra full elma mı yedin ?

merhaba canım . . .

ilk 8 gün tam olarak nasıl beslendin ?
elma diyetini biraz takip ettim kahvaltıdan sonra full elma mı yedin ?

evet canim burada topigi var zaten ...kahavltida 2 dilim tost ekmegi, yagsiz peynir , 2-4 zeytin ve 1 havuc yedim...3lt. su. yesil cay ictim ve tabii ki Yesil elma yedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…