hm anladım cnm o (s.a.v) ne yaptıysa zaten en standardı budur beden için . . .
aslında ilginç bi yaklaşım zaman geçtikçe açlığın azaldığı gerçeği doğru yani ben kahvaltı yaptığımda daha çok acıkıyorum bi sonraki öğüne ama yapmamışsam akşama kadar açlık hissetmiyorum . . .
ovır pazartesi beraber değiştirelim mi çizelgemizi ?
tabi cnm memnuniyetle :) ama öğlen deiştirelim olur mu? 1 gibi. çünkü 11de sınavım war,eve gelene kadar o kadar olur
bunu uygulayan herkes pzts kilo bildirimi yapsın bence sabuncum dimi :) liste yaparız bi tane olur mu
acaba kaç kişi yapıo ki :) Yaman var bi sık sık gelen.başka kim war bilmiorm :):)
Az önce pasta yedim ama çok çiğnemeyi unuttum yaaaaaaaa
Arkadaslar,sayfalari bir bir okudum, bende katilicam insaAllah sizlere. Emzirdigim icin diyet yapamiyorum, ama bu yöntem kafama cok yatti. 25 kilo vermem gerekiyor. Bu yönteme yarin basliyorum. O Motivasyon resmine de bayildim dogrusu. :) Bir birimizi motive ederek kurtulalim artik bu kilolardan.
benide alin araniza ben de bu yontemi biliyordum hatta ne tesadufturki bu aksam kendi kendime burayi hic gormeden uygulamistim bunu:)
benim zaten fazla degil 6 kilo kadar fazlam var
GÜnaydın kızlar ofİsteyİm Şuan
az Önce kahvaltı ettİm ama az hızlı yedİm
Şİmdİ elma havuÇ nar suyu İÇİyorum
ama yrn da yavaŞ yemeye Özen gÖstercem
Merhaba arkadaslar,
10 araliktan bu yanadir elma diyeti yapiyorum. Ilk 8 gün 4 kilo verdim, sonrasinda 1 kilo ... kilo vermem durdu resmen ... sasirdim ne yapacagimi.Nedenini de anlayamadim gitti...Arkadaslar diyor duraksama oluyor basladiktan sonra, sonra devam ediyor...ama 2 haftayi gecti bende tik yok...kacamak yapmadigim halde yine verememisim...metabolizmamin yavas calistigini söyleyenler oluyor ...persembe doktorumda randevum var, konusmaliyim, tahlil gerekiyorsa yaptirmaliyim artik...sayfayi epey bir okudum bugün, simdilik böyle baslamayi düsünüyorum. Cok cigneyerek yemek ... tabii dikkat ederek ...
merhaba canım . . .
ilk 8 gün tam olarak nasıl beslendin ?
elma diyetini biraz takip ettim kahvaltıdan sonra full elma mı yedin ?