Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Evvet ÖĞle yemeĞıne az kaldı
unutmayın Çok ÇıĞnıcezzzzz

Evvet ÖĞle yemeĞİne az kaldı
unutmayın Çok ÇİĞnİcezzzzz

EVET yamancım cokacimcoook

benim dün gece ufak bi kaçamağım oldu ama çok çiğneyerek sonra o günün sabahıda gofreti biraz kaçırdım tabi yine çok çiğneyerek dikkatliyim yediklerime lakin bu ufak tefek kaçamaklara rağmen ben pazar sabahı 62 yi görürsem bu mucizeye inanacağım . . .

zamanda alır gerçi bu yeni bi düzen beden için bilmiyorumkismile 62 yi göremesem bile pes etmek yok ! sositososito

evet kızlar pes etmek yok :) yorulana kadar çiğnemeye dewaaaaam !! =)

evet tatlım sakın pes etme üzülürüm yaaa

:) cnm merak etme çok vaktimizi almıcak gibi gelio bana.dün biraz abartmıştım yerken walla sırf göz zevki ya da damak tadı yüzünden.yemesem ölcek miydim? hayır . ama şu beynim kandırdı beni dün. bugün tekrar toparladım çok şükür. sabah öğle akşam die yemek vakitlerim yok benim,sadece gerçekten acıkmayı bekliorum.beynimin değil karnımın acıkmasını. böyle olunca günde 2 öğün yetio bana. böyle dewam etcem inş. şubata kadar fark olmasını istiyorum :) bitanecik aşkım gelcek şehir dışından :):)

Çok ÇıĞnemekte sıkıcı
ama aÇ kalıp lokmaları Çok yutmaktansa
ıstedıĞımı yıyıp ÇıĞnemeyı tercıh ederım ben walla
Şuan regl Öncesı olduĞundan ben 1 kılo fazla Çıkıyorum bıtınce net sonucu gÖrebılırım ınŞallah.ıŞe yararsa gevıŞ getırır gıbı yerım artık bol bol

AYY ÇOK HAKLISIN YA :gitme:
BENİM KARNIM DEĞİL AMA BEYNİM ACIKIYO SÜREKLİ BİŞEY YEMEK İSTİYO YA delikafadulden

uwwww senin çok güzel bi motivasyon unsurun var ovır umarım her şey istediğin gibi olur :asigim: ya dün herkeşlere bi şeyle olmuş menekşe gece yarısı tost yemiş ben azda olsa börek yedim sendede kaçamak olmuş . . . biz dünü hiç saymayalım en iyisi . . . bayanssulusmile

güzel mantık yamancım kesinlikle öle . . . hatta topiğin ismini mi değiştirsek gevişgenler biçiminde ne etsek . . .

bana da oluyo işte Yamancım. sonra pişman oluyorum aç olmadan nie yedin diye. kontrol etmemiz lazım bu hisleri. gerçekten ihtiyacım war mı diye sormak lazım. ztn normalde 4-5 saatte bir acıkıyomuş insan düzenli besleniosa. acıkmasa bile alıştığı için acıkma sinyalleri veriyomuş. ama asıl açlık 12-18 saat arası oluyomuş kramplar fln.18 saatten sonra geçiomuş. ben de 8 saat fln geçmesine dikkat ediorum,olmadı en azından 5 saat geçiriorum tekrar yemek için

uwwww senin çok güzel bi motivasyon unsurun var ovır umarım her şey istediğin gibi olurB]

ahh inş cnm inş. onun için acayip motive olmuş durumdayım.bu kaçamakları yapmıcam artık yaa. akşam 6 dan sonra yememeye özen göstericem.

“Açlığın sıkıntısı bir lokma ile giderilir; ancak, tokluğun sıkıntısı bir hazine de sarf edilse giderilemez.”
“ınsanoğlu karnından daha kötü bir kap doldurmamıştır. Oysaki insan için belini doğrultacak birkaç lokma yeterlidir.''

çok doğru demişler dimi?

ayy çok doğru hakkaten yaaaa

işte bunlara uyarak yesek hiçbir problemimiz olmaz inanıyorum

peygamerimiz günde 2 öğün yemek yermiş,sabah ve akşam. akşam yemeğini mutlaka yemek gerektiğini,yoksa halsiz kalıp yıpranacağımızı söylemiş. sabah ve akşam yemek yeterli demekki.her canımızın çektiğini yemek israftan başka değilmiş bu da vardı bilgilerde. peygamber efendimizin hiç bir zaman canı çekme diye sorunu olmamış,yemek onun için mesele değilmiş, sadece 1 hurma ile yetindiğini de biliyoruz yeri geldiğinde.

cnm 12-18 saat olayını anlamadım ben :kedi: 18 saatten sonra ne geçiomuş ? açlık krampları mı ?

8 saatte 1 yemek de belki farklı bi metod ama metabolizma yavaşlamaz mı o zaman ?

cnm öğünler arası 8-12 saat olmalıymış peygamer efendimize göre. 18 saat aç durduktan sonra açlık gidiyomuş yavaş yavaş
eğer o 8 saat arada su içersen yavaşlamaz bence metabolizma

gerçekten öyle kızlar
bi gün işyerinde öğlen 1 de yedim ve gece 12 ye kadar yemeden durabildim sona da yemeden yattım
bi süre sona vucut duruyo açlık hissedilmiyo
ama bazende açlıktan bayılcak gibi oluyorum ya

cnm öğünler arası 8-12 saat olmalıymış peygamer efendimize göre. 18 saat aç durduktan sonra açlık gidiyomuş yavaş yavaş
eğer o 8 saat arada su içersen yavaşlamaz bence metabolizma

hm anladım cnm o (s.a.v) ne yaptıysa zaten en standardı budur beden için . . .

aslında ilginç bi yaklaşım zaman geçtikçe açlığın azaldığı gerçeği doğru yani ben kahvaltı yaptığımda daha çok acıkıyorum bi sonraki öğüne ama yapmamışsam akşama kadar açlık hissetmiyorum . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…