Evvet ÖĞle yemeĞİne az kaldı
unutmayın Çok ÇİĞnİcezzzzz
lakin bu ufak tefek kaçamaklara rağmen ben pazar sabahı 62 yi görürsem bu mucizeye inanacağım . . .
zamanda alır gerçi bu yeni bi düzen beden için bilmiyorumkismile 62 yi göremesem bile pes etmek yok ! sositososito
evet kızlar pes etmek yok :) yorulana kadar çiğnemeye dewaaaaam !! =)
evet tatlım sakın pes etme üzülürüm yaaa
:) cnm merak etme çok vaktimizi almıcak gibi gelio bana.dün biraz abartmıştım yerken walla sırf göz zevki ya da damak tadı yüzünden.yemesem ölcek miydim? hayır . ama şu beynim kandırdı beni dün. bugün tekrar toparladım çok şükür. sabah öğle akşam die yemek vakitlerim yok benim,sadece gerçekten acıkmayı bekliorum.beynimin değil karnımın acıkmasını. böyle olunca günde 2 öğün yetio bana. böyle dewam etcem inş. şubata kadar fark olmasını istiyorum :) bitanecik aşkım gelcek şehir dışından :):)
:) cnm merak etme çok vaktimizi almıcak gibi gelio bana.dün biraz abartmıştım yerken walla sırf göz zevki ya da damak tadı yüzünden.yemesem ölcek miydim? hayır . ama şu beynim kandırdı beni dün. bugün tekrar toparladım çok şükür. sabah öğle akşam die yemek vakitlerim yok benim,sadece gerçekten acıkmayı bekliorum.beynimin değil karnımın acıkmasını. böyle olunca günde 2 öğün yetio bana. böyle dewam etcem inş. şubata kadar fark olmasını istiyorum :) bitanecik aşkım gelcek şehir dışından :):)
Çok ÇİĞnemekte sıkıcı
ama aÇ kalıp lokmaları Çok yutmaktansa
İstedİĞİmİ yİyİp ÇİĞnemeyİ tercİh ederİm ben walla
Şuan regl Öncesİ olduĞundan ben 1 kİlo fazla Çıkıyorum bİtİnce net sonucu gÖrebİlİrİm İnŞallah.İŞe yararsa gevİŞ getİrİr gİbİ yerİm artık bol bol
uwwww senin çok güzel bi motivasyon unsurun var ovır umarım her şey istediğin gibi olurB]
“Açlığın sıkıntısı bir lokma ile giderilir; ancak, tokluğun sıkıntısı bir hazine de sarf edilse giderilemez.”
“İnsanoğlu karnından daha kötü bir kap doldurmamıştır. Oysaki insan için belini doğrultacak birkaç lokma yeterlidir.''
çok doğru demişler dimi?
bana da oluyo işte Yamancım. sonra pişman oluyorum aç olmadan nie yedin diye. kontrol etmemiz lazım bu hisleri. gerçekten ihtiyacım war mı diye sormak lazım. ztn normalde 4-5 saatte bir acıkıyomuş insan düzenli besleniosa. acıkmasa bile alıştığı için acıkma sinyalleri veriyomuş. ama asıl açlık 12-18 saat arası oluyomuş kramplar fln.18 saatten sonra geçiomuş. ben de 8 saat fln geçmesine dikkat ediorum,olmadı en azından 5 saat geçiriorum tekrar yemek için
cnm öğünler arası 8-12 saat olmalıymış peygamer efendimize göre. 18 saat aç durduktan sonra açlık gidiyomuş yavaş yavaş
eğer o 8 saat arada su içersen yavaşlamaz bence metabolizma