Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

evet canim burada topigi var zaten ...kahavltida 2 dilim tost ekmegi, yagsiz peynir , 2-4 zeytin ve 1 havuc yedim...3lt. su. yesil cay ictim ve tabii ki Yesil elma yedim sadece.

anladım cnm saol . . .

mümkün değil ben yaşayamam öle . . . :kahve:

anladım cnm saol . . .

mümkün değil ben yaşayamam öle . . . :kahve:

Öyle bir gaza geldim ki , basladim o diyete ...memnundum baslarda ama artik veremedigimi görünce keyfim kacmisti...hicbirsey yemeden kilo verememek insanin zoruna gidiyor resmen :sinifsinif: ama bu fazlalik 9 kilomu verecem, ona süphe yok guclubacismile

Öyle bir gaza geldim ki , basladim o diyete ...memnundum baslarda ama artik veremedigimi görünce keyfim kacmisti...hicbirsey yemeden kilo verememek insanin zoruna gidiyor resmen :sinifsinif: ama bu fazlalik 9 kilomu verecem, ona süphe yok guclubacismile

inşAllah cnm . . .

tüm sayfaları okudum benimde kuzenim çok yavaş yer hatta bazen abarttığını düşünürüm ama hiç bir şekilde kilo almaz ama hiç görmedim onun normal kilosundan saptığını etrafımda bir kaç arkadaşım falanda çok çiğnerler ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum

bende başlayacağım inşALLAH bugun ayrıca spora yazıldım
normalde bende çok hızlı yiyiyorum birazdan akşam yemeğine oturcam çok çiğnemeye çalışcam bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
eveetttt bende başlıyorum buna..ilk denememi de az sonra uyguluycam..yarın ki kilo bildirimini bende yaparım.. bakalım kaç günde ne kadar gidiyor kilodan? ayyy çok heyecanlandım..sanırım bu sefer olucakkk :))

eveetttt bende başlıyorum buna..ilk denememi de az sonra uyguluycam..yarın ki kilo bildirimini bende yaparım.. bakalım kaç günde ne kadar gidiyor kilodan? ayyy çok heyecanlandım..sanırım bu sefer olucakkk :))

gel cnmcm . . . yarın sabah mı tartılsak acaba yoksa p.tsi sabahtan mı ?
çünkü p.tesi bildirim yapacağız . . .

ovırda girmedi bu gün hiç . . . :kahve:

çıkmadan bi motivasyon fotosu ekliim . . .

byeeee . . .

canlarım ben gldim,bgün ilk kez giriyorum siteye.off moralim bozuk sebebini bilmiorm :KK43: bu saatlere doğru abarttım yine yemeği. kurtulamıcak mıyım yaa bu duygusal açlıktan :S

ben pzts tartılalım diyorum,sabah wc den 10 dk sonra fln.

Benim de biri 3,5 yaşında biri 4 aylık iki çocuğum var. Bebiş doğduktan 1 ay sonra hamilelik öncesi bile kilomun altına düşmüştüm. Sonra uyku saatleri azaldıkça daha hızlı yemeye başladım. Çocuklardan oturup yemek yemeye fırsatım olmuyor, ayakta yutuyorum yemeği. Şimdi 2 ay içinde felaket kilo aldım. Hiç doymuyorum lokmaları çiğnemeden yuttuğum için herhalde. Hamilelikte bile bu kadar kilolu değildim. Bu yöntemi ben de uygulayacağım. Pazartesi mi ilk bildirimi yapacağız?

evet cnm ilk bildirim pzts. ilk hafta sonuçlarımız olucak ama sen yeni başlıcağın için ilk kilon olarak geçicek :) hadi bakalım hep beraber başaralım =))

bende bı degısıklık yok ama simdi yazmayayım pazartesıne artık

kızlar bende istıyorum cizelgeden nasıl yapacam onu

bende akşam denemeye başladım ve inanın çok rahat hisettim kendimi ki hiç açlığa gelemezdim yani şimdilik ii gidiyor bakalım hepinize kolay gelsin

kızlar bu yöntem güzel yani tok tutuyor insanı ama aralarda acıkınca yada buna ek zayıflamak için neler yapabiliriz ben spora da gidiyorum ama aralarda acıkınca ne yapmalıyım

kaç gündür dikkat etmeye başladım en sonunda başlarda hep unutuyordum ama şimdi alıştım gerçekten yediğinizin yarısını yiyorsunuz ve doyuyorsunuz...

kızlar bu yöntem güzel yani tok tutuyor insanı ama aralarda acıkınca yada buna ek zayıflamak için neler yapabiliriz ben spora da gidiyorum ama aralarda acıkınca ne yapmalıyım

yeşil elma yiyebilirsin..vede yeşil çay..çok açlık hissedersen ılık su acayip tok tutuyor...

Gerçekten işe yarıyor. Birkaç aydır sonunda ilk kez doyduğumu hissettim :dance: Pazartesi kaça kadar bildirim yapacağız?

X