performans sorunu...

Feelingharmony

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
427
279
selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Burada gördüğüm birkaç kk üyesi bu tarz haplar kullanmışlardı sanki onların konularında da görmüştüm doktora da gittiniz mi?

Valla tebrik ediyorum burada bu konuyu açanlar adamlara o kadar gaddar davranıyoki🤣🤣🤣 siz hiç çekinmeden böyle bi konu açp destek istiyosunuz. Çekinilecek bişeyde yok aslında ben bu bahsettiğiniz haplardan liftayı duymuştum kullanmak için ereksiyon problemi yaşamanıza gerek yok hatta ama kullanıp memnun olanlar vardı

bu macunlarn böyle bisey icin ise yaradigini hic gormedim 🤷🏻‍♀️ eczaneden guvenli bi sekilde temin edebileceginiz haplar var neden olmasınki denemekten zarar olmaz ama mutlaka profesyonel olarak destek de alın
denedik açıkçası önce doğal yollarla 🫣 ama çözüm olmadı. Deneyimlemiş birinden duysam harika olur beni biraz korkutuyor da açıkçası baya uzun sürüyormuş etkileri 😅

Valla tebrik ediyorum burada bu konuyu açanlar adamlara o kadar gaddar davranıyoki🤣🤣🤣 siz hiç çekinmeden böyle bi konu açp destek istiyosunuz. Çekinilecek bişeyde yok aslında ben bu bahsettiğiniz haplardan liftayı duymuştum kullanmak için ereksiyon problemi yaşamanıza gerek yok hatta ama kullanıp memnun olanlar vardı
evet doktorumuzda Lifta’yı önermişti hatta. ben birazda deneyimlemiş kişilerden duymak içinde buraya yazdım.

selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Doktora gitmek neden bir seçenek değil? Ciddi yan etkileri kanıtlanmış ilaçları doktor kontrolü ve tavsiyesi olmadan eşinizin kullanması ne kadar doğru sizce?

en güzeli spor spor yapan adam hem uzun sevişiyo ve ilişkiye giriyo hem de erken boşalma olmuyo 😋

Nature's Bounty Vitamin E 400 IU Pure d-Alpha 50 Kapsül​

Bir arkadaşımın eşi mevzuyu şöyle çözdü.
Her akşam yatmadan bu e vitamininden 1 tane alsın. Denemenin zararı olmaz. 1 hafta içinde etkisini göstermeye başlar.
Eğer denerseniz, sonuçlarını da yazarsan buı konundan muzdarip bir çok kişi bilgilenir ve faydalanır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi üroloğa gidip randevu alsın uygun olanı en iyi o bilir

X