Ben de kist var işte, o yüzden dökülüyor. Sizde adet düzensizliği, istenmeyen yerlerde (göğüs, çene vb) tüylenme, sivilcelenme filan yoksa, e kist de yoksa, e hormonlar da düzgünse… müjdemi isterim erkek tipi dökülmeniz yok sizin. Erkek tipi dökülme bayanlarda PKOS varsa olur. Sizde PKOS yok. Ama kansızlık var ve kansızlık ciddi saç dökülmesi yapar. Gittiğiniz doktorların hiçbir şey bilmediği ortada. Çok doktor gezdim, çok araştırdım. Hepsi aynı sonuca çıktı. Ama sizin gittiğiniz doktor sizi hiç önemsememiş belli ki, geçiştirmiş. Veya gerçekten yetersizmiş. Sanırım kansızlığınızı çözerek saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Kendinizi erkek tipi dökülme diye şartlamayın. Şu an size gerçekten özendiğimi belirtmek isterim. Saç dökülmemin nedeninin kansızlık olması ne harika olurdu.@Seasunocean valla şöyle bir baktı ve erkek tipi dökülmen var dedi, hormon testi yaptırmıştım gösterdim sadece baktı.demir eksikliğim var dedim tahlil istiyorum dedim.Sadece b,d ve demir istemiş, çinko bile istememiş.Aileden gelen kalıtsal bir durum olduğunu söyledi.Kadın doğuma yönlendirebilir diye düşünüyordum ama lafı bile geçmedi.Devlet hastanesiydi.... özel bir hastaneye gittim kadın doğuma hiçbir sorunum yokmuş çok şükür kist vs...meme ve koltuk altı bölgemde bir takımkist ve bezeler var o kadar. onlarıda biliyordum 3 senedir takip ediyorum zaten.Ay bilemedim kafam iyice karıştı.Eğer kansızlıktan bu haldeysem kendime ve gittiğim doktorlara çok kızıcam.ilaçları düzenli kullanıp sonucunu beklemekten başka birşey gelmiyo şu anda aklıma.
yazdıklarınızı okurken öyle bir gülümsedim ki… çok güzel şeyler söylemişsiniz bana. Rica ederim, ne demek. Tabi ben biraz fazla kesin konuşmuş olabilirim ama doktor değilim en nihayetinde. Ancak 3 senedir çırpınışlarımın sonucu pek çok şey öğrendim. Dermatologa gittiğimde detaylı kan testi istemişti kadın. Hiç öylesine geçiştirmemişti. Sizin gittiğiniz o doktor müsveddelerine şaştım, kaldım. Bu ne ilgisizlik ya? İşini yapmayacaksan git evinde otur. Her neyse, hissiyatınızı anlayabiliyorum. Biri de bana "senin dökülmen erkek tipi değil" dese delirirdim mutluluktan. Sizden rica ediyorum, kan ilaçlarınızı düzenli kullanın ve kan yapan besinleri bol bol tüketin. Bu arada uzun yıllardır saçınız dökülüyor sanırım. Buna rağmen hiçbir Allah'ın kulunun size bunları söylememesi çok sinir bozucu. Bu arada saçınızda çok ciddi açılmalar var mı?@Seasunocean ya inanamıyorum, bu olabilirmi gerçekten, şu an titriyorum ve yazmakta zorlanıyorum. erkek tipi dökülme bayanlarda sadece pkos varsa oluyor demişsiniz.Göğüs çevremde var tüylenme ama ergenlikten bu yana var.Kan ilaçlarını her sene kullanırım ama, açıkçası düzenli kullanmadım hiç.Ben size tekrar çoookkkk teşekkür ediyorum. Sebep kansızlık değilse bile psikolojik olarak daha iyi hissettirdiniz.İnancım daha da çoğaldı.Sizinle yazışmanın iyi geldiğini daha öncede belirtmiştim haksız olmadığımı bir kere daha anladım.Gittiğim doktorlar bile sizin kadar ar-ge yapmamıştır eminim. Çünkü bu söylediklerinizin hiç birini duymadım kendilerinden.
açılmalar saçım inceldiği ve seyrekleştiği için beni rahatsız edecek kadar var ve bence çok fazla. şimdilik kapatabilitorum değişik yöntemlerle ama ilerlerse bu çok zor olacak gibiyazdıklarınızı okurken öyle bir gülümsedim ki… çok güzel şeyler söylemişsiniz bana. Rica ederim, ne demek. Tabi ben biraz fazla kesin konuşmuş olabilirim ama doktor değilim en nihayetinde. Ancak 3 senedir çırpınışlarımın sonucu pek çok şey öğrendim. Dermatologa gittiğimde detaylı kan testi istemişti kadın. Hiç öylesine geçiştirmemişti. Sizin gittiğiniz o doktor müsveddelerine şaştım, kaldım. Bu ne ilgisizlik ya? İşini yapmayacaksan git evinde otur. Her neyse, hissiyatınızı anlayabiliyorum. Biri de bana "senin dökülmen erkek tipi değil" dese delirirdim mutluluktan. Sizden rica ediyorum, kan ilaçlarınızı düzenli kullanın ve kan yapan besinleri bol bol tüketin. Bu arada uzun yıllardır saçınız dökülüyor sanırım. Buna rağmen hiçbir Allah'ın kulunun size bunları söylememesi çok sinir bozucu. Bu arada saçınızda çok ciddi açılmalar var mı?
Aslında ben her ne kadar "kansızlıktan değil. Erkek tipi de olabilir. Özür dilerim." desem de sizin anlattıklarınızdan elde ettiğim kuvvetli bir fikir var ki, o da dökülme sebebinin kansızlık olduğu. Lifetime Q-haremax'ı da ben hiç kimseden duymadım. Kadınlar Kulübü'nde de çok çok az edilmiş sözü. "Ben kullandım, çok memnun kaldım. Dökülmem durdu, yeni saçlarım çıktı." diye yazan bir Allah'ın kuluna rastlamadım:) az kalsın eczacının tavsiyesine uyup onu alacaktım ama sonra "Deniz sabır! Bari 2 ay kullan. Sonra pişman olursun kullanmadığın için." dedim ve bira mayasının yanında Perfectil aldım. Bu arada safra kesenizin olmaması sebebiyle ilaç kullanımınıza dikkat etmeniz çok iyi olur ama benim öyle bir sorunum olmadığı için hafif ilaç yüklemesi yapıyorum vücuduma mecburen. Bir de ben Perfectil'in yanında günde 4 tane bira mayası içmeye başladım. Niye mi? Çünkü doğal ve bir baktım ki millet her gün en az 6 tane içiyormuş. Ben de 4 taneden bir şey olmaz dedim. Sonuçta kimyasal maddeler yoktur içinde.@Seasunocean Merhaba, öncelikle özür dilemene gerek yok gerçekten, yazdıklarının tamamı mantıklı şeyler, dün aile hekimimle görüştüm.Kadınlarda varsa eğer kansızlık üzerinde durulması lazım dedi.Tedavi süresince durum takip edilir ve diğer yapılan tetkikler doğrultusunda teşhis tam olarak konulur, tedavi o yönde değişir yada devam eder dedi. Şimdi kan ilaçlarımı düzenli kullanıp duruma bakıcam. maya tabletlerini bana önermedi dr, çünkü safra kesemi aldırdığım için fazla ilaç kullanmamın doğru olmadığını söyledi.demir depolarım normale döndüğünde kullanabilirmişim. Dermatoloğa safra kesemin olmadığını söylemeyi unuttuğum için xpecia tableti , tekrar dermatoloğa gidip danışmamı söyledi.Bahsettiğin Lifetime Q-haremax ı ilk defa duydum hiç bilgim yok maalesef.perfectil ve xpecia gibi tabletlerin en az 3 ay kullanılması gerektiğini söylemişti dr. serum yada losyon tarzı ise birlikte kullanabilirsin diye düşünüyorum.Ama tabletse dr'a danışmadan ikisini birlikte kullanma derim.
günde 4 tane fazla değilmi, tamam zararı yok ama kilo problemi yaratmasın sonrasında. Eczacınla samimi değilsen çokta inanma derim ilaçlar hakkında söylediklerine.en kolay pazarlama tekniği : daha önce alanlar çok memnun....Ben xpecia tableti sorduğumda, bilgi versem yalan olur çünkü çok sattığım bi ilaç değil dedi.Aslında ben her ne kadar "kansızlıktan değil. Erkek tipi de olabilir. Özür dilerim." desem de sizin anlattıklarınızdan elde ettiğim kuvvetli bir fikir var ki, o da dökülme sebebinin kansızlık olduğu. Lifetime Q-haremax'ı da ben hiç kimseden duymadım. Kadınlar Kulübü'nde de çok çok az edilmiş sözü. "Ben kullandım, çok memnun kaldım. Dökülmem durdu, yeni saçlarım çıktı." diye yazan bir Allah'ın kuluna rastlamadım:) az kalsın eczacının tavsiyesine uyup onu alacaktım ama sonra "Deniz sabır! Bari 2 ay kullan. Sonra pişman olursun kullanmadığın için." dedim ve bira mayasının yanında Perfectil aldım. Bu arada safra kesenizin olmaması sebebiyle ilaç kullanımınıza dikkat etmeniz çok iyi olur ama benim öyle bir sorunum olmadığı için hafif ilaç yüklemesi yapıyorum vücuduma mecburen. Bir de ben Perfectil'in yanında günde 4 tane bira mayası içmeye başladım. Niye mi? Çünkü doğal ve bir baktım ki millet her gün en az 6 tane içiyormuş. Ben de 4 taneden bir şey olmaz dedim. Sonuçta kimyasal maddeler yoktur içinde.
ben karanfili tek kullanıyorum, bitkilerin birbiri ile etkileşimini bilmediğim için. karışım yapanlar var araştır bi istersen.Ama saçını çokta yorma bence, çok fazla bakım kürünü aynı dönemlerde kullanmak nasıl bir etki yaratır dr a sormalısın.Merhaba hanımlar endokrin sonuçlarımda sorun yok. Sadece kan 11.7 biraz dusuk çinko vs olcmedi tabi endokrin dru. Demir çinko d vitamini ve b12 kullanıyorum ve ısırgan suyuna devam ediyorum. Sali gunu baska bir cilt dr una gıdıcem ondan sampuan ve vitamin tavsiyesi isycem.mevsimsel filan desin diye dua edıyorum ama aynaya bakınca bagırıo resmen erkek tipi diye yanlarım dokulmus cıkanlar var tepede acık biraz cıkan gormedim. Bu arada saçım taktıgımdanmıdır kafama kasım dokuluyoronun içinde fucudin merhem onerdi lazere gittiğim bayan 7 gundur kullanıyorum. Suan ısırgandan anladıgım birsey yok 2 ayda anca sonuç alırım heralde.
Sizlerde arastırıyosunuz duymussunuzdur karanfil biberiye lavanta bunlarda iyi diye acaba ısırganı kaynatırken atsammı içine bunlardan ne dersiniz
Valla ben sayıyı 6'ya çıkardım:))) niye mi? Çünkü kutusunda günde 6 tane önerildiği yazıyor. Valla evet o kadına güvenmemeye karar verdim ben de. Çünkü kadının saçla ilgili hiçbir şey bilmediğini anladım. Anca boş konuşuyor. Ki o eczacı değil, sadece orada çalışan bir görevli. Ama eczacı da var ki, o bundan beter. Bir şey soruyorum. Mal mal bakıyor yüzüme. Bir şey söylüyor. Açıklama yapıyorum. Yaptığım açıklamayı anlamıyor herhalde. Yine eski söylediğini tekrar ediyor. Ürünler hakkında bilgi istiyorum. Cevap veremiyor. Bir de işte o bana önerilen ilactan bahsederek eczacıya "ilacı bir verir misiniz? Fotoğrafını çekeceğim." dedim. Kadın boş boş baktı bana ve kımıldamadı, tepki vermedi. Meğer masadaymış. Son anda gördüm. Elime aldım. "Bunu rica etmiştim sizden." dedim. Yine tık yok. Ay çok enteresan! Kafa çalışmıyor herhalde. Sinir oldum. Anlamsız oldu ama yine de ne bileyim, yazasım geldi.günde 4 tane fazla değilmi, tamam zararı yok ama kilo problemi yaratmasın sonrasında. Eczacınla samimi değilsen çokta inanma derim ilaçlar hakkında söylediklerine.en kolay pazarlama tekniği : daha önce alanlar çok memnun....Ben xpecia tableti sorduğumda, bilgi versem yalan olur çünkü çok sattığım bi ilaç değil dedi.
Karanfilden memnunmusunuz nasıl uygukuyosunuz?ben karanfili tek kullanıyorum, bitkilerin birbiri ile etkileşimini bilmediğim için. karışım yapanlar var araştır bi istersen.Ama saçını çokta yorma bence, çok fazla bakım kürünü aynı dönemlerde kullanmak nasıl bir etki yaratır dr a sormalısın.