Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar PERFECTİL KULLANANLARIN YORUMUNA İHTİYACIM VAR

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
@Seasunocean bu arada hayatımda yaşadığım her olayda, acıda, üzüntüde vs. sabrın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu anladım.Daha gençsin hücrelerin benimkilerden daha yeni :KK66:

Merhabalar yazışmalarınızın bir kısmını okudum ve saç dökülmesi ile ilgili tedavi paylaşımı yapmışsınız. Belki işinize yarar die düşündüğüm alopecia serum (eczanelerde satılıyor) ve viviscal die biktisel karışımlı bir hap var. Netten araştırırsanız belki faydası olabilir.

@Seasunocean bu arada hayatımda yaşadığım her olayda, acıda, üzüntüde vs. sabrın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu anladım.Daha gençsin hücrelerin benimkilerden daha yeni :KK66:
Umudum bitmemiş. Hala uğraşmaya meyilli olduğumu gördüm. Sahalara geri dönüyorum:)) Ama tek farkla. Bu sefer bir şey işe yaramazsa kendimi kahretmeyeceğim:)

Merhabalar yazışmalarınızın bir kısmını okudum ve saç dökülmesi ile ilgili tedavi paylaşımı yapmışsınız. Belki işinize yarar die düşündüğüm alopecia serum (eczanelerde satılıyor) ve viviscal die biktisel karışımlı bir hap var. Netten araştırırsanız belki faydası olabilir.
Sizde işe yaradı mı ki bunlar??

Merhaba değerli üyeler, az önce kullanmaya başladığım perfectil tablet araştırması yaparken bu güncel başlığı gördüm ve ben de bir şeyler yazmak istedim.

Öncelikle, açık kumral, boyasız, ince telli, mat ve dayanıksız saçlara sahibim. Kendimi bildim bileli de öyleydi, yani erkek olmuş olsam, bu yaşta muhakkak kel olurdum; ancak çocukluğumdan beri cılız olan şakaklarım, yirmili yaşların sonunda iyice incelerek saçak saçak bir görüntüye bürününce önce priorin başladım. Bendeki tek etkisi saçlarımın daha sağlıklı uzaması ve parlaması oldu. Geçtiğimiz yıl iş bilmez bir kuaförün saçlarımı kat kat kesip, kuşa çevirmesinden sonra alelacele yeniden priorine döndüm. Aynı zamanda phyto'nun -üzerinde phytocyane yazan bir- serumunu aldım. Tabii o dönemde düğünüme 5 ay gibi bir süre kaldığı için haftasonları, tarifini buradaki forumlardan edindiğim bephantenli badem yağlı karışımları başıma boca ediyordum.

Bu arada aşırı inceltilen saç uçlarımı düzelttirmek için her zaman gittiğimden farklı olarak ankara'da bir çok yerde şubesi olan bir kuaförün, başkaca bir şubesini tercih ettim. Benim el tırnak kenarlarım ankara'nın havasından dolayı aşırı kuru ve bir türlü nemlendiremem, kuaförün tuvaletinde elimi bir likit sabunla yıkadım ve ellerim inanılmaz yumuşadı, hep yolmama neden olan pütürler gitti. Bu ne marka diye sorduğumda aveda olduğunu, mutlaka denemem gerektiğini söylediler. tabii ki el sabunu, asla bir el sabununa verilmeyecek bir fiyata sahipti, bu yüzden hemen saç ürünlerinin özelliklerini sormaya giriştim. oradaki çocuklardan birisi aveda'nın invati serisini önderdi ve bizzat müşterisi olan biri 50'li yaşlarını geçkin bir kadın ve 40'lı yaşlarında bir erkeğin 8ay/6aylık kullanımlarından önceki ve sonraki fotoğraflarını gösterdi. fotoğraflar beni ikna etmeye yetince setten yalnızca sabah akşam kullanılması gereken ürününü aldım. bir aylık kullanım sonunda önceki ince tüylerin rengi koyulaşarak sertleşmeye başladı. hoş öyle aman aman bir sertleşme değil ama elimi saçıma götürdüğümde yoğunluğu hissedebiliyordum. vallahi ne yalan söyleyeyim o ürüne aşırı güvendim ve şampuan ve saç kremine de başladım. bu arada saç kremi saç ucuna değil saç dibine uygulanıyor :) düğünüme kadar üç ay düzenli olarak seti kullanmış oldum ve gerçekten şakaklardaki seyrek görüntü kapandı. ancak tek handikapı, alışık olduğumuz ışıl ışıl, elinle saçını arkaya götürdüğünde kayarak öne geldiği hal ve görüntüye sahip olamadım hiç. ancak saçımı at kuyruğu yapmaya başlayıp, krapey yapmayı oldukça azalttım. sonra geçtiğimiz yıl yılbaşı yurtdışı seyahatimizde bu sabah akşam sıkılması gereken ürünün üçlü setini türkiye'dekinden uygun fiyata bulunca kaçırmadım ve iki paketini daha tükettim. sonuncusunu dökülmenin zirve yaptığı bu aylara sakladım ve sanırım şubat ya da mart ayından beri saçıma herhangi bir ürün uygulamayı bıraktım. yalnızca aynı markanın bir litrelik volum şampuanını aldım ve hali hazırda da onu kullanıyorum.

şu anda ise sizler gibi aşırı saç dökülmesiyle yeniden boğuşuyorum. son iki haftada perçemlerim eskiye döndü ve üç parça halinde sallanıyolar başımın önünde. mevsimsel olduğuna inanıyorum ve bu yüzden perfectil ve priorin siparişi verdim. öncen perfectili alıp, kasım ayı başında avedanın invati şampuan ve saç kremine başlayacağım. zira düzenli kullanımda şu ana kadar işe yarayan, ince saçları güçlendiren tek ürün o oldu benim için. bu başlık altında bu markaya rastlayamadığım için sizinle deneyimlerimi paylaşmak istedim. uzun ve muhtemel hatalarla dolu yazım için affınıza sığınıyor, iyi günler diliyorum :)

@Seasunocean Deniz merhaba nasılsın, uzun zamandır girmemiştim foruma umarım görürsün mesajımı :KK39:
Çok tatlısınız❤️ İyiyim, çok sağ olun. Siz nasılsınız? Ben de buralara girmiyorum artık. Mailime bildirim gelmeseydi bunu göremezdim hatta Bana yazmanız çok hoşuma gitti, özlemişim

Çok tatlısınız❤️ İyiyim, çok sağ olun. Siz nasılsınız? Ben de buralara girmiyorum artık. Mailime bildirim gelmeseydi bunu göremezdim hatta Bana yazmanız çok hoşuma gitti, özlemişim
Ya o kadar emoji koydum, hiçbiri gitmemiş, bi kalp gitmiş. Neyse en güzeli gitmiş oluyor o yüzden zaten:-))

İyiyim bende şükür. Çok sevindim yazmana ❤İnstagram kullanmiyorsun artik sanirim bulamadim seni orda. Nasıl gidiyor, saçların ne durumda, bir çare bulabildin mi?

İyiyim bende şükür. Çok sevindim yazmana ❤İnstagram kullanmiyorsun artik sanirim bulamadim seni orda. Nasıl gidiyor, saçların ne durumda, bir çare bulabildin mi?
Eskisini sildim, yeni hesap açtım. denizogretmen95 kullanıcı adım. Takipleşirsek ben de sevinirim. Oradan konuşuruz. Çok sevgiler❤️

Konu eski ama dr u onerenler veya destek kullanmak isteyenler icin yazayim

Tirnaklarim bozuldugu icin (soyulma,delikli goruntu puruz) hassas cilt sorunu da vardi neyse test vs bunu verdi tirnak sac icin gunluk destek olarakta kullanilabilecek bir urun sac sorunlu hastalarimada veriyorum dokulme yaglanma uzamayada etkili dedi pahali ama bayagi etkili !!! (İng firmasi besin takviyesi diye geciyor gunluk oranda sac tirnak cilt icin gerekli bir kac vitamin kombini)

Neyse 30 adet 95 tl aldik mecbur sonuc hayatimda bu kadar rezil baska hicbirsey kullanmadim (daha oncede destekler takviyeler kullandim ben )bu kadar tis birsey olamaz ne bir enerji ne tirnakta fark duzelmeyi birak uzamadi bile bu surecte sagimi solumu vurdum morardi kizardi icinde cinko var mesela az daha erken iylessin dimi iih aft cikardim e destek bu b cinlo bakir c bi suru sey var aft erken gecsin yok

Bir aydan birsey olmaz diyecek arkadaslar icin evet mucize yaratmaz ama biotin cinko l sistin var tirnak cabuk uzar mesela uzama icin 3 kutuyada gerek yok (daha once biotin kullanmis biriyim)yok arkadas sacimda sorun yoktu gunluk dokulme iki tel az dokulur sonucta vitamin aliosun dimi yok bosa bobrege yuk , ne parlama ne dokulme de farki cilt icin vaadi cok ondada bise yok bos hapi 100 tlye cakiyolar birde 3 ay diyorlar

Sactan skintisi olan butcesi sikintili olana zorluk bunlar sayet yazarsa dr nuz daha once baska dr vermisti fayda goremedim diyebilirsiniz gonul rahatligiyla baska muadil yazsin forcapil kullanmistim sacimin cok dokuldugu donem gercekten etkiliydi ama kaldirdilar piyasadan sirf biotin kullanmistim yine takviye 3 aylik sacim tirnagim uzamada bayagi farkettirmisti onlar tek urunken bu kadar kombin bu kadar etkisiz bir urun gormedim ben İkinci kutuyu kullanmiycam bende bir etkisi olmadi fikir olsun diye yazdim

X