@Seasunocean bu arada hayatımda yaşadığım her olayda, acıda, üzüntüde vs. sabrın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu anladım.Daha gençsin hücrelerin benimkilerden daha yeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudum bitmemiş. Hala uğraşmaya meyilli olduğumu gördüm. Sahalara geri dönüyorum:)) Ama tek farkla. Bu sefer bir şey işe yaramazsa kendimi kahretmeyeceğim:)@Seasunocean bu arada hayatımda yaşadığım her olayda, acıda, üzüntüde vs. sabrın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu anladım.Daha gençsin hücrelerin benimkilerden daha yeni
Sizde işe yaradı mı ki bunlar??Merhabalar yazışmalarınızın bir kısmını okudum ve saç dökülmesi ile ilgili tedavi paylaşımı yapmışsınız. Belki işinize yarar die düşündüğüm alopecia serum (eczanelerde satılıyor) ve viviscal die biktisel karışımlı bir hap var. Netten araştırırsanız belki faydası olabilir.
İşte buuu Hoşgeldin o zamanUmudum bitmemiş. Hala uğraşmaya meyilli olduğumu gördüm. Sahalara geri dönüyorum:)) Ama tek farkla. Bu sefer bir şey işe yaramazsa kendimi kahretmeyeceğim:)
Çok tatlısınız İyiyim, çok sağ olun. Siz nasılsınız? Ben de buralara girmiyorum artık. Mailime bildirim gelmeseydi bunu göremezdim hatta Bana yazmanız çok hoşuma gitti, özlemişim@Seasunocean Deniz merhaba nasılsın, uzun zamandır girmemiştim foruma umarım görürsün mesajımı
Ya o kadar emoji koydum, hiçbiri gitmemiş, bi kalp gitmiş. Neyse en güzeli gitmiş oluyor o yüzden zaten)Çok tatlısınız İyiyim, çok sağ olun. Siz nasılsınız? Ben de buralara girmiyorum artık. Mailime bildirim gelmeseydi bunu göremezdim hatta Bana yazmanız çok hoşuma gitti, özlemişim
Eskisini sildim, yeni hesap açtım. denizogretmen95 kullanıcı adım. Takipleşirsek ben de sevinirim. Oradan konuşuruz. Çok sevgilerİyiyim bende şükür. Çok sevindim yazmana ❤İnstagram kullanmiyorsun artik sanirim bulamadim seni orda. Nasıl gidiyor, saçların ne durumda, bir çare bulabildin mi?