Ayyynı şeyi ben de diyorum ya artık tahammül edemiyorum. Kafamın her yeri kelleşti! Artık o kadar az kaldı ki saçım, delirmek üzereyim. Saçımı toplayınca parmağım kadar oluyor ve öndeki kellikler görünüyor. Ama eskiden koca kadınların iri tokaları anca toplardı saçımı. İnce tokalar hiç tutmazdı ve bu beni çok mutlu ederdi. Kendimle ilgili beğendiğim tek şeyi de kaybediyorum. Ne bahtsızmışım be! Sizin saçınızın durumu nasıl? Açılmalar var mı?priorini bende kullandım fayda görmedim maalesef. dr baktı ve inceledi kafamı genetik dedi ve tahliller istedi.xpecia, minoxil ve bepanten ampul verdi. poffff çok sıkılıyorum,bazen diyorum ki ,kazıt kızım kafanı al mis gibi en güründen peruğu, tak çık oh mis....ama cesaret edemiyorum kiii
Ne acı bir şey yahu… canımdan can gidiyor, çok yazık vallahi bize:'( demin de dediğim gibi başımın ön kısmandaki kellikler saçımı toplayınca çok gözüküyor. O yüzden saçımı hep açık kullanıyorum ve zaten ben kemdimi bildim bileli açık saç severim ve öyle kullanırım. Rabb'im saçlarımızı bize bağışlasın. Hayır eğer saçıma kavuşamazsam kalan azıcık aklımı da kaybedeceğim.ohooo olmazmı...bende toplu kullanıyorum hep ama krepe yapıyorum ve kaş farıyla boyuyorum bazen. bir nebze olsun kapatıyo açıklıkları. krepe yapın sizde daha dolgun görünüyo ama toplamak gerekiyo. benim birde deri altı kistler var onlarda büyümeye başladı, şimdide onların alınması gerekiyor ve neşter vurulan yerde saç çıkmıyor...bir bu eksikti...
eskiden kafamda tokalar patlardı, tutmazdı saçımı, şimdi 5 kere dolamam gerekiyor ki tutsun, kedi kuyruğu daha kalın valla
O arkadaşınızı öpüyorum ve onu tebrik ediyorum. Kafasına takmamayı becerdiği için… kendisini örnek almak lazım. Şampuanlar şaç dökülmesine engel olmaz yalnız. Şampuandan dolayı düzelmemiştir saçı.çok samimi olduğum bir arkadaşım var onunda erkek tipi dökülme sorunu var. kafası aynı benim gibi ama o kadar rahatki anlatamam.Allah başka dert vermesin ne yapayım diyor ve takmıyor kafasına. uzaktan bakınca bile kellikleri görünüyor ama umrunda değil.Bugün dr dönüşü ona uğradım, anlattım. dökülmesinin durduğunu ve saç tellerinin kalınlaşmaya başladığını söyledi. şampuanımı değiştirdim 2 aydır ve sonuç bu dedi. Clear ın erkekler için dökülme karşıtı şampuanına başlamış. yarın bende alıp başlamayı düşünüyorum.Denemekten zarar gelmezhaftada 1 yada 2 kere kullanıyormuş...
Bu arada arkadaşınızın saç dökülmesi ne kadar zamandır var? Clear şampuandan başka bir çare bulabilmiş mi bu zamana kadar?çok samimi olduğum bir arkadaşım var onunda erkek tipi dökülme sorunu var. kafası aynı benim gibi ama o kadar rahatki anlatamam.Allah başka dert vermesin ne yapayım diyor ve takmıyor kafasına. uzaktan bakınca bile kellikleri görünüyor ama umrunda değil.Bugün dr dönüşü ona uğradım, anlattım. dökülmesinin durduğunu ve saç tellerinin kalınlaşmaya başladığını söyledi. şampuanımı değiştirdim 2 aydır ve sonuç bu dedi. Clear ın erkekler için dökülme karşıtı şampuanına başlamış. yarın bende alıp başlamayı düşünüyorum.Denemekten zarar gelmezhaftada 1 yada 2 kere kullanıyormuş...
Ben Plasenta kullanıyorum. Dökülmeye bir nebze faydası yok ama en azından yanma, kaşıntı ve hassasiyet yapmaz. Ama market şampuanlarından kaçınmak gerekiyor. Bioblas kullanmayın derim. Plasenta eczane ürünü ve saç sağlığı açısından market şampuanlarından çok daha iyi. Tavsiye ederim. Ama dediğim gibi dökülme olduğu gibi devam ediyor, şampuan herhangi bir etki göstermiyor. Ayrıca zaten şampuanların dökülmede herhangi bir etkisi olmadığı da bilimsel olarak kanıtlanmış ve çoğu saç uzmanı da bunu söylüyor. Allah yardımcımız olsun. Çok vahim halimiz:'(Bizde başarabilsek keşke takmamayı ama her aynaya baktığımızda görüyoruz nasıl takmicaz ki artik nerdeyse tez hazırlicam saç konusunda araştırmaktan. Bilemiyoruz ki iyi gelir mi acaba pan plusun sac sampuanını kullandım daha beter yaptı saç diplerimde yanmalar kaşıntı ve hassasiyet de var artik bi tel bari az dökülsün diye sampuan da değiştiremiyorum korkudan bioblas kullanıyorum içine ampullerden kırdım tabi bi faydası olmadı hâlâşu ilaçlardan bi sonuç alırsam hemen paylaşıcam burdan
Ahhh ah! Bi çare bulsak da cümle aleme yaysak… yok yok yok! Arkadaşınızın çare aramaması ilginç. Ben yeri göğü inletiyorum çare bulayım diye7-8 senedir dökülme sorunu var onunda. Aynı benim gibi saç diplerinde zaman zaman ağrı olurdu, beni arayıp sendede başladımı ağrılar diye sorardı. Çünkü o ağrılarla birlikte çoğalırdı dökülmelerimiz. Şampuandanmı bilemiyorum ama kullanmaya başladığından beri diplerde ağrım olmadı diyor.Psilolojikmi bilmem ama bana iyi geldiğine inanıyorum diyor. Çare aramadı ki bulsun :) birazda bana güveniyor sanırım, çok takıldığımı ve araştırdığımı bildiği için çare bulursam ona da söyleyeceğimi biliyor :) keşke bulsamda aynı sorunu yaşayan herkesle paylaşsam :'(
Iyyyy yok ben onu sürmem. Biliyorum ben o ilacı ama onu asla almam:))Yeditepe üniversitesinde yeni bir ilaç geliştirmişler, genetik dökülmeler içinde kullanılabileceği yazıyordu, erkeklerde 15 gün kadınlarda 10 gün tedavi yeterliymiş. sağlık bakanlığından gerekli izinleri çıkarmak için çalışmaları devam ediyormuş. ilacın ham maddeside sünnet derisiymiş...biraz şaşkınlık uyandırdı ama şu saatten sonra ne deseler sürmeye razıyım. takipteyim, sizde bi araştırın takip edin kaçırmayalım :)