doktora 4 kez gittim, tahlillerimi yaptırdım zaten. Erkek tipi saç dökülmesini durduran çok insan var hanımefendi. Bir umut uğraşıyorum, bakalım yenebilecek miyim?…:)) ben yapmam gerekenleri biliyorum. Uğraşıyorum, araştırıyorum. Bu başlık altında da sadece Perfectil hakkında bu ilacı kullanan insanlar tarafından yazılacak yorumları bekliyorum.Merhaba, benimde erkek tipi saç dökülmem var. dr a gittim ve çaresi olmadığını ama mezoterapi,prp ve ya saç ekimi yaptırabileceğimi söyledi.Bir takım tahliller istedi. xpecia tablet,minoxil ve bepanten ampul verdi. henüz almadım ilaçları, tahlil sonuçlarına göre ilaç takviye edebilirim dedi. bence dr a gitmeden kullanmaya başlamayın. kan değerlerinize bi baktırın derim.
Siz nasıl azalttınız dökülmeyi??Hoşbuldum, ben teşekkür ederim. Dökülme konusunda evet haklısınız. Benimde dökülmem çok azaldı son 1 senedir fakat yeni saçların çıkması ve çıkan saçların güçlenmesi sıkıntıtüylenmeler var ufaktan bende ama çok cansız ve ince maalesef. benden de size sevgiler.
Hormonal bozukluk ne yazık ki her zaman kan değerlerine yansımayabiliyor. Bu durum benim için de söz konusu. Kanımdaki hormon değerleri muhteşem ama gelin görün ki bu hormon bozukluğumun olmasına ve saçlarımı kaybetmeme engel değil. Hormon değerleri bazen yalancı oluyor özetlebenim hormon testlerim yapıldı ama dr bir sorun olmadığını söyledi. Genetik saç dökülmesi erkek tipi dökülmedir zaten ve sebebi hormonaldir demişsiniz. pazartesi dr a gideceğim tahlil sonuçlarım için iyice bir bilgi almam gerekecek sanırım.
Rica ederim, ne demek. Her doktora güven olmuyor. Ben de birden çok doktora (hepsi profesör) gittim ve tabi bununla yetinmeyip araştırma yaptım. Dermorolleri hiç denemedim, denemem de. O konuda fikrim de yok açıkçası. Dermoroller hem zahmetli hem acı verici. O yüzden başka yöntemler deniyorum. İşte bugün 4 gün oldu Perfectil'e başlayalı. Bir umut onu deniyorum. Karanfil kürüne başlayacağım birkaç gün içinde ve tabi ki o sizin dediğiniz bepanthen, evigen ve bemiks ampullerini kırıp süreceğim kafama. Ama tabi önce onları da bir güzel araştıracağım. Eğer uygun görürsem başlayacağım. Bakalım… sonuca ulaşırım inşallah. Perfectilden önce Priorin kullandım. Bir bilseniz nasıl umutlarla ve heyecanla aldım onu, kullandım ama bana mısın demedi!!! Çoğu insana çok fayda etmiş olan memnuniyet oranı çok yüksek olan bir ürün bana hiç yaramadı. Bu beni çok üzdü ve kendimi daha çok çaresiz hissetmeme yol açtı. Şimdi yeni umudum Perfectil. Dilerim ondan da kazık yemem:)her gittiğim dr genç ve pek tecrübe sahibi değildi şansıma.dermoroller kullandınızmı hiç. forumlardan birinde okumuştum faydasını görenler vardı. ben bu ara dermorollere taktım. almayı düşünüyorum. ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.