Cümle aleme hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar… artık internette özveriyle yaptığım araştırmalar, doktorlara gitmeler, onlara telefon açmalar, eczanelere gitmeler, onlara telefon açmalar, ağlamalar, kahrolmalar, kendimi yıpratmalar, canımın yanması BİTTİ! Çünkü…… umudum bitti!!! Engel olmaya çalıştım, olamadım… izin veriyorum artık, gitmek istiyorlarsa buyursunlar dökülsünler. Zaten onca şeye bana mısın demiyorlar. Demek ki hayli istekliler! Artık mücadeleye gerek yok. Olanla ölene çare yok. Yok efendim ölümden başka her şeye çare varmış!!! Hee, ben de inandım. Yok işte! Çare yok! Kandırmayacağım kendimi. İçtiğim ilaçlara umut bağlayıp heyecanla beklemenin bana getirileri: hayal kırıklığı, daha fazla çaresizlik hissi, boşa para harcamak. Ben Perfectil'i bıraktım. Ama günde 4 tane bira mayası içeceğim. Boşuna fazla miktarda ilaç içip güzelim vücut sağlığımı bozamayacağım. Hani saçım düzelseydi bozardım vücut sağlığımı belki ama yok! Gram düzelme yok! Ducray Neoptide almıştım. O bitene kadar kullanıcam. Ama o da işe yaramıyor. Belli! Şu saatten sonra bi süre bepanthen, evigen ampul, ısırgan otu suyu süreceğim kafama, ha bi de bitene kadar Neoptide losyon. Bir de çörek otu, tarçın, bal karışımını yiyeceğim her sabah. Belki yeşil çay da içerim. O kadar! Haaa kısa bir süre bunları deneyeceğim, eğer hala olmazsa, ne ağzıma bir şey koyarım ne de saçıma bir şey sürerim! Yazık harcadığım paraya, umuda! Karşılaştığım hayal kırıklığına yazık! Bana yazık!
H Himal_ N nilican77