Yarışma Peremeç -Harras un sponsorluğunda

Ellerine saglik canım, yarışmada başarılar diliyorum.
Ćok güzel gözüküyor.
Birincilik kesmedi galiba

Ellerine saglik canım, yarışmada başarılar diliyorum.
Ćok güzel gözüküyor.
Birincilik kesmedi galiba
teşekkür ederim mesela bu tarifim bana göre iddialı ama diğerleri öyle değildi :)) evdeyim bu aralar can sıkıntısı iyi geliyor yarışmak eğlenceli gerçekten :) bi de 3 olsa fena olmazdı

teşekkür ederim mesela bu tarifim bana göre iddialı ama diğerleri öyle değildi :)) evdeyim bu aralar can sıkıntısı iyi geliyor yarışmak eğlenceli gerçekten :) bi de 3 olsa fena olmazdı
vayyy yeni gördüm ya ben 2. madalyayı

Ben gidiyorum yaa ne işim var benim burada

vayyy yeni gördüm ya ben 2. madalyayı

Ben gidiyorum yaa ne işim var benim burada
ama kaç kere yarıştıkta aldık 5 oy.aldığım zamanlarda oldu şans işi kimin neye oy verdiği de meçhul :))
dün eşime mesaj attım kk da yemek yarışması 1.si oldum eee kimin karısısın diyo bize eğlence oluyor başka bir şey değil

Çiğ böreği andırıyor.Onun açık hali gibi.Pazar kahvaltısına yakışır.Eline sağlık.Mutlaka deneyeceğim.

Çiğ böreği andırıyor.Onun açık hali gibi.Pazar kahvaltısına yakışır.Eline sağlık.Mutlaka deneyeceğim.
teşekkür ederim
aynen oda sütle yapılıyor yağ çekmemesi için zaten çi börek te tatarlara ait sanırım emin değilim ben akşam yemeği için yaptım ama kahvaltıya da olur yağ çekmediğinden ağır değil benim kızım cok seviyor o lahmacun diyor tavsiye ederim canım güzel bi tat.

Geçenlerde bir programda izlemiştim.Program Eskişehirde çekiliyordu.Çiğ börek Tatarlardan gelmeymiş.

Fındık lahmacunada benziyor .Akıllı bıdık

Elinize sağlık. Bu tarif Urfa 'da ağzı açık olarakta biliniyor. Bide ağzı yumuk var :) Hamurunun ayrıntısı tam olarak böylemiydi hatırlamıyorum fakat bende denemiştim bir kere. İnanılmaz lezzetli bir yemek olmuştu. Başarılar dilerim .

diğer arkadaşta dedi şimdi baktım aynısı valla onu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum kültürler birbirine çok yakın. teşekkür ederim gerçekten çok lezzetli.
Aha gene mantı ama minik lahmacun gibi çok güzel görünüyor eline sağlık canım
evet onada benziyor kızartması :)) teşekkür ederim hep hamur işi oldu
Çok lezzetli görünüyor Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
teşekkür ederim canım kendim yaptım dile demiyorum ama çok lezzetli gerçekten
Geçenlerde bir programda izlemiştim.Program Eskişehirde çekiliyordu.Çiğ börek Tatarlardan gelmeymiş.

Fındık lahmacunada benziyor .Akıllı bıdık
sonuçta bizde orta asmadan göç ede ede gelmişiz ya doğrudur baksana urfadaki ağzı açığın aynısıymış baktım şimdi netten ama bilmiyordum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…