- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Elinize sağlık çok güzel görünüyor
Başarılar diliyorum
Başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, çiborek de Kirim Tatarlarinin. Bu peremec Ozbek Tatarlarinin. Kazan Tatarlarini tanimiyorum, o yuzden onlarda yapilip yapilmadigini bilmiyorum :)teşekkür ederim
aynen oda sütle yapılıyor yağ çekmemesi için zaten çi börek te tatarlara ait sanırım emin değilim ben akşam yemeği için yaptım ama kahvaltıya da olur yağ çekmediğinden ağır değil benim kızım cok seviyor o lahmacun diyor tavsiye ederim canım güzel bi tat.
Evet asil adi çibörektir :)Geçenlerde bir programda izlemiştim.Program Eskişehirde çekiliyordu.Çiğ börek Tatarlardan gelmeymiş.
Fındık lahmacunada benziyor .Akıllı bıdık
teşekkür ederim canım mantı diye de geçiyor börek gibi de yoğurtla bu sunum olsun istedim çok sade duruyordu :)Çok başarılı olmuş canım, üstünde yoğurtla muhteşem görünüyor başarılar dilerim
teşekkür ederim kıyma olunca lezzetli oluyor gerçektenEllerine sağlık canım,gayet leziz duruyor,başarılar dilerim.
teşekkür ederimEllerinize sağlık..
Yarışmada bol şans
sağ olasın canımellerine sağlık başarılar :)
yok canım tatar değilim. kimi kaynaklarda Özbek yazıyor kimi kazan türklerine ait yazıyor orta Asya türklerine ait diyelim :) ben hiç orijinalini yemedim yıllar evvel tv de görmüştüm kimisi yumurtalı yapıyor hamuru ama ben hep bunu kullanıyorum bi dene bakalım senin tarifi de merak ettim aslında. eve çiğ börek değil çi börek pişerken çıkardığı sesten dolayı öyle demişler. bi dene bakalım tarifim bende merak ettim aynı tadı verecek mi diye çok teşekkür ederim yazdıkların için. denersen yorumunu lütfen yaz olursa da olmazsa da.Ooo soydas diyecektim ama Tatar degilsiniz galiba FAZLANAZLI . Bayilirim peremeçe, Ozbek Tatarlarinin yemegidir. Basarilar. Oyum kesinlikle size :) Ben bunu Ozbek Tatarlarinin elinden yedim, harika. Tarifi aldim, evde yaptim, beceremedik ayni lezzeti yakalayamadik.
Bi de sizin tarifle benim defterdeki tarifi karsilastirayim fark var mi acaba.
teşekkür ederim hannaz sanada başarılar bu kategori güzel şeyler öğretti banaElinize sağlık çok güzel görünüyor
Başarılar diliyorum
teşekkür ederim hannaz sanada başarılar bu kategori güzel şeyler öğretti bana
kesinlikle öyle olacak ve heyecan artacak. daha güzel oluyor öyle.Ben de teşekkür ederim canım
Gerçekten bu kategori çok iyi oldu
Yarışma çok çekişmeli geçeceğe benziyor
keşke ikram etme imkanımız olsaydı :) teşekkür ederim canımAgzim sulandiii.Ellerine saglik canm basarilar
Ahahahakeşke ikram etme imkanımız olsaydı :) teşekkür ederim canım
ahahha haklı bencede bi tek görsel olmuyor tadına bakmak lazım benim kız da youtube kanal aç diyor çocuk kafayı youtube la bozdu.Ahahaha
Gecen anneme dedim anne birinci oldum falan diye
Oda diyo ki garibim yaa nasil yapip mi yolladin diyo
sacmalama anne dedim
Aslinda hakli kadin yollamak gerek
Evet, benim internette gordugum tarifte de arkadaslarin yaptigi bana soyledigi tarifte de 1 yumurta var. Ama ben senin tarifi denemek niyetindeyim. Hamur yogurmayi tam bilmiyorum, pek de beceremiyorum ama yazdiklarini iyice okuyup uygulayacagim ins. :) Sonucu haber veririm. Tekrar basarilar dilerim yarışmada.yok canım tatar değilim. kimi kaynaklarda Özbek yazıyor kimi kazan türklerine ait yazıyor orta Asya türklerine ait diyelim :) ben hiç orijinalini yemedim yıllar evvel tv de görmüştüm kimisi yumurtalı yapıyor hamuru ama ben hep bunu kullanıyorum bi dene bakalım senin tarifi de merak ettim aslında. eve çiğ börek değil çi börek pişerken çıkardığı sesten dolayı öyle demişler. bi dene bakalım tarifim bende merak ettim aynı tadı verecek mi diye çok teşekkür ederim yazdıkların için. denersen yorumunu lütfen yaz olursa da olmazsa da.
karbonat olduğu için kalın bırakma hamuru ya da şöyle yap bi iki dene pişir duruma göre inceyse az daha kalın yaparsın kalın olursa inceltirsin. becerilmiycek bi şeyi yok yaparsın mayalı değil bende mayalı işleri çok beceremem. inş istediğin gibi olur emeğin ziyan olmaz. teşekkür ederimEvet, benim internette gordugum tarifte de arkadaslarin yaptigi bana soyledigi tarifte de 1 yumurta var. Ama ben senin tarifi denemek niyetindeyim. Hamur yogurmayi tam bilmiyorum, pek de beceremiyorum ama yazdiklarini iyice okuyup uygulayacagim ins. :) Sonucu haber veririm. Tekrar basarilar dilerim yarışmada.
evet öylede deniliyormuş. teşekkür ederim sağ olHmmm ben bunu çok severek yemiştim , tatar mantısı adı ile ...gayet lezzetlidir
Eline emeğine sağlık ...başarılar dilerim .
tadını beğendiysen yapa yapa alışırsın belki çünkü hamur işleri biraz tecrübe istiyor. benimde ilk açtıklarım acayip kabardı kalın yapmışım sonra incelttim. bi şekilde ortasını buluyorsun. ellerine sağlık ben teşekkür ederim deneme cesaretiniz için.Yaptim, ortasini ince actim ama kenarlari da o kadar inceltmek aklima gelmedi, kenarlari kalin olunca yemek zor oldu Yine cok basarili olamadim yani. Ama verdiginiz bilgiler, puf noktasi vs. icin tesekkur ederim. FAZLANAZLI