- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
-
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Nevoş oyları çoğalt seçmek zor olacakEllerine,emeğine sağlık canımSüper görünüyor Bu kategori çok fena olacak
Yarışmada bol şans diliyorum
ben tatlı gelir diye düşünürken hep hamur işi oldu kilo yapacak bizde ben meraktan deniyorum hep hatta dün senin tarifini denedim ama gel gör ki benim kız tadına bile bakmadıEllerine,emeğine sağlık canımSüper görünüyor Bu kategori çok fena olacak
Yarışmada bol şans diliyorum
teşekkür ederim aslında baya baya benziyor hamur işleri birbirine haklısın :))Eline sağlık, bizim tariflerden çalmışlar
Yarışmada başarılar
Zaten sadece bir tane 1. seçilecek bu sebeple gerek yok kiNevoş oyları çoğalt seçmek zor olacak
yaa sen bi de hamilesin ayNevoş oyları çoğalt seçmek zor olacak
inanılmaz politik bi cevap olduZaten sadece bir tane 1. seçilecek bu sebeple gerek yok ki
Siz sebzeye karşısınız bu sebeple klasik sebzeler dışında yapılan tarifleri yiyemezsinizben tatlı gelir diye düşünürken hep hamur işi oldu kilo yapacak bizde ben meraktan deniyorum hep hatta dün senin tarifini denedim ama gel gör ki benim kız tadına bile bakmadı
cok teşekkür ediyorum
teşekkür ederim aslında baya baya benziyor hamur işleri birbirine haklısın :))
Nevoş sen bu kadar düz mantık değildinZaten sadece bir tane 1. seçilecek bu sebeple gerek yok ki
Yok yok rahat ol, akıllandım karnım tokken geliyorumyaa sen bi de hamilesin ayinşallah canın çekmiyordur.
Karışık cümlerele kuramaya çalışıyorum...Nevoş sen bu kadar düz mantık değildinTabi 1 tane 1. Olacakta biz kıyamıyoruz hepsi hak ediyor
ben yedim gayet güzeldi karnabahar mücveri gibi oldu değişik ben çok beğendim ama benim kızım hiçbir şey yemiyor böyle ciddi anlamda üzülüyorum ama boy pos iyi diye bir şey yapmıyoruz.kan değerleride iyi.Siz sebzeye karşısınız bu sebeple klasik sebzeler dışında yapılan tarifleri yiyemezsiniz
teşekkür ederimEllerine sağlık canım. . Ama bu yemek yanılmıyorsam antep mutfağında da vardı. Ağzı açık mıydı neydi adı?? Hamur işleri benziyor gerçekten..
teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyo Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar :))
İyi canım ne güzel önemli olan sağlıklı olmalarıben yedim gayet güzeldi karnabahar mücveri gibi oldu değişik ben çok beğendim ama benim kızım hiçbir şey yemiyor böyle ciddi anlamda üzülüyorum ama boy pos iyi diye bir şey yapmıyoruz.kan değerleride iyi.
Bende senin tarifini denemek istiyorum bakalım.. bi fırsatta dener söylerim. .İyi canım ne güzel önemli olan sağlıklı olmaları
Her sebzeyi yiyecek değiller bazılarını yemeleri yeterli
Tamam canım inşaallah umarım beğenirsinizBende senin tarifini denemek istiyorum bakalım.. bi fırsatta dener söylerim. .