perdelerime değişiklik yaptırmalımıyım

HARZEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
1.549
4
156
43
Hatay
slm kızlar...........
biz yeni ev aldık ve 9 yıllık evliyiz böyle oluncada eşyalarımızıda yeniledik ilk işim perdeler oldu........benim evim amerikan mutfak salonla beraber ..........mutfağımın küçük penceresi var dolabın tam ortasında oraya stor perde salonumada fonlu pullu perde diktirdim taç ın........bunları yaptırdığımda eşim yoktu yanımda perdeler önceki gün takıldı eşim pek beğenmedi üzerinde bir kaç değişiklik istiyor....fonların üstüne stordaki gibi boncuklardan olsun istiyor bir evde görmüş çok beğenmiş tabii gördüğü evdeki tülde serpme model dedikleri tülden bende pek sevmiyorum çok karışık geliyor bana birazda kendi zevkime kaçtım açıkçası......şimdide biraz pişmanım keşke kendisiyle beğenseydim....aldığım yere gittim konuştum eşimin istediği gibi yapacaklar fonları getir işleme yapalım dediler.....
aslında ben bu sade halini daha çok beğeniyorum ama ev ikimizin o yüzden ikimizinde içine sinmesi lazım........
şimdi sizlerinde fikrini bekliyorum ..........
resimleride yüklüyorum
4340.jpg

bide bu storun tam ortasına daha büyük bir halka koydulalım diyo
4366.jpg
küçük büyük küçük aslında bende olumlu yaklaşıyorum bu fikre

Son düzenleme:
4489.jpg
eşimim beğendiği model bu aradım buldum......aldığım yere gösterdim terzi bu modeli bilmediğini dikemeyeceğini söyledi ........eğer dikseydi yaptırdıklarımı oturma odasına takacaktım salonada bu modeli yaptıracaktım......bakalım zaman neyi gösterecek

Son düzenleme:
ben perde de daha doğrusu yıkanacak kumaşlarda metal kullanılmasından yana değilim. çünkü her ne kadar titiz davransanda bir süre sonra o metaller kararıyor. hem hoş görünmüyor hemde küflenerek kummaşıda zedeleyebiliryor. ama yaptırmışsın artık yinede pişmiş aşa su katmış gibi olmayayım cnm

Back
X