Countrynimsi 2 yillik gelin evim

bu kadar ıvır zıvıra para vermek yerine ev alma taraftarıyım kredi ile bile olsa.sonrası yavas yavas olur

Krediyle ev almak için üç beş birikim olması da gerekli. Ivır zıvır tek seferde alınmıyor ki on lira beş lira alınıyor ama kredi ceksem ayda en az 1500 ödemek lazım ki mümkün değil suan bizim için. Eşim kredi çekip 20 yıl onu ödemeye hiç sıcak bakmıyor zaten. Kredi odeyecem diye maaşın yarısını oraya yatırıp kıt kanaat gecinme taraftarı değiliz ikimizde açıkçası. Eve en az 5 bin maaş girmeden öyle bir şey yapmam ben. Ne yalan söyleyim benim onceliklerim arasında dünya tatili var ev hayali hiç kurmuyorum :oops:

eviniz guzel ama country tarzi ile alakali degil kanimca. 2 yil onceki imkanlarinizdan soz etmissiniz ancak ulkemizde yillardir ikea diye bir yer var orda da bulabilirdiniz o tarz mobilyalari... huzurlu oturun...

eviniz guzel ama country tarzi ile alakali degil kanimca. 2 yil onceki imkanlarinizdan soz etmissiniz ancak ulkemizde yillardir ikea diye bir yer var orda da bulabilirdiniz o tarz mobilyalari... huzurlu oturun...

Bulunduğumuz şehirde ikea yok malesef internette de dolaplar ayrı iç rafları ayrı satılıyor sanırım görmediğimiz için anlayamadık. Bir de kiraciyiz kullananlar ikea mobilyalarinin ikinci üçüncü kez kurulmaya müsait olmadığını söylediler menteseler vida yerleri parcalaniyormus. Eşim risk almak istemedi. Country diyemiyorum zaten, countrnimsi diye o yüzden dedim. İki yıl önce burda o mobilyaların esamesi okunmuyordu mobilyacilar mal mal suratıma bakiyordu. Aksesuarlarla terekle vs düzenleme yapıyorum

Çok güzel eviniz güle güle ağız tadıyla oturun...Yalnız bana da aksesuarlar fazla geldi,örneğin bir sehpanın üstüne tek bir şey yeterli,üç dört tane olunca karmaşık duruyor,sadelik her zaman iyidir.

Çok güzel eviniz güle güle ağız tadıyla oturun...Yalnız bana da aksesuarlar fazla geldi,örneğin bir sehpanın üstüne tek bir şey yeterli,üç dört tane olunca karmaşık duruyor,sadelik her zaman iyidir.

Çok teşekkür ederim, genel kanı bu yonde ama orası boş kaldı burası kel oldu diye diye doldu her yer:KK14:

Dikkate almak da fayda var herkes aynı şeyi söylüyor üç beş bişey azaltayim bari:KK35:
Ne güzel naçizane önerim işe antreden başlayabilirsiniz.O elekleri falan ne olur kaldırın komik duruyorlar.Ayrıca makyaj masası fırın üstü falan onlarda kalabalık.Darılmazsanız sanki Engilish home mağazasına gidilmiş ev country olsun diye incık cıncık alınmış hepsi sergilenmiş gibi duruyor.Onları çoğumuz seviyor ama sayısı fazla olunca evde karmaşa olmuş. Aksesurlardan sonra ikinci karmaşaya perdeler neden olmuş.Salondaki ve yatak odasındaki perdeler sade olsaymış on numara olurmuş.Berjerler çiçekli perdelerde çiçekli,yatak örtüsü çiçekli perdeler desenli göz yoruyor .Yoksa eviniz,eşyalarınız güzel.Yemek takımınız mobilyalarınız harika .Güle güle oturun

Son düzenleme:
Yaklaşık 10 yıldır dekorasyon ve ev sitili konusunda internet araştırma yaparken country tarzla tanışmıştım, o dönemler türkiye bu tarzın adını bile duymamıştı. Yabancı sitelerin altını üstüne getirip arşiv yapmıştım. Country 'nin sıcak samimi ve kirsal dokusu birde bizim alışık olduğumuz kahverengi, venge mobilyalarla, taşlı pırıltı koltuk takımlarından çok başka olduğunu görünce kendime daha yakın hissetmiştim. İki yıl önce evlenirken bu tarz turkiyeye henüz yeni girmişti küçük şehirlerde bilinmemekle beraber ankara ıst gibi yerlerde ise fahiş fiyattan satılıyordu. Nisanliyken bulunduğumuz şehrin tüm mobilyacilarinin altını üstüne getirdik daha kapıdan girmekle içerdeki örnekleri görüp mağazanın vizyonunu anlayıp çıkmam bir oluyordu. Adamlara country deyince gözleri kocaman olup o ne diyorlardı elimdeki fotoğraflardan gösterince bunu buralarda bulamazsın ankara ya bak dediler . Düştük yola ankara da hayallerimin tam karşılığı vardı ama bize çıkarttıkları fiyatlar akıllara zarardi. Şehrimize dönüp mobilya imal eden bi yer aradık o da yoktu. Mağaza sahibi begendigimiz modelin en azından taşını süsünü cikartirabilecegini söyledi. O şekilde seçim yapmak zorunda kaldım yatak odasinin kulplarini koctastan kendim aldım vs. :KK47:

Sıra perdelere geldiğinde yine büyük hüsrana uğradım bana simli pullu tüller çıkardılar fon perdesi anlayışları kadife bordo ya da siyah fonlardi. Perdeleri de tesadüfen koctastan buldum.
Koltuk takımı icinse istediğim modeli bulmama rağmen kumaş kartelasinda klasik cizgilerin dışına çıkamadıkları için iki seçenek arasından bunu seçmek zorunda kaldım. :KK51:

Ev konusunda da ise annemlere yakın olması sebebiyle çok geniş alanda arama yapamadık ve anne lerin civarındaki binalar ya sıfır ya da en az 30 yillikti. Yeni binalar hem lira hem aidat olarak çok pahalı eskilerde çok döküktu. Düğüne 10 gün kalmıştı ve hala ev yoktu ortada eşimin iş arkadaşı kendi apartmanlarinda ni ev bosaldigini söyleyince bi koşu geldik hemen , ev sahibi kendisi oturuyormuş 35 yıllık bina olmasına ragmen evin bakımı fena degildi tek sorun evin çok küçük olmasıydı fakat çok fazla seçenek olmadığı için evi tuttuk. Evin en sevdiğim kısmı mutfak dolapları, çünkü eski evlerin dolapları genelde kahverengi oluyor :KK14:

İste hayaller hayatlar karşılaştırmalı bi ev dekorasyonu... :KK53:
çokk güzeller çocuk olana kadar kullanın aksesuarlarınızı bu eve bu aksesuarlar çok yakışmış kaldırmayın derim..

Ne güzel naçizane önerim işe antreden başlayabilirsiniz.O elekleri falan ne olur kaldırın komik duruyorlar.Ayrıca makyaj masası fırın üstü falan onlarda kalabalık.Darılmazsanız sanki Engilish home mağazasına gidilmiş ev country olsun diye incık cıncık alınmış hepsi sergilenmiş gibi duruyor.Onları çoğumuz seviyor ama sayısı fazla olunca evde karmaşa olmuş. Aksesurlardan sonra ikinci karmaşaya perdeler neden olmuş.Salondaki ve yatak odasındaki perdeler sade olsaymış on numara olurmuş.Berjerler çiçekli perdelerde çiçekli,yatak örtüsü çiçekli perdeler desenli göz yoruyor .Yoksa eviniz,eşyalarınız güzel.Yemek takımınız mobilyalarınız harika .Güle güle oturun

Bir dedik öldürmüzsünüz :KK48:

En sevdiğim şeyleri perdeyi elekleri kaldır demissiniz. Mobilyaları degistirirm onları kaldirmam :KK45:

Elekleri mutfagimda yer olsa terek niyetine asmayi düşünüyorum içine baharat kavanozlari koyabilirim.

Aksesuarin bir ikisi kalkar zaten sürekli böyle olmuyor yerleri adetleri renkleri hep değişiyor. Mesela bu hafta yatak odası böyleydi

Eklentiler

• 16-01-08-13-56-25-063_deco.jpg
    16-01-08-13-56-25-063_deco.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 16-01-07-12-54-39-809_deco.jpg
    16-01-07-12-54-39-809_deco.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 90
Bir dedik öldürmüzsünüz :KK48:

En sevdiğim şeyleri perdeyi elekleri kaldır demissiniz. Mobilyaları degistirirm onları kaldirmam :KK45:

Elekleri mutfagimda yer olsa terek niyetine asmayi düşünüyorum içine baharat kavanozlari koyabilirim.

Aksesuarin bir ikisi kalkar zaten sürekli böyle olmuyor yerleri adetleri renkleri hep değişiyor. Mesela bu hafta yatak odası böyleydi
Kırdıysam kusuruma bakmayın olur mu.İçimden geçeni yazdım .Antredekiler özellikle fazla geldi.Perde konusunda yatak odasındaki perde değişmiyorsa yatak örtüsü değiştirilebilir bana göre.İkiside desenli bir arada karışık geldi gözüme..Zevkler farklı işte nasıl mutluysanız önemli olan o .Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin

Kırdıysam kusuruma bakmayın olur mu.İçimden geçeni yazdım .Antredekiler özellikle fazla geldi.Perde konusunda yatak odasındaki perde değişmiyorsa yatak örtüsü değiştirilebilir bana göre.İkiside desenli bir arada karışık geldi gözüme..Zevkler farklı işte nasıl mutluysanız önemli olan o .Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin

Estağfurullah neden kirilayim hiç öyle düşünmedim. Yatak odasinin örtüsünü sürekli degistirim zaten sade beyaz olan da var o zaman o kadar göz yormuyor

Bu nasıl mesela

Eklentiler

• IMG_20150926_160545.jpg
    IMG_20150926_160545.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 87
Herşey çok sık ama arkadaşların da dediği gibi aksesuar fazla BN temizlik yapmaya usenirdim masanın üzerinde güzel bi ambians yapmissiniz kozalaklar taşlar filan ama çocuğunuz için tehlikeli olabilir sanki, ama abajur çok orijinal üzerindeki dantel mi yoksa çizim mi hazır mi kendiniz mi tasarladiniz

X