• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde ve Halılarınız Ne Kadara Mal Oldu?

kızlar benim salonum stor (çok tatlı oldu bu arada)iki odam tül bir odam ip perde;mutfağımda jaluzi 675 e falan mal oldu opuyorumnanaktanevimize de güzel oldu vallaakaydirigubbakcemile5 halılarımı da merinostan 500 e aldık.yollukları bi halıcıdan aldım kiracıyım baya da koridorum var die o da 200 tuttu böylelikle hallettik.

biz halıları daha almadık canım. eşyalar bi yerleşsin . parke olduğu için de her yeri halıyla kapatmak iztemiyoruz. peredelerimin ölçüsü dün alındı. en fazla 1200 e çıkacak. salonuma önem verdim en çok. diğer yerler tül ve güneşik olacak.

biz halıları 2000 tlye mal ettik perdeleride bu hafta içinde halledeceğiz inş. ancak kesinlikle stor perde tavsiye etmiyorlar.Ben de başta düşünmüştüm fakat kullananlar sıkıntılı ve kullanışsız olduğunu söylüyorlar yıkaması,temizliği her biri ayrı bir dert.Pencereni açmak istesen bütün mekanizmayı tepeye kadar çekiyorsun evin içi olduğu gibi meydanda kalıyor.Eğer stor düşünmezseniz daha uyguna mal olucağını düşünüyorum.Fiyatı önemli tabi ancak kullanışlı ve uzun ömürlü olması daha da önemli bana kalırsa..

ben salona 2,5 metrekarelık ıkı halı düşünüyorum. sarayda royalde baktım 250 lira cıvarı bı halı. daha yolluklar var oturma odası var. 1000 lirayı gececek gibi. perdeler zaten allahlık cok pahalılar iyi araştırmak lazım

kızlar benim salonum stor (çok tatlı oldu bu arada)iki odam tül bir odam ip perde;mutfağımda jaluzi 675 e falan mal oldu opuyorumnanaktanevimize de güzel oldu vallaakaydirigubbakcemile5 halılarımı da merinostan 500 e aldık.yollukları bi halıcıdan aldım kiracıyım baya da koridorum var die o da 200 tuttu böylelikle hallettik.

sen yine uygun fiyata mal etmişşin canım ya. bu ip perdeler kullnışlı oluo mu?

arkadaşlar dün perdeci dolaştım 2+1 evime tül ve güneşlik toplamda 1090 diyo indirimli fiyatı. anneme çok geldi sizce nasıl? ben ayrıca sadece salona fon yaptırmak istiyorum o da175 tl tutar dedi. ama hikimse bu fiyattan hoşnut olmadı. nereye girdiysem fiyatlar hep bu civarda

dün verdim evimin perdelerini taç ın bayisi ama hepsi taç deil. salon yere kadar ve kanatlı olacak diğer ıkı oda ve mutfak petek boyu.
salona sakallı dedikleri bi tül çeşidi çıkmış ondan seçtim inanılmaz güzel sade ve ağır duruo. yatak odasındaki gümüş renkli pullu ışıl ışıl bişey. mutfak ve oturma odası da krem rengi sade kendinden desenli. bi de güneşlikleri var. hepsi 1250 tuttu. taksitle ödeyecem. annem pahalı olduğunu söylüo ama kiracıyım diye her yıl ev değiştirmicem ki zaten evim çok lüks deil halılar ve perdeler gösterio evi. kıydım valla paraya.

Back
X