- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.809
- 33
-
- Konu Sahibi teraziburcu123
Evliliğin hemen başında diğer şeyler oturtulmadan ameliyat mı olsun gerçekten?İçinde iken zevk almıyorum diyor. Sevişmek şimdi yetiyor ama sonra yetmeyecek. Sevgi her zaman ağır basmayacak, ben bu filmi biliyorum.
içindeyken evet almıyorum hissedemiyorum.. sevismek bana daha cok zevk veriyorİçinde iken zevk almıyorum diyor. Sevişmek şimdi yetiyor ama sonra yetmeyecek. Sevgi her zaman ağır basmayacak, ben bu filmi biliyorum.
Bu konulara açık bir. İnsansa gitmenizi öneririm. Değişiklik iyidirseks shop a bi gitmeliyim sanırım belki değişiklik hoşuna gider
Bu kadar takıyorsa olsun.Evliliğin hemen başında diğer şeyler oturtulmadan ameliyat mı olsun gerçekten?
ten uyumumuz harika, başka kimsede böyle bir şey olacağını düşünmüyorum, cinsel ilişki olmasa da ben de seviştim farklı birkaç erkekler üni ilk yıllarımda böyle uyum yakalayamadımYani kız arkadasım vardı. Evli değildi ama uzun süreliydi, sonra zaten sıkıntı olmaya basladı. Sen su an zevk alıyor olabilirsin ama ilerde sorun haline gelebilir. Takıyosa güzel, iyidir
pardon bu ne ameliyatı?Bu kadar takıyorsa olsun.
Bişey sorcam konu sahibi kendisi sorun ettiğine göre zevk alamıyor olabilir mi? Hani penis vajinayı hisseder sıkar mesela. Kendi hissetmediğinden sorun etmis olabilir mi? Yani bence çok büyük bir sorun. Simdiden bir doktora görünebilirsiniz.ten uyumumuz harika, başka kimsede böyle bir şey olacağını düşünmüyorum, cinsel ilişki olmasa da ben de seviştim farklı birkaç erkekler üni ilk yıllarımda böyle uyum yakalayamadım
tek sorun ettiği penisi
Kadin memnun da adam memnun değil sorun bu. İlişkide, evlilikte her türlü partnerli aktivitede birinden biri mutlu değilse bu diğer tarafında mutsuz olmasi demek, zaten diğer türlüsü bencillige girer ya hani?E kadın memnunum diyor ama.
Dimi? Bende şimdi diyorum ki adam birşey demediyse nasıl biliyor bu abla ??? Ya da abi mi?????Bişey sorcam konu sahibi kendisi sorun ettiğine göre zevk alamıyor olabilir mi? Hani penis vajinayı hisseder sıkar mesela. Kendi hissetmediğinden sorun etmis olabilir mi? Yani bence çok büyük bir sorun. Simdiden bir doktora görünebilirsiniz.
evet maalesef ben de sıkıstım kaldimKadin memnun da adam memnun değil sorun bu. İlişkide, evlilikte her türlü partnerli aktivitede birinden biri mutlu değilse bu diğer tarafında mutsuz olmasi demek, zaten diğer türlüsü bencillige girer ya hani?
O yuzden papağan gibi ayni seyi yazmaya gerek yok iki de bir kadin mutlu diye.
Konu sahibecim, esiniz değişimi zor birseyden şikayetçi, bir çözümü varmi bilmiyorum hic bir bilgim yok.
doktora derken psikolog mu? çünkü penisini büyütmeye mi gidicezBişey sorcam konu sahibi kendisi sorun ettiğine göre zevk alamıyor olabilir mi? Hani penis vajinayı hisseder sıkar mesela. Kendi hissetmediğinden sorun etmis olabilir mi? Yani bence çok büyük bir sorun. Simdiden bir doktora görünebilirsiniz.
Oral yapıyorum diyorsun nasıl saklıyor ki biz de bı sürü görmedik
Burda kadına söylebileceklerimi söyledim ben. Adam açsaydı konuyu ona daha farklı şeyler söylerdim belki. Ne bencilliğe girecek? Memnunsan dön kıçını uyu naparsa yapsın demedik. Adama memnuniyetini göster dedik.Kadin memnun da adam memnun değil sorun bu. İlişkide, evlilikte her türlü partnerli aktivitede birinden biri mutlu değilse bu diğer tarafında mutsuz olmasi demek, zaten diğer türlüsü bencillige girer ya hani?
O yuzden papağan gibi ayni seyi yazmaya gerek yok iki de bir kadin mutlu diye.
Konu sahibecim, esiniz değişimi zor birseyden şikayetçi, bir çözümü varmi bilmiyorum hic bir bilgim yok.
Büyütme.pardon bu ne ameliyatı?
Lanbn gittttt .... Nasıl yaaa meme gibi silikon mu?Büyütme.
Tam bilmiyorum ama varmış öyle bir operasyon.Lanbn gittttt .... Nasıl yaaa meme gibi silikon mu?
Rabbimmmm rabbimmmm neler var nelerrrrr....Tam bilmiyorum ama varmış öyle bir operasyon.
iyi de kadinda memnun değil ki, kac kere belirtmis.Burda kadına söylebileceklerimi söyledim ben. Adam açsaydı konuyu ona daha farklı şeyler söylerdim belki. Ne bencilliğe girecek? Memnunsan dön kıçını uyu naparsa yapsın demedik. Adama memnuniyetini göster dedik.
Aksi gibi amaan benim kocaminki şu kadar ben çok memnunum mu yazaydım başka arkadaşlarımız gibi?
Bilmem kaç kilo kaç gram cocuk cıkarttıgımız yer gelipte bir herifin büyük penisiyle mi genisleyecek. Cıkmıs büyük penislerle sevismediğim kaldıDimi? Bende şimdi diyorum ki adam birşey demediyse nasıl biliyor bu abla ??? Ya da abi mi?????
Silikon değilde okumustum bi yabancı kaynaktan yag enjekte ediliyormus. Göbekten alınıp.Lanbn gittttt .... Nasıl yaaa meme gibi silikon mu?
Silikon değil kiz, kacak kat.Lanbn gittttt .... Nasıl yaaa meme gibi silikon mu?