- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.580
-
- Konu Sahibi teraziburcu123
Psikolog değil canım o radde de değilsiniz. Ama su an nasıl ki kendisi memnun değil ilerde sende memnun olmayacaksın. O yüzden doktora görünün.doktora derken psikolog mu? çünkü penisini büyütmeye mi gidicez
Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.kizlar merhaba ben yeni evliyim eşim dünyanın en merhametlisi en iyi en düşünceli en cana yakın adamı bana göre. allah’a çok şükür maddi açıdan da çok çok rahatız. ne desem ikiletmez ağzımın içine bakar.. ben de aynı şekilde onun laflarının ikiletmem.. konuşurken, gezerken, film izlerken her şey harika ama cinsellik konusunda iyi anlaşamıyoruz. çekiniyor gibi hissediyorum sanirim penisini dert ediyor biraz küçük diye, seks esnasında anlıyorum hareketlerinden.. ama benim umrumda bile değil sevismek bile cok kiymetli benim için ona çok aşığım ve “penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu? böyle bir şey söylesem “zaten penisimin küçük olduğunun farkındaymış” diye düşünüp kendi içine mi kapanır iyice?
isigi kapatiyor ya da eli daima penisinde
O kadar denk gelmemişsin ki bu kategorideki yorumlarıma... Sadece şu an cepheni koruyorsun.iyi de kadinda memnun değil ki, kac kere belirtmis.
Bir de ben belirteyim, kadin memnun değil. Sen beni cildirtmak mi istiyorsun.
Evlilikte diğer seyler oturmadan hemen ameliyatmi olsun diyorsun da, evliligin temel taşı cinsellik zaten. O da oturmamis. Ama tabi siz diğer herseyin cinsellikten daha onemli olduğunu dusunen biri olarak, bizim cinselligin en onemli unsur olduğunu soylememize şiddetle karsisiniz ama.
evet ama böyle söyledikçe sanki dalga geçiyprum gibi hissedecek öpüyorum harikaydı diyorum beni öpüp duşa götürüyor konuyu kapatıyorBence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.
Yillar evvel cok eskiden RTÜK'ün esamesi okunmazken flash tv de sürekli reklam çıkardı adam ilac mi krem falan tanitiyo ve sonra beyzbol sopasi çıkarıp alin size sonuc bu olacak diyoddu ahahahhahahahaTam bilmiyorum ama varmış öyle bir operasyon.
Niye yalan söylesin, rol yapsin ki yaa? Sadece adamin hislerimi önemli? Kadin ne olacak, bir ömür rolmu yapacak?Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.
Bu cok onemli bilgi için tesekkur ederiz, konu sahibi hemen bu ilac mi krem mi neyse bulun.Yillar evvel cok eskiden RTÜK'ün esamesi okunmazken flash tv de sürekli reklam çıkardı adam ilac mi krem falan tanitiyo ve sonra beyzbol sopasi çıkarıp alin size sonuc bu olacak diyoddu ahahahhahahaha
Nerden geldiyse aklima ajajjajajajaja
Nasıl ya? Ömrünün sonuna kadar ask diye sevgi diye rol mu yapsın adama? Zevk almıyor ikiside. Diyelim sizin dediklerinizi söyledi. İlerleyen senelerde konu sahibi zevk almadıgını dayanamadıgını söylediğinde adam demicek mi hani memnundun büyüktü diye.Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.
Oral yapıyorum diyorsun nasıl saklıyor ki biz de bı sürü görmedik
penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu?
İleride sizi gıdıklar sadecenasıl desem uzun bir elin orta parmak uzunluğu kadar düşünün biraz da ince
Kendisi öyle hissetmis benim anladığım kadarıyla kaç cm olduğunu bile bilmiyorEşiniz bunu dile getirdi mi size ? Penisim küçük dedi mi veya doktora gidelim dedi mi ?
Parmakla ölçülmez ki onun aşamaları var daha ereksiyon olmadan öncesi sonrasıKendisi öyle hissetmis benim anladığım kadarıyla kaç cm olduğunu bile bilmiyor
Evlendigimizde sormuştum ilerleyen zamanda da kendim de olcmustumParmakla ölçülmez ki onun aşamaları var daha ereksiyon olmadan öncesi sonrası
Evlendigimizde sormuştum ilerleyen zamanda da kendim de olcmustum
Sonuçta bilmem gerek di niye utanayim benim içim öyle rahat edecekti