Penis küçüklüğünü dert eden eş

Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.

O kadar denk gelmemişsin ki bu kategorideki yorumlarıma... Sadece şu an cepheni koruyorsun.

Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.
evet ama böyle söyledikçe sanki dalga geçiyprum gibi hissedecek öpüyorum harikaydı diyorum beni öpüp duşa götürüyor konuyu kapatıyor

Tam bilmiyorum ama varmış öyle bir operasyon.
Yillar evvel cok eskiden RTÜK'ün esamesi okunmazken flash tv de sürekli reklam çıkardı adam ilac mi krem falan tanitiyo ve sonra beyzbol sopasi çıkarıp alin size sonuc bu olacak diyoddu ahahahhahahaha
Nerden geldiyse aklima ajajjajajajaja

Niye yalan söylesin, rol yapsin ki yaa? Sadece adamin hislerimi önemli? Kadin ne olacak, bir ömür rolmu yapacak?

Bu cok onemli bilgi için tesekkur ederiz, konu sahibi hemen bu ilac mi krem mi neyse bulun.

Nasıl ya? Ömrünün sonuna kadar ask diye sevgi diye rol mu yapsın adama? Zevk almıyor ikiside. Diyelim sizin dediklerinizi söyledi. İlerleyen senelerde konu sahibi zevk almadıgını dayanamadıgını söylediğinde adam demicek mi hani memnundun büyüktü diye.

Sence kucukmu normal mi büyük mu önemli olan senin dert edip etmedigin sen tatmin oluyorsan gerisi önemli değil

nasıl desem uzun bir elin orta parmak uzunluğu kadar düşünün biraz da ince
İleride sizi gıdıklar sadece Zor bir durum, hem eşinizin özgüveni hem de sizin de ileride sorun edebilme durumunuz açısından zor. Şu an ekstra övme, iyi hissettirme çabanız eşinizi sadece kötü hissettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…