- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.797
- 33
-
- Konu Sahibi teraziburcu123
Dalga geçer gibi iliştirilmiş gereksiz bir detay olarak görüyorum. Yukarda durumu yeterince anlattı zaten. Sorudan öncesi mide bulandırmaya yetiyor. Soru olsa ne olmasa ne?Cümlemin sonunda ki soruyu görüyor musun?
yapıyorumBence onu öv bu bir mesaj olur yani sexting ona dünyanın en harika erkeğiymiş gibi hissetir
Yeni evliyim diyorsunuz. Bunu gercekten zamanla aşacaksınız. Sizin buna takılmadığınızdan emin olacak.benim tek derdim onun seks gecesi tedirgin olmamasi sevisirken cok rahat zaten beni yönlendiriyor bile ama is birleşme kismina gelince tedirgin gibi davraniyor
ay kizlar lütfen herkesin dalgınlığına gelmis olabilirDalga geçer gibi iliştirilmiş gereksiz bir detay olarak görüyorum. Yukarda durumu yeterince anlattı zaten. Sorudan öncesi mide bulandırmaya yetiyor. Soru olsa ne olmasa ne?
Ameliyatı var?Ne çaresi olabilirr?
inşallahhhYeni evliyim diyorsunuz. Bunu gercekten zamanla aşacaksınız. Sizin buna takılmadığınızdan emin olacak.
Bütün sayfaları okumak zorunda değilim bu kadar basit. Kendin sağda solda onun bunun dalgasını geyiğini yaparken iyi de benim yorumuma gelince mi ciddiyetin tutuyor? Konu sahibinin midesi bulanmadı ve verdi cevabı senin bulandıysa git ötede kus. Karışma yorumlarıma.Dalga geçer gibi iliştirilmiş gereksiz bir detay olarak görüyorum. Yukarda durumu yeterince anlattı zaten. Sorudan öncesi mide bulandırmaya yetiyor. Soru olsa ne olmasa ne?
Demek ki daha fazla gururunun okşanmasını istiyor bu söylemleri arttır çünkü erkekler genelde hoşlanıryapıyorumama nafile
erkegim filan derin hosuna gidiyor birkac ceza icimdeyken ağzından kacirdi erkegim de öp beni tarzında şeyler soyledi
her seyi de yapıyorum aslında onun üzülmesini hic istemiyorum
bence kaba konusmayalim herkes kotu bi anında sinirli bir anında planlar anlayisli olalimBütün sayfaları okumak zorunda değilim bu kadar basit. Kendin sağda solda onun bunun dalgasını geyiğini yaparken iyi de benim yorumuma gelince mi ciddiyetin tutuyor? Konu sahibinin midesi bulanmadı ve verdi cevabı senin bulandıysa git ötede kus. Karışma yorumlarıma.
İyi forumlar.
Istediğim yorumu alıntılayabilirim kurallar dahilinde. Ben iğrençliğinin altını çizmek istedim ve çizdim.Bütün sayfaları okumak zorunda değilim bu kadar basit. Kendin sağda solda onun bunun dalgasını geyiğini yaparken iyi de benim yorumuma gelince mi ciddiyetin tutuyor? Konu sahibinin midesi bulanmadı ve verdi cevabı senin bulandıysa git ötede kus. Karışma yorumlarıma.
İyi forumlar.
evet her ne kadar öyle gozukmese de sekte egemen olmak istiyor hoş zaten ben dominant birisi asla degilimDemek ki daha fazla gururunun okşanmasını istiyor bu söylemleri arttır çünkü erkekler genelde hoşlanır
Fbliyse boşver bu gece adam bitap olurböyle dersem üzülür bence o yüzden hiç konusunu açmıyorum.. ben de şaşırdım kaldım.. zorla bugunki gs fb derbi maçına yolladım arkadaşlarını aradım bilet buldular zar zor hava değişimi olsun dedim o gelene kadar da dus alip hazirlanicam belki kendine güveni gelir maç ortamında
maça giderken bile evde kalabilirim beraber film izleriz diyor (koyu fbli) evlenince mi değişti anlamıyorum her şeyi benimle yapmak istiyor.. benim yaşım 26 onun 37 normal di mi fark?
E kadın memnunum diyor ama.Ameliyatı var?
Tamam şeyi büyük bi insanla sevişmişsin anladık, cok tebriks. Nice orgazmlar. Peki bu yorumunuzun konu sahibini rahatsız etmekten baska ne gibi bir faydası var? İnsanların değiştiremeyeceği doğuştan gelen özelliklerle dalga geçmesek mi artık.Kücük peniste sarmaz be güzelim penisin o ihtisamini icinde hissedememek vajina duvarlarini gerdirememesi icindeki akvaryumda yuzmeye calisan minik bi balik gibi olmasi emin ol hiiiic hos degil. Zevk alıyo musun bari?
İplerinizi onun eline verin bdsm tarzı fantezilere başvurabilirsinizevet her ne kadar öyle gozukmese de sekte egemen olmak istiyor hoş zaten ben dominant birisi asla degilim
Diyorum okumadım yorumları? Sonunda sordum zevk alıyor musun diye. Ee ilerleyen zamanlarda sorun haline gelirse şimdiden önlemini alabilir.Tamam şeyi büyük bi insanla sevişmişsin anladık, cok tebriks. Nice orgazmlar. Peki bu yorumunuzun konu sahibini rahatsız etmekten baska ne gibi bir faydası var? İnsanların değiştiremeyeceği doğuştan gelen özelliklerle dalga geçmesek mi artık.
İçinde iken zevk almıyorum diyor. Sevişmek şimdi yetiyor ama sonra yetmeyecek. Sevgi her zaman ağır basmayacak, ben bu filmi biliyorum.E kadın memnunum diyor ama.
seks shop a bi gitmeliyim sanırım belki değişiklik hoşuna giderİplerinizi onun eline verin bdsm tarzı fantezilere başvurabilirsiniz
Yani kız arkadasım vardı. Evli değildi ama uzun süreliydi, sonra zaten sıkıntı olmaya basladı. Sen su an zevk alıyor olabilirsin ama ilerde sorun haline gelebilir. Takıyosa güzel, doktora görünebilir.ay kizlar lütfen herkesin dalgınlığına gelmis olabilir
hic boyle sorun yasayan tanıdıklarınız var mıydı