- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
-
- Konu Sahibi teraziburcu123
Bişeyleri dert etmesi iyi bir şey. Çoğu kendine mok sürdürmez bu konularda normalde. Kendisini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz, övün küçük enişteyi, şayet memnunsanız.kizlar merhaba ben yeni evliyim eşim dünyanın en merhametlisi en iyi en düşünceli en cana yakın adamı bana göre. allah’a çok şükür maddi açıdan da çok çok rahatız. ne desem ikiletmez ağzımın içine bakar.. ben de aynı şekilde onun laflarının ikiletmem.. konuşurken, gezerken, film izlerken her şey harika ama cinsellik konusunda iyi anlaşamıyoruz. çekiniyor gibi hissediyorum sanirim penisini dert ediyor biraz küçük diye, seks esnasında anlıyorum hareketlerinden.. ama benim umrumda bile değil sevismek bile cok kiymetli benim için ona çok aşığım ve “penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu? böyle bir şey söylesem “zaten penisimin küçük olduğunun farkındaymış” diye düşünüp kendi içine mi kapanır iyice?
evet ben her şeyinden memnunum küçük büyük dert etmiyorum ki, övüyorum harikaydı diyorum utanıyor çekiniyor.. ama seksi hep ilk o başlatır mesela sevişmek istiyor öpmek istiyor iş birleşmeye gelince tedirgin oluyor.. onu rahatlatmak için her şeyi yapıyorum afedersiniz oral olsun diğer şeyler her neyse çekiniyor sanki benden penisini görmemi istemiyor gibiBişeyleri dert etmesi iyi bir şey. Çoğu kendine mok sürdürmez bu konularda normalde. Kendisini iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz, övün küçük enişteyi, şayet memnunsanız.
böyle dersem üzülür bence o yüzden hiç konusunu açmıyorum.. ben de şaşırdım kaldım.. zorla bugunki gs fb derbi maçına yolladım arkadaşlarını aradım bilet buldular zar zor hava değişimi olsun dedim o gelene kadar da dus alip hazirlanicam belki kendine güveni gelir maç ortamındaBenim için boyu değil işlevi önemli deyiverin sizde
yok her şeyin bilincinde birisi.. övüyorum öpüyorum mesela hoşuna gidiyor eminim ama çözülmedi bir türlüKendine toz kondurmamazlık yapmıyormuş en azından. Ona ilişki esnasında ve ilişkiden sonra ne kadar memnun olduğunu belirtebilirsin, özgüveni yerine gelir.
Bende kaç cm ? DiyecektimNe kadar küçük?
Yani belki normaldir. Adam abartıyodur.Bende kaç cm ? Diyecektim
Aynen bence de ama bilmiyordur kaç cm olduğunuYani belki normaldir. Adam abartıyodur.
nasıl desem uzun bir elin orta parmak uzunluğu kadar düşünün biraz da inceNe kadar küçük?
Aynen bence de ama bilmiyordur kaç
bilmiyorum ki benim ilkim oydu içimde cok hissedemediğim icin kucuk olduguna karar verdim onun da penisini saklar hareketlerinden dolayiYani belki normaldir. Adam abartıyodur.
Siz daha istekli olun seks konusunda. Her şey yolunda giderse bir süre sonra takılmayacaktır.nasıl desem uzun bir elin orta parmak uzunluğu kadar düşünün biraz da ince
Oral yapıyorum diyorsun nasıl saklıyor ki biz de bı sürü görmedikbilmiyorum ki benim ilkim oydu içimde cok hissedemediğim icin kucuk olduguna karar verdim onun da penisini saklar hareketlerinden dolayi
Sertleşme olmuyor mu acabaSiz daha istekli olun seks konusunda. Her şey yolunda giderse bir süre sonra takılmayacaktır.
Siz daha istekli olun seks konusunda. Her şey yolunda giderse bir süre sonra takılmayacaktır.
isigi kapatıyor hemen iste hal hareketlerinden anlıyorumOral yapıyorum diyorsun nasıl saklıyor ki biz de bı sürü görmedik
sertleşme oluyor onda bir sıkıntı yok cok sukurSertleşme olmuyor mu acaba
insallah kizlar ya insallahSiz daha istekli olun seks konusunda. Her şey yolunda giderse bir süre sonra takılmayacaktır.
Degisikisigi kapatıyor hemen iste hal hareketlerinden anlıyorum