Penis küçüklüğünü dert eden eş

kizlar merhaba ben yeni evliyim eşim dünyanın en merhametlisi en iyi en düşünceli en cana yakın adamı bana göre. allah’a çok şükür maddi açıdan da çok çok rahatız. ne desem ikiletmez ağzımın içine bakar.. ben de aynı şekilde onun laflarının ikiletmem.. konuşurken, gezerken, film izlerken her şey harika ama cinsellik konusunda iyi anlaşamıyoruz. çekiniyor gibi hissediyorum sanirim penisini dert ediyor biraz küçük diye, seks esnasında anlıyorum hareketlerinden.. ama benim umrumda bile değil sevismek bile cok kiymetli benim için ona çok aşığım ve “penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu? böyle bir şey söylesem “zaten penisimin küçük olduğunun farkındaymış” diye düşünüp kendi içine mi kapanır iyice?
Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.

iyi de kadinda memnun değil ki, kac kere belirtmis.
Bir de ben belirteyim, kadin memnun değil. Sen beni cildirtmak mi istiyorsun.
Evlilikte diğer seyler oturmadan hemen ameliyatmi olsun diyorsun da, evliligin temel taşı cinsellik zaten. O da oturmamis. Ama tabi siz diğer herseyin cinsellikten daha onemli olduğunu dusunen biri olarak, bizim cinselligin en onemli unsur olduğunu soylememize şiddetle karsisiniz ama.
O kadar denk gelmemişsin ki bu kategorideki yorumlarıma... Sadece şu an cepheni koruyorsun. 🤣

Bence bu konusulmasi daha kotu bir konu. Halinizle, tavrinizla memnun oldugunuzu belirtin. Siz keyif aldiginizi hissettirin. Asla kucuklugunden degil buyuklugunden bahsedin. Adama katmaya calistiginiz sey ozguven. Kusur soylenerek ozguven saglanamaz.
evet ama böyle söyledikçe sanki dalga geçiyprum gibi hissedecek öpüyorum harikaydı diyorum beni öpüp duşa götürüyor konuyu kapatıyor 😅

Tam bilmiyorum ama varmış öyle bir operasyon.
Yillar evvel cok eskiden RTÜK'ün esamesi okunmazken flash tv de sürekli reklam çıkardı adam ilac mi krem falan tanitiyo ve sonra beyzbol sopasi çıkarıp alin size sonuc bu olacak diyoddu ahahahhahahaha :KK70::KK70:
Nerden geldiyse aklima ajajjajajajaja:KK70::KK70:

Niye yalan söylesin, rol yapsin ki yaa? Sadece adamin hislerimi önemli? Kadin ne olacak, bir ömür rolmu yapacak?

Yillar evvel cok eskiden RTÜK'ün esamesi okunmazken flash tv de sürekli reklam çıkardı adam ilac mi krem falan tanitiyo ve sonra beyzbol sopasi çıkarıp alin size sonuc bu olacak diyoddu ahahahhahahaha :KK70::KK70:
Nerden geldiyse aklima ajajjajajajaja:KK70::KK70:
Bu cok onemli bilgi için tesekkur ederiz, konu sahibi hemen bu ilac mi krem mi neyse bulun.

Nasıl ya? Ömrünün sonuna kadar ask diye sevgi diye rol mu yapsın adama? Zevk almıyor ikiside. Diyelim sizin dediklerinizi söyledi. İlerleyen senelerde konu sahibi zevk almadıgını dayanamadıgını söylediğinde adam demicek mi hani memnundun büyüktü diye.

Sence kucukmu normal mi büyük mu önemli olan senin dert edip etmedigin sen tatmin oluyorsan gerisi önemli değil

penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu?

Bunu soyleyeceginize Adamı vurun daha iyi 😁 illa iltifat etmem lazım diyorsanız da şöyle bir şey olabilir ;
tumblr_ow2v3uAqIK1w1yjv2o1_500.gifv

nasıl desem uzun bir elin orta parmak uzunluğu kadar düşünün biraz da ince
İleride sizi gıdıklar sadece 🥲 Zor bir durum, hem eşinizin özgüveni hem de sizin de ileride sorun edebilme durumunuz açısından zor. Şu an ekstra övme, iyi hissettirme çabanız eşinizi sadece kötü hissettirir.

X