Penis küçüklüğünü dert eden eş

Bence boyu hakkında yorum yapmayın bu ters tepebilir ama ilişki anında onu cesaretlendirecek şeyler söyleyin zamanla kendine güveni yerine gelir ve düzelir boyu hakkında yorum yapmayın ama

Siz normal ve güzelmis gibi devam edin bence. Abartmadan. Hani bazi seyleri kapatmak icin abartilir ya öyle olmadan demek istedim. Sonra normallesicektir bence
Benim de göğüslerim cok küçük 7 senelik evliyim cok üzülüyorum ama esimden bi olumsuzluk görmediğim için bi yanım rahat

bu arada benim de kucuk 75b giyiyorum ama o bayiliyorum diyo göğüslerime zaten ben de hiç sorun etmiyorum ki vücuduma göre normal

Kücük peniste sarmaz be güzelim penisin o ihtisamini icinde hissedememek vajina duvarlarini gerdirememesi icindeki akvaryumda yuzmeye calisan minik bi balik gibi olmasi emin ol hiiiic hos degil. Zevk alıyo musun bari?
Naaapsın? Penisi küçük diye kocayı mı boşasın? Kadın zevk alıyorum memnunum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…